Nem is gonsoltam hogy ilyen gondok lehetnek a szállással. Nekem eddig nem volt gondom sehol. Mindig szép és csini apartmanok voltak
De azt már elsütöttem, hogy én akár egy kartondobozban is ellaknék ha már kint vagyok...
Reméljük hamar eltelik ez 135 nap...
Igazából tényleg nem tudom, mi történik az apartmancserékkel kapcsolatban. Ehhez nem tudok hozzászólni. Sajnos. Nekem is azt kell tudomásul venni, ami van, nem az én hatásköröm. Ez a Dias apartman ez most pontosan mi is? Még nem hallottam róla.
Márta!
Szavakkal elmondani nem tudom mennyivel jobban jártatok a Sotíriával, mint az Andreuval jártatok volna! Lehet, hogy kívülrõl nem csúnya, de az állapotáról inkább ne is beszéljünk. Kb 20 éve nem volt talán felújítva, és a tulaj egy pénzéhes sárkány volt. Na de hagyjuk is, ami volt, elmúlt.
Sajnos én belsõ képet nem tudok küldeni a Sotiriáról sem, mert a lakók szerintem nem díjazták volna, ha bent fotózgatok, mikor már ott laknak, váltáskor pedig annyi idõm nincs, hogy levegõt vegyek.
Szia Bea
Mi baj volt az Andreou-val ? a tavalyi prospektusban egész jól néz ki a ház, ha most lett volna és itt van hely, biztos foglalok ide. A leírása is jól hangzik. A képrõl úgy tünik,hogy jobb állapotban van mint a Sotiria.
Lehet,hogy ezzel még jól járunk a végén? bízom benne mert annyira elvagyok foglalva ezzel az apartmannal,hogy ezzel kelek és fekszem.
Az indulásik gyagyás leszek tõle.
De már nagyon-nagyon várjuk!
MI van a Hermesel ?,nekem a fotók alapján tetszett csak most nincs kedven vissza olvasni.
Írjátok meg!
Mikor mi foglaltuk nekünk csak ott tudtak biztosítíni szállást 9 fõre hogy egybokorba legyünk mint a "sóska "
Szia Édes
Mi az ,hogy felhívnak az irodából? mást kaphatunk mint amit lefoglaltunk?
Mi a Sotiriba megyünk júli07-tõl 2 hétre. / mert csak ezt kaptuk/ !
Ti mikor jõttök ide? van képed a szobákról?
Szia Bea
Köszi az infókat.
Úgy csinálok mint aki most elõször megy valahova, csak eddig leginkább olaszba jártunk és görögbe még nem ezért vagyok ilyen tájékozatlan.
Ha lesz a Sotirirõl belsõ képeid azért küld át légyszi, korábban már írtam az emailomat.
kösz
Na voltam az irodában.És igen:mindenkit felhívnak aki turnusonként késõbb fizetett.SZEMÉTSÉG ! A Hermesre nem tartok igényt,inkább osztjuk a csapatot éjszakára :1/4 marad a Kaloudába 3/4 megy a Sotiriába.Vagy mindenki együtt lesz a felújított Diasba,amirõl talán kapok képet kivûlrõl is.
Szia édes!
Mi a Fotíni házban leszünk Júni30-Július 07.ig.De szeretnénk még pár napot ráhúzni ,ha a fõnököm is úgy áll hozzá
Már nagyon készülünk.Lassan pakolunk
Szió
Katus