Nem tudom hogy írjam, hogy ne tûnjön kötözködésnek: a szálláshelyünk topicban, ahol kérdeztél az Alasitas apartmanról, leírtam arról és a Nikosról is a véleményemet. Szóval ha kérdezel, nem árt utána a válaszokat is utánaolvasni. A Nikosról még egyszer: koszos, és a hátsó apartmanok egy gazos kertre néznek és teljesen sötétek. Voltak szobák, ahol csótányt találtak, röveden ennyi. Nekünk viszonlag szerencsénk volt vele, a miénk csak koszos volt, a csótány elkerült minket, és még az appartamból a tengert is láttuk. Nem mennék oda még egyszer.
Era
helyesbitek:
nem pont ilyenrõl álmodoztam, csak majdnem ilyenrõl... jobban megvizsgálva igazábol nemsok info van rajta üpihüpi...
mindenesetre jobb mint a semmi
Tényleg Kriszta!
Most jutott eszembe hogy neked vannak katalógusaid az appartmanokról ugye? A multkor a Manosról raktál fel képet ami a belsejét is mutatja. De már csak a Nikosba tudtam foglalni (ott volt csak hely)
A nikosról nincs katalógusképed belülrõl is? vagy vmi infok esetleg??
Köszi Kriszta hogy így megvédtél!
Én sem értem az ilyen kötözködõket, ha rajtuk múlna csak állandó konfliktus meg vita lenne a forumokon. De szerencsére itt többségben van a kedves segítõkész ember. Hála sokaknak így én is sok - sok infoval indulhatok Paraliara.
Szija rekuc!érdeklõdnék, megkaptad-e a paraliai térképet? kivi vok rá, majd ha megvan lécci ne feledd elküldeni! elõre is köfke! ban_judy@yahoo.com
ez itt ilyen _alulvesszõ izébizé csak nem láccik normálisan
Szia!
Most nem tom mi ezzel a probléma. amit egy csomó dolgok utánaolvastam stb... és amiben biztos vagyok azt leírom másoknak segítségképpen. Én is nagyon örülök amikor az én kérdéseimre válaszol vki. Abban pl biztos vok h van hûtõ az appartmanban, meg abban is hogy szeptben meleg van:)
És ha hazajöttem Paraliaról akkor meg még okosabb leszek:)
Hello Hochtastenci!
Örülök hogy ti is akkor jöttök Paraliara. Szept nyugodtan kitolhatjátok 18-ára az indulást, mert még szept. végén is meleg van és a tenger is 24 fokos. Drukkolok neked hogy legyen helyed!
A rendes Apollon Travelnél már tuti nincs hely ebben az idõpontban.
Próbáld meg a Bella Tourst. jókat hallottam róla és nem is drága.
www.bellatours.hu
Szia Misi!
neked azt tanácsolom hogy félpanziót ne fizess be, mert nem éri meg. Olcsóbban jössz ki ha tavernákban kajálsz v. bemész a supermarketba. Meg a félpanzión nem is olyan fini a kaja állítólag.
És a nikosban biztos van hûtõ, ez szerepel az apartmanleírásában. (amugy minden appartmanban van hûtõ, ez a minimum!!!)