sziasztok,valaki segitene,aki mostanaban utazott haza busszal tenylewg igaz hogy a hataroknal kerik a biztositasod?tudtok errol valamit,itt olvastam az egyik forumon
Sztratosznak mondtam éppen az elõbb, hogy örülök, hogy nem elõbb tudtam meg, hogy így lesz, mert már akkor napok óta nem bírnék magammal. Az idénre Eviát terveztem, de marad Makri! Ezt sem bánom, hisz imádom. Bár nem sok hely van Hellaszban - ha van ilyen egyáltalán -, amit nem imádnék...
Most teljesen a fellegekben járok!
Azt hiszem ilyen lehet a drogfüggõség
A szokásos "turnusos" dolog. Hétfõn indulás, kedd reggel ott, aztán következõ kedd délután indulás vissza.
Úgy volt, hogy nem tudok menni sehova nyaralni az idén, még közelebbre sem...
Aztán a sors keze csütörtökön belenyúlt a dolgaimba és most mehetek! Igaz csak "szingli" módjára és busszal. Nem egy új területre a nagy Hellaszban, de mehetek, ott leszek és bár nem szeretem a "passzív", semmit tevõ nyaralást, de Görögországért (szinte) minden kompromisszumra képes vagyok/lennék
Az idén most ennyi, de Andi ennek annyira örülök, mint nem is tudom minek... Minden nyeremény luxusutazásnál jobban...
Görögösen, szerényen, de boldogan
Tudod, akinek a bank - nem is egy!!! - a "csendestársa" és milliókat vár vissza az embertõl, nem könnyû. De tudom, ez sokaknak ismerõs!
De most ez 10 napig nem számít! Megyek, látok és ...
Ja! Ez nekem nem gond! Én olyan "agglegényesen" élek! Jobban szeretek nem egyedül menni, de olyan magányos farkas módjára is nagyon élvezem a dolgokat, ha úgy alakul.
És ez most tényleg olyan lehetõség számomra, hogy azt mondani: nem jöhetne-e valaki még velem... Az valahogy mos olyan visszás lett volna
Meg az idei évem olyan tragédiák és negatív események sorozata, hogy nagyon rám fér egy "idegen" helyen eltöltött idõ gondolataimba merülve, mélázva...
Ráadásul Makri pont olyan hely, ami erre nagyon is alaklmas
Találkozom a régi görög barátaimmal, sós levegõ, tenger, homok...
Hú! Már csak kettõt kell aludnom
Petros! Lehet, hogy ott mentünk el egymás mellett Makriban, mert még sokáig ott sétálgattunk, amikor a buszok megjöttek!
Remélem szép idõtök van, mert mikor eljöttünk elég borongós volt!!!
Örülök, hogy sikerült az utazásod, és szerintem Makriban megint nem csalódsz majd!? Mi nagyon jól éreztük magunkat!!!!
Nagyon-nagyon rossz volt eljönni!!!
Sziasztok! Mi is visszaertunk Ma mar szinte senkit nem lattunk makrin a turistak kozul egy elvetemult gazember furdott a 17 fokban de lehet O is inkabb helyi volt.