Kefallonia szerintem kicsit nyugis sziget ahhoz, hogy munkákban bővelkedjen
Egyébként én is kint szeretnék élni vmelyik szigeten, és pont tegnap találtam asszisztensi irodai munkát Heraklionban (Kréta), csak angolul kellene tudni.
A munkavállalással kapcsolatban sajnos nincs infóm, ez engem is érdekelne, de pl. ma olvatam az egyik utazási iroda honlapján, hogy 2009-es időszakra (május-szept) keresnek animátort, középfokú angol kell, és görög szigetekre... kaja szállást adják, +125 ezer Ft/hó. Kezdetnek nem is olyan rossz, nem?
Sziasztok!A fórumon új vagyok!
Én 2006ban voltam Kefalinián, idén pedig Zakynthoson!
Kefaliniába beleszerelmesedtem, és eltökélt szándékom, hogy odaköltözzek!Tudom kicsit offolom a topicot, de segítséget szeretnék kérni, hátha valakinek van bármiféle infoja a görögországi munkavállalással kapcsolatban, vagy esetleg valakinek van ismerőse aki kint él!A kiköltözéssel kapcsolatban a téli időszak aggaszt egy kicsit, hogy külföldiként tudnék e találni valami munkát. Mindenféle segítséget szívesen vennék!Köszönöm előre is!
Ez Assos. Valami gyönyörű fekvéső hely. Imádom az ilyen (engem Paleokastritsára emlékeztető) öblöket, ilyen zöld háttérrel, ilyen mesés pici, fehér házas faluval, üvöltő kabócákkal...ez a kép annyira az én Görögországom, ahogy én szeretem. !!
Szia Valcsi!
Mi is voltunk ezen a strandon, csak nagyon nagy hullámok voltak és sajnos nem tudtunk fürödni. Mi a repülőről szúrtuk ki és lefényképeztem. az alapján keresgettük, hogy hol lehet. hát nem egyszerű megtalálni, de térképpel tuti fog sikerülni. ha Petani öböltől elnézel balra, meglátod a sziklákat.
Én tudom hol van ez a hely, fürödtem is itt, tényleg szép, viszont semmi sem jelöli a strandot, csak 1-2 helyi görög jár oda. De ha ügyes vagy, és jól bánsz a térképpel, odatalálsz
Agia Eleni a neve, és pont a Petani öböl mellett van, ha lenne kishajód, akkor csak picit kellene evezni és ott is lennél, de robogóval jóval odébb van, mert nagyon nagy kerülővel lehet oda jutni.
Viszont erről a strandról nagyon szép látni Petanit
Így látni Petanit (remélem normális nagyságban teszi fel)
Jaj, de szép!! Ezt te fotóztad, vagy neten találtad??
Remélem jövőre sikerül majd olyan képet készítenem a gyönyörű tengerről, amikor egy árva lélek sem lesz ott, csak a párom meg én
Egy saját kép Emblissi-ről:
[img][/img]
Egy kép majdnem Lassinál, White Rock a neve a szálláshelynek, el van kerítve, de mi bementünk, ott készült a fotó...
...Hát,azért annyiban nem adnék neked igazat, hogy Poros tiszta Paralia, már csak a tenger tisztasága miatt sem, de úgy egyébként kicsit emlékeztet rá...
Nem is mondtam ilyet, sőt kikérem magamnak Poros nevében is! A kép, az hasonlít (amint a mellékelt ábra is mutatja )...
Drága H.apcikám!!!Láttad a kép után ezeket: NNAA,LÁTOD???Ezért irtam,enyhe kárörvendéssel,hogy jobban tetszik,pedig DEHOGY...ÉRTED???Legközelebb érthetőbben fogalmazok,mert ezeket az átvitt értelemben-dolgokat a net nem tudja ,,átadni"hitelesen Hát,azért annyiban nem adnék neked igazat,hogy Poros tiszta Paralia,már csak a tenger tisztasága miatt sem,de úgy egyébként kicsit emlékeztet rá.Azért az egész sziget sokkal többet ér,sztem,mint Paralia,egy településből úgysem lehet általánositani,ugyebár.Bárcsak ott lehetnék,akárhol,csak Görögbe,per pillanat munkába megyek,most még Paralia is sokkal-sokkal jobb lenne
Sziasztok!Én beirom a gugli-képkeresőbe pl.Lassi,onnan ,,csórom"a képeket.Most pl.POROS-ról találtam:
Ez a Horvátországi Brelánál is sokkal-sokkal jobban tetszik
Hát az elég nagy baj! Ez a kép a megszólalásig hasonlít a nagy strandhoz Paralian, s hol van at Brelahoz!?