Hát azért a Sartin lévő discok-tól nem voltam elájulva.Kinézetre tetszetős de amúgy áraiban és zenei minőségben elég rossz.
2 éve 9 eurot fizettem egy vodka narancsért és borzalmas is volt. :S
Lehet ,hogy a Magyar discókhoz viszonyítok de jobbra számítottam kint.
#1379452010-06-07 18:28:56 Válasz a #137943. hsz-ra
köszönöm) mi a párommal tuti nem látogatjuk meg . De a lányok érezzék jól magukat. Egy család azért nem jön Sartira mert a fiuk azt ólvasta nincsenek szórkozó helyek. Azért van ott bőséggel! köszi
#1379432010-06-07 18:24:19 Válasz a #137923. hsz-ra
sjani! Az előbbieken kívül még a motorkölcsönzők utcáján ott van a Fact (A főút mellett, a kereszteződésnél...lehet, hogy azt nevezték át Dock-nak, amit Hadiandi írt? Elképzelhető... Itt jó buli volt mindig, csak kicsit költséges az italozás), meg néha a George pubban is jó buli kerekedik (Szintén a motorkölcsönzők utcáján). A Macedonia mellett ott van a Mojito, ahol nem voltam. A Macedonia nem olyan rossz. Sartitól nem messze pedig ott van a Goa Beach, ahol szinték szoktak bulik lenni, bár talán inkább napközben...én péntek vagy szombat este voltam ott augusztusban, és akkor elég kihalt volt.
Ez persze mind saját vélemény, szóval lehet, hogy másnak épp mások tetszettek
#1379332010-06-07 17:57:40 Válasz a #137923. hsz-ra
Sjani!
diszkó van az úton, ami Sartira jön és halad tovább Neos Marmaras felé. Dock a neve, közelebbit nem tudok róla, csak láttuk az épületet. Meg a nagy sárga szupermarket mellett is van egy, a kalóztanyától lehet látni. annak meg Macedonia club a neve.