#2069912013-07-17 20:25:52 Válasz a #206962. hsz-ra
Szia!
Én is ezt a hotelt néztem ki magamnak. Melyik irodával mentetek? Milyen volt a szoba? Miért nem jött be Nektek? Írnál róla egy kicsit? Köszönöm: Nicole
Sziasztok! Szerdán jöttünk haza Korfuról, Paleokastritsáról. Aki ajánlotta a helyet, mint nászút helyszínét, azoknak nagyon köszönöm, tényleg gyönyörű hely. Azonban a hotellal igazán sikerült mellé lőnünk. Senkinek nem ajánlom a Paleo Art Nouvou-t, aki 4*-os hotelban szeretne megszállni, mert ez nem az. Sajnos nem volt időnk megnézni mindent, amit elterveztünk, mert egy gyomorfertőzés 4 napig kidöntött, még orvost is kellett keresni, kórházba is akartak vinni. De azért amit láttunk, az tetszett. Bővebben majd a beszámolómban fogom leírni az élményeinket, amint lesz szusszanásnyi időm. Ha bármi kérdés van, szívesen válaszolok addig is!
U.i.: Még maradtam volna egy-két hetet
És tényleg azt csináltunk amit akartunk,semmi sem volt kötelező,kinek mihez volt kedve.Csupán ötletek voltak különböző programokhoz,az csapódott hozzánk aki akart.Félreértettél ami a nyaralást illeti,csak együtt utaztunk.Nem volt annyira fárasztó,a pihi helyeken kellemes volt a hangulat stb.Nekünk bejött,viszont kétségem sincs afelöl,hogy rosszul is elsülhet.
#2069502013-07-17 10:18:49 Válasz a #206943. hsz-ra
Miért nem mentek akkor a Balatonra, Sidariba vagy Sartiba! Ott van elég magyar! Be ne add már nekem, hogy 15-30 emberhez igazodni kellemes és pihentető. Jó jó annak is meg van a feelingje, mi is csináltunk már párszor hasonló csapatos utat, de az igazi az amikor nem hallasz morgást, nyavajgást, zsörtölődést abban a 2-3 hétben. Nem kell alkalmazkodni senkihez, azt csinálod amihez neked kedved van!!!
Hali ! Aug. 1-11-ig töltenénk el mézes napjainkat Korfun / Sidarin / de lefelé is és hazafelé is + 1-1 éjszaka valahol Szaloniki körül. Kocsival megyünk és biztosan keresni fogunk egy párost útitársnak a költségek felezése érdekében, ha v.kiket izgatna a dolog,beszéljünk róla./plac@citromail.hu .Még jön velünk egy fiatal házaspár 2 éves fiú gyermekükkel,mi pedig az 50-es korosztályba tartozunk.Ha helyben foglaltok szállást,természetesen a közös utazgatás a szigeten egyértelmű. 2 külön autóval megyünk ami a fiatalokat illeti.
Szunyinak küldtem a fenti sorokat miszerint a nyaralás előtt miért próbál az ember ismerősöket szerezni egy esetleges közös nyaralásra. A magyar itthon olyan amilyen de szerintem Korfun borul ez az elmélet.
#2069432013-07-17 09:46:44 Válasz a #206772. hsz-ra
Hali ! 15 éven keresztül utaztunk konvojban Hellás felé min. 30-an de a csúcs az volt amikor 54-en 14 kocsival.Semmi gond nem volt,viszont a hangulat fergeteges ha a mag összeverődik. Társasági emberek csapatban jobban érzik magukat,a pesszimistáknak kizárólag a saját családjukat ajánlom! Üdv