Hát mi is félünk most már, hogy ennyien megbetegedtek görögben.
Mi pici gyerkőccel megyünk jó lenne ha nem kapna el semmit.
Nem tudjátok pontosan hogyna fertőz, hogyan lehet elkapni?
És mit lehet teeni ellene?
Mi idén csak a görög határnál találkoztunk fizetős wc-vel a duty free shop mellett. ott 40cent.de előfordulhat szerb illetve macedon részen is,a soforöktöl függ hol állnak meg.
#1121922009-08-01 13:33:09 Válasz a #112134. hsz-ra
Szia
Pontosítok. Mi Korfu Sidariban voltunk. Haza fele a sztrájk miatt egy nemzetközi kompon jöttünk.
Nem Sartira reagáltam, hanem a megfázásra.
Különben ma olvastam, hogy Görögország minden lakosát be fogják oltani védőoltással a h1n1 vírus miatt.
Azért nem kell parázni,sok c-vitamin és sok ouzot kell inni az fertötleníti a szervezetet:-)egyébként lányok nagyon figyeljetek a higiéniára útközben a mosdóknál mert én ott is összeszedtem emellett valami durva fertőzést.
#1121192009-07-31 19:18:16 Válasz a #112056. hsz-ra
Szia!
Az Én fiam hazaérkezés után hat nappal köhög fáj a torka ma már be is lázasodott.
A doktornő tudja hogy Görögországban voltunk, de azt mondta csak nyári megfázás.
Remélem tényleg az.
Jobbulást!
#1121152009-07-31 18:56:48 Válasz a #112056. hsz-ra
Afrodité89!
Szerintem, el kellene menned orvoshoz. Azt pontosan nem tudom, hogy torokváladékból vagy vérből állapítják-e meg a fertozest? Nem is értem, hogy az orvos miért nem javasolta? Említetted, hogy Görögo.-ban nyaraltál?
üdv.: Zsófi73
Van valaki aki elkapta a vírust görögben???mert én hazaérkezés után influenzás lettem elég alaposan.(bár még olyan vizsgálaton nem voltam ami egyértelműen kimutatja a h1n1-et.)
Szúnyog mindenhol van csak valahol sok,valahol kevés,de szúnyogháló nincs mindenhol!viszont a faluban és a tengerparton sétálás közben tényleg nem lehet szúnyoggal találkozni csak az apartmanban.
hát mi egyik nap kimentünk potyára, mert az utazásis csaj azt mondta h 7kor kel a nap.
csak az volt a gyanus h mindenki már visszafelé jön, és csak mi megyünk a part felé
másnap fél 6ra lementünk, akkor már kezdett világosodni, de a fényképező szerint 6:14 kor bukkant elő a nap.
hideg volt, sok volt a szúnyog, de a látvány kárpótolt mindenért