Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1216
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58180 Üzenet linkje2008-04-25 15:39:29 

Szia Jimkó!Mi június 20-július 5.-ig leszünk ott.Remélem ragyogó napsütés lesz.Egy két záporba nem fogunk belehalni csak ne tartson sokáig.Meleg ruhát egyébként is volt szándékom pakolni,de remélem nem lesz rá szükség.Mi is voltunk már nyaralni június elején és 35-c volt pedig amikor indultunk napokig esett az esõ és nagyon hideg volt.A kollégák azzal ugrattak hogy merülõforralót ne felejtsek el vinni.Aztán jól pofára estek.Viszont jártunk úgy is hogy augusztusban mentünk volna a balcsira és elõtte két nappal a 38-c ból 15 lett.El sem mentünk és nem is lett jobb az idõ egész hónapban.Ez zsákbamacska.A cicákról majd készítek fotókat és megmutatom.Nekem is van itthon 4, meg 5 kutya.
# 1217
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58182 Üzenet linkje2008-04-25 15:47:55 

Szia Frézia!Megnéztem minden képet nagyon szépek.Nekem Kréta tetszett a legjobban a fótóid közül.Láttam a cicát is nagyon ari volt. A kilátás tény hogy nem volt valami felemelõ látvány ,de a mi apartmanunknál lesz valami növényzet és akkor nem fognak odalátaz.Bár így én sem fogok látni semmit.Nem baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
# 1218
Jimko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
135 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58236 Üzenet linkje2008-04-26 09:34:38 

szia lityi! Azért túl sok helyet ne foglaljatok el a meleg ruhákkal, inkább a naptejnek hagyjatok többet!
Ha módotokban áll, próbáljátok ki a helyi tavernákat, szerintem olcsóbb, mint nálunk! (A Balcsinál mindenképp!) Mi mindennap máshol ettünk! Nem érdemes leragadni egy helyen, mert a part tele van jobbnál-jobb étteremmel! Mi öten 20-30 euróból degeszre kajáltuk magunkat és a mosogatást is megúsztuk! A boltokban egyébbként mindent megkapni, az árak gyakorlatilaga hazaival megegyezõek, némi átfedéssel!

Jimkó

# 1219
BazsiACAB
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58491 Üzenet linkje2008-04-28 19:50:30 

Megy valaki május 20.-tól sartira?Ja és tud segíteni valaki a vanvini apartmanról kéne valami infó a neten nagyon kevés dolog van fent róla.
# 1220
Koveti
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
81 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58547 Üzenet linkje2008-04-29 14:34:26  Válasz a #58491. hsz-ra Előzmény #58491

Szia!
Én tavaly júniusban voltam a Vanviniben. Maga az apartman nekem nagyon tetszett, a szobák a szokványosak, egyszerûek, de nagyon ízlésesek, a megszokott felszereléssel (ágyszámnak megfelelõ mennyiségû étkészlet, evõeszköz, pohár, csésze), hûtõszekrény, rezsó. Tévé egy közös van, kint az udvaron, egy fedett terasz alatt. Az udvaron van két helyen is grillezési lehetõség, ez személy szerint nekem nagyon tetszett, lehet jó kis esti sütögetéseket rendezni.
Az elhelyezkedése kicsit furcsa, kint van a fõút túlsó oldalán, magyarán vigyázni kell az átkelésnél a falu felé, mert elég gyorsan közlekednek rajta, habár nem volt veszett forgalom. Szembe vele egy építõanyag-lerakat volt, de nem volt olyan forgalmas, hogy mondjuk szieszta idején zavarja a pihenést. Viszonylag közel van az a taverna, ahol a Sithonosok görögestjét rendezik, tehát azon az estén azt egy az egyben végighallgattam. (Viszont szeptemberben részese is lehettem, és frenetikus volt, tehát megoldást jelenthet rá, ha ott vagy, és nem távolról hallgatod.)
A telepített idegenvezetõ (pontosabban egy család) nekem nagyon szimpatikus volt, mindennap helyben elérhetõk voltak pár óra hosszáig, habár nem helyben laktak. Mivel évek óta dolgoznak ott, elég megbízhatók az ismerettségeik, és a nyelvtudásuk is.
"Röviden" ennyi. Ha nem vagy egy kákán is csomót keresõ valaki, aki tudja élvezni a szabadságát, jól fogod magad érezni.

# 1221
Angica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
153 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58561 Üzenet linkje2008-04-29 17:06:41  Válasz a #58491. hsz-ra Előzmény #58491

Sziasztok!

Mindenben megegyezek Koveti által leírtakkal a Vanvini ap. tekintetében. Annyit tennék hozzá, hogy az a család, aki tavaly a Vanviniben megszállók segítségére voltak, idén nem viszik a házat. Így azt sem tudni, ez milyen változásokkal jár (gondolok itt tv-re). Ha jól tudom, az idei szezonra szintén magyar utazási iroda bérelte ki az athéni tulajdonosoktól az ap-t, de mivel nem tudom kik, pontosabban nem vagyok biztos benne, hogy kik, ezért Róluk nyilatkozni nem tudok.

# 1222
BazsiACAB
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58571 Üzenet linkje2008-04-29 18:37:05 

Köszönöm a részletes leírást a halkidikitoursal megyünk õk bérelték ki az apartmant.Üdv Bazsi
# 1223
Angus968
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58677 Üzenet linkje2008-04-30 21:24:27  Hálózat?

Sziasztok!

Sartin ugye 220 V a hálózati feszültség?
Ugyanolyan konnektoruk van, mint nekünk vagy kell venni adaptert?

Elõre is köszi és üdv.:

Zsolt

# 1224
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58679 Üzenet linkje2008-04-30 21:30:43 

kettõhúsz és nem kell adapter
# 1225
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58719 Üzenet linkje2008-05-01 10:19:51 

Valaki tudja, hogy Sartiból hová indulnak buszjáratok, illetve hogy ezek menetrendjét hol lehet megnézni a neten?

Továbbá azt, hogy hogyan lehet egyéni utazással Sartiból Thessalonikibe utazni?

# 1226
Csilla*
Aktív fórumos
Aktív fórumos
58 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58813 Üzenet linkje2008-05-01 22:37:10 

A Vanvini apartman most az Apollon Travel árualapjában megtalálható, csak Dina apartman néven.
# 1227
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58835 Üzenet linkje2008-05-02 08:14:49 

christine,

A buszok végigmennek a Shitonia félszigeten, így Sarti az egyik megálló. Attól függõen, hogy honnan jött a busz, a félsziget keleti, vagy nyugati partján megy végig. Tehát mehetsz Toroni, Neos Marmaras irányába, vagy Vourvourou irányába. Az Ófalban lévõ buszmegállóban ki an téve a menetrend.
Egyénileg a busz, vagy a bérelt autó ajánlott. Mi busszal akartunk, de amikor jeleztk, hogy kb. 2,5-3 óra alatt ér oda és 11-13 euro a jegy, csak oda, egy fõre, akkor lemondtunk róla.

# 1228
Olgi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59224 Üzenet linkje2008-05-04 20:39:15  Sartiról

Sziasztok!

A http://www.sartisarti.com -ra kikerült egy új menü "Kutak es Fizetõkapuk" néven.

Összesített és részletes táblázat: szerbiai es macedóniai üzemanyag kutak, fizetõkapuk és pályadíjak.

A SartiBlogban beszerzésre javasolt "természetes gyógyszerek" listája (már amit mi is vinni szoktunk).

Üdv!
Olgi

# 1229
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59247 Üzenet linkje2008-05-04 22:20:49 

Igen én már megnéztem szerintem nagyon jó hogy fel van rakva:)
# 1230
Olgi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59360 Üzenet linkje2008-05-05 19:00:22  Válasz a #59247. hsz-ra Előzmény #59247

Köszönjük, kicsit lassan, de sikerült összeállítanom. icon_smile.gif

Sarti-ig és vissza legalább eltelt az idõ...

Augusztusban megyünk Sartira, alig várom!

Üdv

Olgi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 81 82 83 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu