És Kriszta! Télleg jó volt, nem okoztál csalódást!!!!
és holnap rutinvizsgázom, aztán elkezdem a forgalmat, szóval szerintem jövõre megjátszunk egy olyat nagy társasággal, két kocsival, hogy két hétre lemegyünk kempingezni görögbe, és akkor minden látnivalót megnézünk majd a környéken. arra gondoltam, hogy lehetne egy hét Észak-görögország, aztán egy hét peleponnészosz:))) de ez még csak a vágy terve, hogy ujra görögben lehessek
Én hétfõn 21.-én indulok Paralia-ra...nagyon várom már, még nem voltam ott.Nem találtam olyan topicot, ahol le lenne írva, hogy hol érdemes vásárolni.Konkrétan ékszerek érdekelnének
Meg hol érdemes gyrost enni, mert úgy hallottam az nem mindenhol finom
Én hétfõn 21.-én indulok Paralia-ra...nagyon várom már, még nem voltam ott.Nem találtam olyan topicot, ahol le lenne írva, hogy hol érdemes vásárolni.Konkrétan ékszerek érdekelnének
Köszönöm elõre is a választ
Hi!
Nézd végig az összes ékszerboltot, ( van belõle bõven) és ahol a legtöbbet engedik az induló árból, ott vásárolj. Több helyen vettünk már aranyat, szinte mindíg máshol. Úgyhogy tuti tippem nincs.
Szerintem a legjobb gyros, a Gyromaniában van, a templommal szemben.
Szerintem.
Köszönöm elõre is a választ
Erdemes Kateriniben ekszert vasarolni, sokkal-sokkal olcsobb, mint Paralian.
Mi tavaly vasaroltunk karikagyurut Katerini egyik uzleteben, amely par nap alatt elkeszult, majd a parkban lanykeres...de ez mar egy masik tortenet
Termeszetesen nem azert vettuk meg itt es nem Paralian mert olcsobb volt (ok, az volt) hanem mert sokkal szebb volt a kinalat.
Ha erdekel az uzlet cime, elokeresem a nevjegykartyajukat...
hát õszintén megvallva, én nem szeretem a szabályos képeket, sztem igy jobban mutatnak ferdén, de ez az én véleményem
a valódi ok: 2 irdatlanul randa oszlop állt az útban, így próbáltam úgy fényképezni, hjogy talán árbócnak látsszon az egyik...
kóborkutyákról annyit, hogy ez balkáni sajátosság, mert Szerbiában a pihenõhelyeknél is rengeteg volt, Paralián is vannak, de nem bántanak senkit!
Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a képet megosztod velünk, gyönyörû, ilyet talán 1-2 láttam eddig itt. Nagyon jókor kaptad el!!
Kezdem sajnálni, hogy én reggel ezért az élményért, képtelen voltam felkelni. De majd jövõre megfogom nézni!
A ferde képre csak kiváncsiságból kérdeztem rá, hogy miért pont úgy, de így már értem, amúgy unicumnak is tartom!
Valahogy én kobór kutyára nem emlékszem egyszer sem, de attól még lehetnek Parálián.
A gyros tényleg finom ott ahol Barba is írja, illetve az ékszerbolttal szemben ami a sarkon áll, a templommal szemben., a central beach közelében.
amúgy a napfelkeltés képeknek külön története van, elég mókásak:
este elkezdtünk borozgatni, és ugy elbeszéltük az idõt, hogy már két óra lett, és akartunk menni szórakozni. el is mentünk a cocusba, majd olyan 4-fél5 fele a parton mezitláb végigsétáltunk. vártuk-vártuk amig feljön a nap, csak nem jött fel. akkor készült az elsõ kép, amit felraktam, úgy látszottak már a fények, de a napkorong sehol sem volt. közben jött az aranyásó emberke a fémdetektorral (vicces látvány volt reggel 6kor ), utána lassan 6:20, sehol a nap, biztos felhõk takarják el gondoltuk, és bementünk az apartmanba. 6:43-kor a barátnõm elkezdett üvöltözni, hogy most jött feél a nap, én rohanok ki törölközöben az erkélyre, és akkor készültek ezek a képek. de az a fránya két oszlop
nembaj, majd máskor lesz oszlopnélküli napfelkeltém is!!!