Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 1051
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70703 Üzenet linkje2008-07-09 18:24:30 

debi
hol hallottad ezt?

# 1052
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70701 Üzenet linkje2008-07-09 18:00:30 

Remélem a Szikra Tourssal nem szándékozik senki utazni:CSÕDBE BENT!!!!
# 1053
Mina
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70698 Üzenet linkje2008-07-09 17:55:02  Válasz a #70689. hsz-ra Előzmény #70689

Persze, segíteni kell, de mégis elgondolkodtató, hogy én fizetek meg még szereljek is???
Én a sofõröket annyira nem védem. Sajnálom õket, hogy sokat kell levezetniük, meg nekik kell megoldani a felmerülõ gondokat, de azért õk is tudnak hihettelen dolgokat csinálni.
Sartisok mesélték, hogy az egyik görög benzinkútnál pihenõ után elfelejtették lecsuknia csomgtartót és potyogtak a bõröndök az úton 2km-es szakaszon végig. Nekik minden összetört, amit ajándékba vettek az otthoniaknak.
Hallottam olyat is, hogy defektet kaptak szerbia- macedón határnál és akkor vették észre, hogy olyan kereket raktak be pótkeréknek, amivel már gond volt. A keréken kidudorodások voltak, nem kerék formájú volt a gumi.

# 1054
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70689 Üzenet linkje2008-07-09 17:04:53  Válasz a #70587. hsz-ra Előzmény #70587

Én csak egy korrekt irodát javasoltam mindenkinek mert sok jot idén nem olvastam senkiröl a tuti az tuti ez csak javalat nem más..Nekik saját a soför és saját a buszok is.Sajnos MAGYARORSZÁGON az irodák többsége BÉRLI A BUSZT ÉS A SOFÖRT és nem akkarom védeni a soföröket de az esetek 90 százalékában nem a soför a hibás ha nem az úgy mond fönökük vagy mész a SZARRAL" busz " vagy ki vagy rúgva és jön helyetted száz sajnos ez nálunk igy müködik de szerintem elég sok munka helyen.Más arrol sem a soförök tehetnek hogy a "fél világot be kell járniuk" ha nem az iroda plusz az ugy mond fönökük aki ha baj van úgy el tudnak tünni mint az Aranyóra hiába hivja szerencsétlen ugy sem éri el ha netalán eléri akkor is az a válasz "OLD MEG"és sajnos megprobálják meg oldani kisseb nagyob sikerrel.Volt példa idén elég.Szerintem "kedves utazok "én is nagyon sokat járok busszal göröghonba.Inkáb probáljunk"SEGITENI "ha tudunk és ha valakinek van egy kis müszaki érzéke vagy autoja van biztos tud segiteni "Tavaly miis defektett kaptunk én is segitettem" nem sopánkozni kell hogy most mi LESZ ha nem segiteni hogy minél elöbb az utazo elér
je a célját MURPHY ami el tud romlani az el is romlik ÉN egy utazó vagyok de megkellrobálni segiteni NEM VÁRNI A CSODÁT álltalában nem nagy problémáktörténnek .Sõt 10-20-val járnak a magyar buszok söt segit a külföldi is megkell állitani segitenek.Ez csak egy sokat járt görög utazó véleménye igy is lehet vagy várjuk a SÜLTGALAMBOT és majd lesz valami

# 1055
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70674 Üzenet linkje2008-07-09 15:06:14 

Hihetetlenek ezek a storyk!
Visszatérve a fakultatívokra a Diasnál az sem tetszett, hogy a csúszdapark együtt van Thessalonikivel, 11- re értünk a csúszdaparkhoz és fél 4-kor már indultunk haza. Elcsúszdáztunk volna még. Szerintem az egy egész napos program lenne. Fõleg ezért a pénzért.
Nem értem miért kell 5-re visszaérni , talán lejár a munkaidejük?
Ági

# 1056
Babar24
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70630 Üzenet linkje2008-07-09 11:32:10 

Azt tudom, hogy a busz nem megy át a szigetre, de Zeusznál azt mondták, hogy a kompig elvisz, és majd ott fogunk hazafelé felszállni is.

De a mostanában történtek után, annyira azért nem bízom a Zeuszban.

Jobb lesz a kerekes, gurulós bõröndömet vinni! icon_confused.gif

Babar

# 1057
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70627 Üzenet linkje2008-07-09 11:25:15  Válasz a #70604. hsz-ra Előzmény #70604

Idézet az Index fórumból (kónyupapa):

A buszos út a Diasnál babrás lesz, minket Stavrosnál kiraktak, aztán azt a pár embert, aki nem maradt ott, tovább taxizták Keramotira, onnan meg átcuccoltunk a kompra, de szerencsére a kikötõtõl 100 m a Popi's, addig elgurítod a cuccost.

Nem tudom, hogy ez elõszezoni sajátosság, vagy általános. Ezt nem vállalnám be.

# 1058
Babar24
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70604 Üzenet linkje2008-07-09 09:44:30 

Anyuci68!

Mit jelent az, hogy Stavrostól Thassosig igen kalndos az út?
Ugye nem arról van szó, hogy egyénileg, csomagokkal kell átkompoznunk a szigetre?
Kezdek nagyon megijedni a Dias féle buszos úttól! icon_eek.gif
Most már a visszamondáson gondolkodom!

Babar

# 1059
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70592 Üzenet linkje2008-07-09 07:29:06 

Idén talán az elsõ Diasos kálváriáról én írtam, de ez semmi az azóta olvasottakhoz képest icon_sad.gif
Akkor azt hittem, hogy ez az elõszezon "sajátossága", de úgy tûnik, hogy nem pozitív írányú a változás.
Részemrõl az már biztos, hogy nem velük tervezem a következõ utamat. Sõt, valószínüleg nem is busszal. Inkább vállalom a saját autóval járó kényelmetlenségeket.
Ám, ha újra ei Porit venném célállomásnak maradnék az Anett Toursnál, még ha kicsivel drágábbak is. Velük csak jó tapasztalatom volt.

# 1060
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70587 Üzenet linkje2008-07-09 07:08:51  Válasz a #70583. hsz-ra Előzmény #70583

Szia Papamaci!
Most megnéztem a Forgó Travel honlapját, Sarti és Nikiti van csak neki. Magyar viszonylatban nem rosszak az árak, de idén, mielõtt foglaltunk Nikitit is néztem. Klimás 4 személyes apartman a neten foglalva 60-65 euróból kijön. A Forgónál sacc per kb 70 euró/nap + még a klíma, ami durván 7 euró/nap. Gyermekkedvezmény meg nincs. Szóval úgy tûnik, maradunk a netes foglalásnál. Talán, ha csak buszt akarunk foglalni, akkor megkeresem õket, bár eddig az Apollon buszaival illetve sofõrjeivel semmi gond nem volt (mostanság velük szoktunk utazni).
Idén klimával együtt egy négy ágyas, ahová megyünk 50 euró. Azért az a napi 20 euró különbség nem mindegy.

# 1061
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70583 Üzenet linkje2008-07-09 05:56:45  Válasz a #70575. hsz-ra Előzmény #70575

szia annyuci thassosra,sarti,stb északgörög akkor nézétek meg a Forgo travelt teljesen OK korrekt utazási iroda én voltam velük többször soha nem csalodtam bennük "nem reklám "csak javaslat az árrak is jók
# 1062
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70582 Üzenet linkje2008-07-09 05:48:54  Válasz a #70567. hsz-ra Előzmény #70567

kriszti perelni kell és fenyegetözni a FOKUSZ az AKTIV ugrik az ilyen utazási irodákra negativ reklám nem reklám icon_mad.gif
# 1063
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70575 Üzenet linkje2008-07-08 23:00:58  Válasz a #70549. hsz-ra Előzmény #70549

Szia Josza!
Csak a kérdésedre válaszolnék. Én kacsintgattam a Dias Zeus thassosi szállása felé, mert jók a visszajelzések, de olvasva ezeket a rémtörténeteket, százszor is meggondolom, hogy utazom-e valaha is velük. Az Apollon eddig soha nem csinált ilyen összevonásokat. Arról nem is beszélve, hogy Thassoson is a szállás elõtt tett ki minket a buszból. Tán Kónyu írta, hogy Stavrostól igen kalandos az út Thassosig. Na, azt nem vállalnám be, hogy gyalogosan felcuccoljak a kompra, majd húzzam a bõröndöt az apartmanig. Ezt a szolgáltatást nem nevezném színvonalnak. A megboldogult Jorgos Travel is profin végezte az utaztatást, náluk annó törzsutasok voltunk. Engem sikerült elriasztani a Dias-tól.

# 1064
Endreszkriszti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70567 Üzenet linkje2008-07-08 21:25:48 

szia papamaci en is a diassal voltam nem fogom lenyelni hogy hulyenek neztek mar az indulasnal elszurtak a kedvem nem azert gyujt az ember egesz evben hogy vegigbuszozza gorogorszagot remelem meg egy jo paran panaszt tesznek a diasnal ja es csak az indulasnal derult ki minden mi rakerdeztunk meg az irodaba a valasz bp-korfu. ja es amikor hivtak nem mondtak hogy azert indulunk kesobb mert aki neoporiba megy hajnal 2 re ernenek oda es nem tudjak akkor elfoglalni a szallast ezert a korfusok szivnak en azert tobbet fizettem ezert mi szivtunk ezek mar reg furodtek mi meg a buszon zotykolodtunk kb 6 ra ertunk csak a szallasra nem errol volt szo na befejezem mert csak felduhitem magam
# 1065
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70551 Üzenet linkje2008-07-08 20:06:33 

Josza!
Voltunk az irodában de Jorgos nincs itt .A jövõhéten kedden megyünk újra mert talá itt lesz.Juditnak át adtuk a jegyzõkönyet,a fényképeket,és a levelet.Azt mondta több utas is tett már bejelentést.Jövõhéten többet.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 70 71 72 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu