hát én is remélem,hogy csak a buckákat igazgatták. Mondjuk úgy hallottam , hogy még mindig nincs kész a sétáló.
Azért szerencsésebb lett volna, ha szezonra befejezik.....remélem szeptemberig helyre álla rend!
Üdv Sartiról!! Az idő nagyon klassz kivéve
eddig a nait! A víz csodás fürdeni is lehet mért szuper a hőmérséklete
A pártot valóban építik nem tudom kész lesz e valaha ez tényleg picit ront a latvanyon sajnos de ez van
Magyarok rengetegen vannak rajtunk kívül szerbek románok vannak elvétve egy két szlovák
Az árak elég huzosak azért ráadásul a nagy sárga szuper market minden nap üres már be se együnk a kicsikbe meg drágábbak a cuccok szvl euro az kell főleg ha kirándulni is szeretné az ember és nem egyedül ugye ha konkretat szeretné tudni valaki írjon és megnézem! De az idő és a víz miatt nem kell izgulni az szuper!!
Bocsi telefonról írok azért remélem érthető a mai nap az első amikor rossz idő van a hajó kirándulás elmaradt felhős dörög stb... Attették péntekre,de sztm akkor se lesz valami szuper az idő Leó azt mondta sajnos az egész szezonra ezt mondták h változékony és kiszámíthatatlan tegnap is felhős volt,de meleg
#2042522013-06-12 14:45:14 Válasz a #204196. hsz-ra
De jó Neked!!! Jó nyaralást! De miért lehet, hogy ott meleg a víz, ahová én megyek, ott nem, pedig lejjebb van????
El vagyok keseredve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!