Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1171
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42506 Üzenet linkje2007-08-23 19:52:09 

Szia Andra!
Én is sokat gondoltam rád, és Anikóval is sokat emlegettünk. Párgát én is látni akarom, mindent mesélj el. Már várom a beszámolódat, tavaly is nagyon humorosat írtál icon_smile.gif
Örülök, hogy minden olyan jól sikerült. eddig szinte minden párgai hazatérõnél olvastam, hogy volt valami földrengés élménye. Ez ott biztosan mindennapos. Én szívesen átélnék egyet (addig míg nem veszélyes)!

Andi

# 1172
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42509 Üzenet linkje2007-08-23 20:00:30 

Szia Andi!

Aranyosak vagytok, nagyon jól esik, hogy ennyien gondoltatok rám! icon_lol.gif
Akár mi történt ott, mindig eszembe voltatok és sokszor úgy leültem volna egy gép elé, hogy egybõl elmeséljem az élményeimet nektek. icon_lol.gif
Írok beszámolót is, de azt majd csak hétvégén, mert mióta hazajöttünk csak mosok, mint egy mosómedve.

Amúgy a pargaiak azt mondták, hogy 10 éve nem volt Pargan földrengés, most meg sorozatban. Így utólag már én is azt mondom, hogy legalább azt is tudom, hogy milyen egy lájtos földrengés, de akkor ott eléggé megijedtünk. Nagyon fura érzés volt. Ültem a homokban és oldalra kezdett el rengeni alattam a föld, mintha az ágyat lökdösnék alattad.
Félelmetes érzés volt.
A többiek szerint mióta megérkeztünk minden nap volt, de én semmit nem éreztem belõlem csak ezt az egyet.

Menj el Pargara egyszer mindenképp, mert csodaszép!!!
Este hatalmas élet van, mindenütt kivilágítva minden, még a fák is, az épületek, a hajók, minden. Gyönyörû!!!
És valami hihetetlenül kedvesek ott az emberek.

# 1173
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42514 Üzenet linkje2007-08-23 20:32:53 

Sziiiijja Andra!

Üdv itthon! Én is gondoltam rád sokat. icon_biggrin.gif Nagyon örülök, hogy jól sikerült minden, jól éreztétek magatokat. A földrengést el nem bírom képzelni, milyen érzés lehetett!
Várom a képeket, nagyon bíztam benne, hogy még láthatom õket, mielõtt elutazom. És mesélj nekünk az ünneprõl, biztos nagyon jó lehetett?

# 1174
Xuhana
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42516 Üzenet linkje2007-08-23 20:48:37  Válasz a #42499. hsz-ra Előzmény #42499

Wéreb, örülök, hogy lesz ismerõs is a buszon icon_smile.gif Már teljesen beparáztam, hogy egyedül leszünk a buszon, és innen a fórumról senki sem jön velünk egy idõben. Szerencsére ketten is vagytok, vagyis gondolom, egy pár a másik fórumról, Leanderék és ti is icon_smile.gif Így azért csak jobb, hogy ismersz már valakit is icon_smile.gif
# 1175
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42519 Üzenet linkje2007-08-23 21:02:09 

Szia kristin!!!!
Neked is köszi, hogy gondoltál rám!! Nagyon jól esik! icon_lol.gif
Érdekes érzés volt a földrengés, hálistennek eddig nekem se volt fogalmam róla, hogy milyen, de most már ezt is tudom.
Pár másodpercig tartott az egész, de ijesztõ volt.
Az ünnep is nagyon tetszett!!! Arról is csináltam pár képet, de azok nagyon nem jók, mert sötétben nem lehet jó képet csinálni, ha nincs letámasztva a gép. Bár én világosban se tudok mindig jó képet csinálni. icon_redface.gif icon_lol.gif
De jó neked, hogy mindjárt utaztok!!!
Biztosan nagyon jó lesz nektek is! Kosra én is nagyon szeretnék eljutni, majd mesélsz nekünk, hogy milyen hely.

Mi pont azt beszéltük a gyerkõccel, hogy bár Görögországban nagyon sok szép hely van, de Parga annyira tökéletes hely, hogy nem is tudom, fogok-e találni hozzá hasonlót.
Az viszont biztos, hogy ide még vissza fogok menni!

# 1176
Somijudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42522 Üzenet linkje2007-08-23 21:23:12 

Szia Andra!

Örülök, hogy rendben haza érkeztetek! Mi 3-kor értünk Szegedre, fél 8-ra voltunk itthon. Eseménytelen volt az utazás.
Ma csak mostam és mostam,közben nézegettük a képeket amiket a gyerekek feltöltöttek a gépre. Csak sóhajtozunk, hogy milyen szuper volt! Én is azt mondom, hogy ide még vissza kell jönni. Lefényképeztük az ingatlanforgalmazó iroda kínálatát, de sajnos nem nyertem a lottón, így a ház vásárlást kicsit még elodázzuk.
A buszon háromszor arra ébredtem hogy fõldrengés van, de csak a busz rázott, az utódainknak is elmeséltük, hogy ne ijedjenek meg ha mozog alattuk az ágy.

# 1177
Wéreb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42525 Üzenet linkje2007-08-23 21:41:07  Válasz a #42504. hsz-ra Előzmény #42504

Szia Andra! Nagyon örülök, hogy Pargat választottuk az idén, hiszen mindenki csak áradozik errõl a helyrõl, most már Te is. Csak már ott lennénk! A szállás választás nem volt egyszerû, sajnos a katalógusban ezek szerint nem szabad bízni, de most már Te többet tudsz a Sakisról (minõsége, mihez van közel, mihez nincs közel). A buszon nem kértünk külön helyreszóló helyet, remélem kibírjuk odáig. Már többször voltunk Görögországban busszal (Evia-Pefki, Korfu-Moraitika, Sarti), eddig nem volt gondunk. Eredetileg nem akartunk nagyon felszerelkezni itthonról mindenféle bolti dolgokkal, de még meggondolom (kaja, egyebek). Az utazásoknál a legjobban a csomagolást gyûlölöm, mert mire összepakolok, a párom mindig megkérdezi hova megyünk ennyi cuccal, ezért is gondoltam, hogy az idén kihagynám az elõbb említetteket, de még van idõm aludni rá. Az is elgondolkodtat, hogy vigyek-e napernyõt, gyéként, stb. ami megint csak plusz csomag? Szóval lassan azért majd döntenem kell, de addig még olvasgatom a beszámolóitokat. Várom a hasznos tanácsokat!
# 1178
Wéreb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42526 Üzenet linkje2007-08-23 21:55:55  Válasz a #42516. hsz-ra Előzmény #42516

Xuhana! Igen ketten fogunk jönni, a férjemmel. Nem a Stellában, hanem a Sakisban fogunk (remélem) lakni. De azt, hiszen az is aránylag közel van a Vagiahoz. Az utazólistát, ha megnézed még lesz más is aki ebben az idõpontban jön, ha jól emlékszem Rózsavirág nevû is, és persze biztosan sokan mások is, csak nem fórumoznak.
# 1179
Trompos
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42532 Üzenet linkje2007-08-23 23:06:05 

Szia Andra !

Sajnálom, hogy újra itthon vagy hiszen Pargán biztos jobb volt neked is mint elötted mindenkinek, de egyszer haza kell jönni. icon_sad.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
Viszont annak örülök, hogy megélénkült veled a fórum. icon_lol.gif

# 1180
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42536 Üzenet linkje2007-08-24 00:20:05 

Szia somijudit!!

Örülök, hogy ti is rendben hazaértetek. Sajnos elénk nem tudott jönni Kecskemétre az illetõ, így mi még vonatoztunk hazáig, ami a MÁV állapotait ismerve szörnyû volt.
De sajnos újra itthon vagyunk. Én is a kép nézegetéssel nosztalgiázok. icon_cry.gif
Nem tudom mi van ebben a városban, de így még sehova nem húzott vissza a szívem, mint ide.

# 1181
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42538 Üzenet linkje2007-08-24 00:26:23 

Szia trompos!!!!

Hát még én hogy sajnálom, hogy itthon vagyok. icon_cry.gif Sajnos minden jónak egyszer vége szakad, így ennek is el kellett jönnie. Pedig még csak most indultam el oda és máris vége.

Örülök, ha egy kicsit felélénkítettem a fórumot, most nagyon fel vagyok dobva, tele vagyok élményekkel. icon_lol.gif
Nagyon szuperek lettek a képeid!! Az enyémek nem lettek ennyire szépek.
Viszont Parga szinte minden szegletét lefotóztam. icon_lol.gif

# 1182
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42539 Üzenet linkje2007-08-24 00:32:41  Re:

Szia wéreb!

A Sakis sajnos semmihez sincs közel, viszont észre sem veszed a távolságot, annyi útközben a látnivaló.
Viszont nagyon csendes helyen van, nem bántam meg, hogy ezt választottam még akkor sem, ha nap, mint nap legyalogoltuk a lábunkat. icon_lol.gif
Ha nem viszel napernyõt és gyéként, akkor kint kell venned, mert gondolom nem akarsz a homokban feküdni. A napernyõk ára 6-7 euró volt, a gyékényt nem néztem, de volt.
Hasznos tanácsként ajánlanám a nagyon sok pénzt, mert ahogy írtam már, iszonyú drágaság van kint.
Ha van kérdésed kérdezz nyugodtan, amire tudok szívesen válaszolok.
Nyugi, a szállás jó, Parga csodás, a többi meg csak rajtatok múlik. icon_wink.gif

# 1183
Wéreb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42542 Üzenet linkje2007-08-24 06:50:25  Válasz a #42539. hsz-ra Előzmény #42539

Andra!
Élni fogok a lehetõséggel, és a számomra fontosabbakat megkérdezem. Többen panaszkodtak, hogy a Sakis környékén sok a szúnyog, Te mit tapasztaltál, érdemes elektromos riasztót vinni. Mint írod, ezek szerint sokat kell gyalogolni, remélem bírni fogjuk. Azért a napi reggelire valót valahol a közelben be lehet szerezni (friss kenyér, tej, stb.). Egyébként meg szeretnénk kirándulni menni, inkább bérelt autóval (a fórumon olvasott tapasztalatokat figyelve érdemesebb, mint az irodán keresztül), és akkor majd megoldjuk a bevásárlást több napra is. Most ennyi, sajnos el kell mennem dolgozni, de még jelentkezem. Köszi

# 1184
Trompos
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42548 Üzenet linkje2007-08-24 08:00:09 

Szia Wéreb!

Az Andra elött én is a Sakisban voltam, tényleg vannak szunyogok, de éjjelente azért tudtunk aludni, jó ha viszel egy riasztót. Nagyon azért nem kell tartanod tõlük! icon_sad.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1185
Trompos
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42550 Üzenet linkje2007-08-24 08:04:32 

Szia Andra

Egy újabb reggel itthon!! icon_sad.gif icon_smile.gif Én is napokig a képek nézegetésével pótoltam Parga hiányát!! icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 78 79 80 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu