Akár honnan nézem igazad van Zsebkutykám,most hogy átnéztem a lemezre feltett sokszáz kefalóniai fotóinkat,valóban a valamikori Korfuval megosztva ez a "number one" a szigetek között.De ha hiszed,ha nem nagyon tetszik most visszamenőleg nézve Evia is, ahol egy északi kis halászfaluban Ag.Georgiosban voltunk szintén 2 hétig... Nagyon szép Evia északi része és ennek is kijár a "zöld-sziget"megnevezés.Déli részen sajnos nem jártunk,mint Krétán a nyugati részen.A szigetek között ők a legnagyobbak és ezeket bejárni még kocsival sem egy kis kiruccanás...
Hát én akartam rangsorolni a bícseket Kefán, de elég nehéz feladat elé állítottam magam, mert ahol fürödtünk, szinte mindegyiknek ötöst kellett adnom. Nem volt más választásom, kénytelen voltam aztán már csillagos 5-öst is adni. No ilyet kapott az Antisamoson kívül pl. az Emblissi is.
Sziasztok!Én beirom a gugli-képkeresőbe pl.Lassi,onnan ,,csórom"a képeket.Most pl.POROS-ról találtam:
Ez a Horvátországi Brelánál is sokkal-sokkal jobban tetszik
Sziasztok!Én beirom a gugli-képkeresőbe pl.Lassi,onnan ,,csórom"a képeket.Most pl.POROS-ról találtam:
Ez a Horvátországi Brelánál is sokkal-sokkal jobban tetszik
Hát az elég nagy baj! Ez a kép a megszólalásig hasonlít a nagy strandhoz Paralian, s hol van at Brelahoz!?
Drága H.apcikám!!!Láttad a kép után ezeket: NNAA,LÁTOD???Ezért irtam,enyhe kárörvendéssel,hogy jobban tetszik,pedig DEHOGY...ÉRTED???Legközelebb érthetőbben fogalmazok,mert ezeket az átvitt értelemben-dolgokat a net nem tudja ,,átadni"hitelesen Hát,azért annyiban nem adnék neked igazat,hogy Poros tiszta Paralia,már csak a tenger tisztasága miatt sem,de úgy egyébként kicsit emlékeztet rá.Azért az egész sziget sokkal többet ér,sztem,mint Paralia,egy településből úgysem lehet általánositani,ugyebár.Bárcsak ott lehetnék,akárhol,csak Görögbe,per pillanat munkába megyek,most még Paralia is sokkal-sokkal jobb lenne
...Hát,azért annyiban nem adnék neked igazat, hogy Poros tiszta Paralia, már csak a tenger tisztasága miatt sem, de úgy egyébként kicsit emlékeztet rá...
Nem is mondtam ilyet, sőt kikérem magamnak Poros nevében is! A kép, az hasonlít (amint a mellékelt ábra is mutatja )...
Jaj, de szép!! Ezt te fotóztad, vagy neten találtad??
Remélem jövőre sikerül majd olyan képet készítenem a gyönyörű tengerről, amikor egy árva lélek sem lesz ott, csak a párom meg én
Egy saját kép Emblissi-ről:
[img][/img]
Egy kép majdnem Lassinál, White Rock a neve a szálláshelynek, el van kerítve, de mi bementünk, ott készült a fotó...
Én tudom hol van ez a hely, fürödtem is itt, tényleg szép, viszont semmi sem jelöli a strandot, csak 1-2 helyi görög jár oda. De ha ügyes vagy, és jól bánsz a térképpel, odatalálsz
Agia Eleni a neve, és pont a Petani öböl mellett van, ha lenne kishajód, akkor csak picit kellene evezni és ott is lennél, de robogóval jóval odébb van, mert nagyon nagy kerülővel lehet oda jutni.
Viszont erről a strandról nagyon szép látni Petanit
Így látni Petanit (remélem normális nagyságban teszi fel)
Szia Valcsi!
Mi is voltunk ezen a strandon, csak nagyon nagy hullámok voltak és sajnos nem tudtunk fürödni. Mi a repülőről szúrtuk ki és lefényképeztem. az alapján keresgettük, hogy hol lehet. hát nem egyszerű megtalálni, de térképpel tuti fog sikerülni. ha Petani öböltől elnézel balra, meglátod a sziklákat.
Ez Assos. Valami gyönyörű fekvéső hely. Imádom az ilyen (engem Paleokastritsára emlékeztető) öblöket, ilyen zöld háttérrel, ilyen mesés pici, fehér házas faluval, üvöltő kabócákkal...ez a kép annyira az én Görögországom, ahogy én szeretem. !!