Háde jóemberek!
A 11 napból, kb. hármat- négyet töltünk Paralián.
A többi, az bóklászás.
A Halkidikin Sani Beach, Nea Fokea.
Platamonas, búvárkodás, akár többször is.
Sólepárló, dagonyázás.
Kateríni, shoppingolás.
Olymposz, autó, vagy rotyogó.
Tengerparti grillparti.
Esténként pedíg a "rongyos", és egyéb boltok árukészletének tételes átvizsgálása.
A fentmaradó idõben pedíg döglõdés a parton, mert fel kell tölteni az akkukat, csak így bírom ki egy évig Görögország nélkül...
Köszi h.apci, megnézzük.
A család 2 felnõtt és 3 kisgyerek. Tényleg olyan messze van a parttól? Nem lenne kellemes sok cuccal annyit gyalogolni, naponta többször...
Hi!
Igaza van Krisztának, a parttól tényleg nincs messze, de a központig elég sokat kell sétálni.
Ez már egészen Paralia északi részén van. Aránylag nyugis környék, habár a disco biztosan jól odahallatszik.
Mi, kb. három utcányival a városközpont felé szoktunk lenni, oda már nem hallatszik el a zene.
Az idén megyünk tizedik alkalommal Görögországba.
Ebbõl kilenc Paralia! ( Egy Halkidiki, Polichrono )
Vajon miért is?
Nem a parttól van távol az kb. 100-150 méter általában, hanem a központtól.
A másik ennek a cégnek a kihelyzett irodája Makrin van, tehát ha probléma van a szállással akkor oda kell átmenni intézkedni, hacsak görögül vagy angolul nem tudtok, mert akkor a tulajjal is el lehet intézni a problémákat. Ha jól emlékszem tavaly volt itt valaki, hülyeséget nem akarok írni, de tán a timi75 névû tagunk. Tudom beszéltem vele ezt pont tavaly.
A másik problémád, hát én a cégeim miatt napi szinten vagyok az APEH-kal, de ezt még nem hallottam, de mindig van új a nap alatt.
Szerintem nyugodtan érdeklõdj a neten, abból még senkinek nem lett kára, ha csak kérdezett.
Köszi h.apci, megnézzük.
A család 2 felnõtt és 3 kisgyerek. Tényleg olyan messze van a parttól? Nem lenne kellemes sok cuccal annyit gyalogolni, naponta többször...
Köszi. Az is a problémám hogy tudnék neten árajánlatot kérni, de nem merem kiadni a nevemet, mert félek a vagyongyarapodási ellenõrzéstõl. Mert hallottam olyanról, hogy az utazási irodák jelentik a neveket az APEH felé. Igaz lehet ez?
Ági
hofiagi!
Csatlakozom Krisztához...
Nem tudom, jártál-e már Paralián, de ez, amit találtál, talán szuper, de tényleg marha messze van; ahogy vissza tudok emlékezni, ez egy préri néhány házzal de szuper stranddal... Paralián - már aki szereti - a nyüzsi a poén...
Sok szállástapasztalatot találsz itt is (már megbocsássa midenki!): http://paralia.fw.hu/
Emlékszel még rám?Tavaly rengeteget segítettél nekem, Jászapátin lakom és kislibákat keltetünk. Látod már megint itt vagyok. Köszi az infót. Oda a férjem nagylányáék mennek, mi még nem tudom megyünk-e az idén, sok a gond... Bocs mindenkitõl ha ilyen személyeseket nem illik írni.
Szóval nézelõdöm hogy melyik város és ott melyik szállás lenne az igazi.
sziasztok
Igen, én is itt találtam ezt a szállást. De én az információt inkább a tapasztalatokra értettem. Olyanoktól akik már jártak ott.
Továbbra is köszi.
Ági