annyira megörültem ennek az akciónak, és a tervezgetésnek, hogy a végén jól lemaradtam róla.... Mekkora ökör vagyok...tegnap még 4 embernek 84, ma már 184 az út Athénba...és senki nem akciózik, fapad sem jár arra...na sikerült jól elkeserednem
#1356672010-05-26 18:13:55 Válasz a #135607. hsz-ra
tündérek vagytok..a kinézett időpont: aug 13-23 közt...erre a Malév oldalán van legolcsóbbért 158 körül..ami nem túl olcsó...de hátha lesz akció megint..a don pepés jó, regisztráltam is, hátha...)
CSak egy olyan kérdésem lenne itt a tapasztaltabb repülősökhöz, hogy milyen jogon helyezheti át egy repülőtársaság a hazarepülés időpontját egy nappal? (wizz air küldött egy mélt hogy csak egy nappal később jön vissza a repcsi). Megteheti? és nem tehetek ellene semmit?
#1356792010-05-26 19:26:56 Válasz a #135670. hsz-ra
hali Babar,
azért nem olyan sietős, mert márciusban voltunk REPÜLŐVEL (hogy ne legyen off ) Fuerteventurán. Képeket meg a párom honlapján találhattok.
Hogy hova? Hát Görögbe, mert a tavaszi út az "csak" kirándulás...de ez maga a NYARALÁS!
Szóval ha a MALÉV meg nem sz..t akkor megyünk..
(wizz air küldött egy mélt hogy csak egy nappal később jön vissza a repcsi). Megteheti? és nem tehetek ellene semmit?
Szia Vaesz!
Erre pontos választ csak a foglalási feltételekből kaphatsz, azt kellene végigolvasni... Ott biztos le van irva, hogy ilyenkor mire vagy jogosult. Gondolom, hogy pl. visszaválthatod a jegyet vagy átrakathatod ingyen máskorra... de ennek utána kell nézni.