#1356672010-05-26 18:13:55 Válasz a #135607. hsz-ra
tündérek vagytok..a kinézett időpont: aug 13-23 közt...erre a Malév oldalán van legolcsóbbért 158 körül..ami nem túl olcsó...de hátha lesz akció megint..a don pepés jó, regisztráltam is, hátha...)
annyira megörültem ennek az akciónak, és a tervezgetésnek, hogy a végén jól lemaradtam róla.... Mekkora ökör vagyok...tegnap még 4 embernek 84, ma már 184 az út Athénba...és senki nem akciózik, fapad sem jár arra...na sikerült jól elkeserednem
#1352932010-05-22 09:52:52 Válasz a #135291. hsz-ra
Szia!
Alternatíva: metró a reptérről, ami tavaly 6 €/fő lett volna (csak oda), két embernek viszont 10 € összesen. (Azért feltételes módban, mert tavaly épp nem járt a reptérről a metró. De most már jár.) Ennél viszont egyszer át kell szállni.
Taxival szerintem nem nagyon ment még senki Pireusba. Egyedül arról tudok, hogy Balazsbeáék négy évvel ezelőtt taxival mentek a reptérről Rafinába, a másik kikötőbe, az akkor 35 € volt nekik és az egy félórás út volt. Előre lefoglalták a taxit és ott várta őket a reptéren. Pireusba valószínűleg kicsit hosszabb az út és valamivel drágább a viteldíj, mert kicsit messzebb van és át kell menni a városon is.