Köszönöm a választ! Csak irígykedünk, hogy az oda utzók nagy része már tudja kihez és hová kell majd fordulnia. Na, de majd kialakul a mi sorsunk is, remélhetõleg pozitívan. Laci
Húú, tényleg! Már emlékszem ám! Hát, hiába, az a fránya kor...
Neckermann... Nem is tudom. Talán az Emannuilhez tartozik kint. De ezek a dolgok nincsenek bebetonozva. A partnerirodák változhatnak.
Az biztos, hogy rajta lesz a vouchereteken, amit majd az iroda ad ki nektek. Nálunk is így van. Cím és a telefonszámom rajta van, hogy el tudjanak érni! Van aki már egy héttel indulás elõtt, Magyarországról hívott fel kétnaponta, mert mindig eszébe jutott vmi, amit meg akart kérdezni!
Lisával megbeszéltük hogy végigesszük a görög specialitásokat, úgyhogy nem tudom még mi lesz a pocakommal... Bár sokak szerint jól áll nekem
/túrórudi csomagolva /
Szeintem ott kell jelentkezni ahol a szállásotok lesz, bár gondolom Bea szívesen segít. Már ha tud még mozdulni a rengeteg túróruditól
Nem húzom be a hasam ígérem, csak már zavar hogy ha felszállok a buszra átadják az ülõhelyet
Cunami csak nem lesz, bár én már átéltem egy vihart a görög tengerparton... Érdekes volt
Meg az a rengeteg tengeri állatka, amit a víz kodobott reggelre
Elõször is köszi a képeket. Tényleg jól néz ki belülrõl a ház! Nagyon! Jó választás! Reméljük mûszakilag is ok! De nem tudom, hogy merre lehet. Nem rémlik. És sajnos nekem nincs meg az a térkép, ami neked.
Túró Rudit pedig nem adok senkinek!! Még ha mást már nem is eszek!
Sancho! azért kérdeztem, mert mi egyénileg megyünk és kedden lesz a váltási nap, nektek pedig szombaton, ha jól tudom. Mi még azt sem tudjuk hol kell majd jelentkeznünk, ha megérkeztünk. Mi pont utánatok megyünk, remélem cunami nem lesz A hasadat meg ne húzd be, mert nem kapsz levegõt.
Fogyózást elfelejteni a nyaralás idejére!!! Hát mi lesz azzal a sok gyrossal, görög salival, tintahallal, fánkkal, satöbbivel, ami ott vár ránk?? Majd itthon lehet kínlódni tovább!
(Bár én pont fordítva vagyok ezzel. Attól kezdve, hogy októberben hazaérek, májusig csak eszem. Így van mit leadni a nyáron, amikor nincs idõm enni!)
Bea,ahogy elnézem nem sokkáig fogod szeretni a túró rudit.Nyár végére már hallani sem akarsz majd róla,vagy minden kisgyerek ott rudival fog rohangálni...
Azt hiszem, még jó is, hogy nem mindannyian azonos idõpontban jöttök, mert tényleg egész nap túró rudit kellene ennem, ha nem akarnám, hogy a 40fokban hûteni képtelen hûtõmben megromoljanak!
Hogy milyet szeretek? Azt hiszem úgy vagyok ezzel, mint Gombóc Artúr a csokival! Teljesen mindegy, csak Túró Rudi legyen!
De ahogy látom, nem vagyok egyedül ezzel a mániával!
Nem gond a test Nekem is akkora hasam van hogy ha lefexem a tengerpartra a Greenpeacesek vissza tolnak a vízbe
De már gyakorlom, hogy tudom behúzni... már egész sokáig bírom