Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1366
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Teeby
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8686 Üzenet linkje2006-06-14 17:12:01  Kérdések

Sziasztok!

Én 26-án utazom "Makriba".
Valójában a kérdésem az volna, hogy a tömegközlekedés mennyire igénybevehetõ és mennyire szervezett. Nem tudom milyen mértékben érdemes igénybevennem a szervezett fakultatív programokat. Persze némelyiket kényelmesebb lesz, ezt már látom elõre.
Esetleg robogóbérlés? Van valakinek pontos információja ezekrõl?
Én most megyek elõször és még ismerõseim sem voltak. Ráadásul egyedül megyek. Andromédás szervezésben. Valaki esetleg, mint leendõ útitárs? icon_smile.gif
Igazából elég sok dolognak utánanéztem már a neten, a de a tömegközlekedésrõl nem nagyon találok infót. A térképeken látom, hogy esetleg volna lehetõség vasúti csatlakozásra. Innen jött a TK ötlet.
utólag pedig elnézést, hogy berontottam a kérdéseimmel, tudom nem illik, de még nem volt idõm elolvasni az eddigi HSZ-okat. De ezt rövidesen pótolom.
Köszönöm elõre is az esetleges segítségetek!

teeby

# 1367
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8683 Üzenet linkje2006-06-14 16:06:51 

Majd megoldjuk a dolgot, Roli délben gondolom úgyis pihen, majd a felnõttek is úgy idõzítenek. A két középsõvel nem lesz nagy gond, legfeljebb kicsit hangosabban érzik jól magukat, de majd rávesszük õket, hogy a parton és a vízben tomboljanak. Ha nem lesz nagy tömeg, márpedig az a hír járja, nem fognak zavarni senkit. A két nagy meg bedugja a fülét mp3-al szokás szerint és ellesznek. icon_lol.gif icon_lol.gif Különben is ne aludni menjen senki Görögországba! icon_lol.gif A görögöket amúgy sem tudjuk túlteljesíteni, nekem eddig az volt a tapasztalatom. icon_wink.gif

Nincs eldöntve az indulás ideje még, majd hétvégén egyeztetünk. Mindenesetre bele kalkuláljuk a törököket, legfeljebb hamarabb érkezünk. Van telefon, ha nem vagytok ott hívunk. A fürdõruhát felülre rakjuk, és korai érkezés esetén irány a tenger! icon_lol.gif

# 1368
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8634 Üzenet linkje2006-06-14 09:02:34 

Rebeka!

Tényleg arra még nem is gondoltam, hogy ennyi gyerek az emeleten mit fog csinálni, mert csend az tuti nem lesz. Szerinem Roli a hisztis idejét, igen hangosan fogja eltölteni, majd hanzik tõle a dias. Jó ég!!!!!!!! aki mellénk kerül...

Én már leírtam, hogy lehetünk a föld legszebb helyén nyaralni, de mit se fog érni, a hangulat, jó kedv, és romantika nélkül azt bizony ott nem található, azt nekünk kell elvinnünk...

A kávé ez temészetes lesz, csak mikor érek oda. Mi 9 ig lehetünk a Paraliai apatmanba ha hamarabb értek le akkor gyeretek oda, és ott kávézünk. Ha nem akkor Makrin talizunk, de sajnos a szobát mi se kapjuk meg hamarabb mint ti. Így kávé, a tengerparton, na mit szólsz?? icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1369
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8613 Üzenet linkje2006-06-13 22:47:23 

OK! Köszi!
# 1370
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8610 Üzenet linkje2006-06-13 22:43:58 

Igen, oda írj ezzel kapcsolatban. Ismerõs a neve, lehet hogy itt említették. Kintrõl nem emlékszem, de Parálián iszonyat sok apartmanház van. A Paráliás topicban hamarabb találsz olyat aki tud segíteni.
# 1371
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8608 Üzenet linkje2006-06-13 22:40:05 

Mi az Ariti apartmanba megyünk! Nem tudsz véletlenül róla valamit!
Vagy ezt már Paraliás topicba kéne írni? Nem vagyok jártas! icon_redface.gif

# 1372
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8607 Üzenet linkje2006-06-13 22:37:55 

Na itt a jó oldala a dolognak! Tudod mikor van ideje a tulajnak bíbelõdni a vendéggel ilyen szinte a fõszezonban! Sajna mi nem tudunk a suli miatt ilyen korán menni, pedig egész jó buli lenne ez is! Bár mi tavaly is kiprovokáltuk a tulaj törõdését Parálián is, nagyon élvezte õ is hogy minket minden érdekelt, térképeket rajzolt nekünk, stb. Na de azt hiszem a Kriszta mellett sem fogunk unatkozni. icon_lol.gif icon_lol.gif Ha rajta múlik hazatérve jelentkezünk görög nyelvvizsgára. icon_lol.gif icon_lol.gif
# 1373
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8605 Üzenet linkje2006-06-13 22:31:46 

Akkor jó! Én meg mindig magamra veszek mindent! Aztán ki tudja!
Ismerõseim a párom szülei. Nincs sok pénz nyaralásra ezért mentek ilyenkor. Azt gondolom, hogy benne van a pakliban az ilyen eset. (elõszezon) És valamilyen szinten jogosan fel voltak háborodva ugyanis az utazási iroda nem mondta nekik,hogy csak õk ketten szállnak ott le a buszról. Mindenki ment Paraliára... ott volt élet, szervezett programok stb.
Egész évben meló aztán egy kis nyaralás és tessék. De hamar túltették magukat. Ez idõ alatt megtalnulták a kagyló pucolás rejtélyeit a házigazdától, iszapot pakoltak stb.

# 1374
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8600 Üzenet linkje2006-06-13 22:22:55 

Biztos vagyok benne, hogy nem neked szólt a dolog Leenda! Csak mindannyian másképpen éljük meg a dolgokat. Egyikõnk tragikusan vesz olyan dolgokat amin a másik mosolyogva továbbsiklik. Nem ismerem az ismerõseidet sem, tehát nem alkothatok véleményt. De Juditnak igaza van: minden évben találkozom kinn is olyan emberekkel, akik végig siránkozzák a nyaralást, azt gondolom ez sem jön ide többé, aztán kiderül évek óta ide jár... icon_confused.gif De nekem is van ismerõsöm akinek semmi sem jó, csak tudnám miért megy el, elköltve sok-sok pénzt. icon_confused.gif Hát az ilyen megérdemli a sorsát úgy gondolom, én pihenni megyek, jól érezni akarom magam.
# 1375
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8597 Üzenet linkje2006-06-13 22:15:32 

Remélem rám nem céloztál a mondanivalódban! Leírtam, godolom tudok segíteni valamiben. Hiszen ez egy friss info volt amit írtam!
Neked is jó nyaralást! icon_lol.gif

# 1376
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8596 Üzenet linkje2006-06-13 22:07:59 

Még az jutott eszembe, hogy 11-en leszünk, ebbõl 5 gyerek. Nos ha ennyi ember nem forditja fel félig a házat, biztosítva hogy ne legyen kihalt a falu...................... icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
# 1377
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8593 Üzenet linkje2006-06-13 21:55:08 

Lányok, úgy látom, itt nemigen van, aki egyszer is rosszul érezte magát görög nyaraláson, igaz? Amikor ennyire várjátok, így készültök rá, (velem együtt) nem lehet, hogy rossz legyen. Vannak persze olyanok is, akik semminek nem tudnak örülni, sehol nem elég jó nekik, mindenben kivetnivalót találnak. Én csak úgy hívom õket egy régi kedves kolléganõmet idézve: csak a lyukat látják a sajtban is.... A Hellasz fórumára ilyen emberkék nemigen írnak - szerencsére. Tehát sok finom sajtot - is - kívánok Mindannyiótoknak!!
# 1378
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8592 Üzenet linkje2006-06-13 21:52:58 

A hínár és a kagyló idõjárás függõ is. Egy nagyobb vihar után nyáron is sok mindent kihoz a víz. Takarítani a partot szokták, rendszerint hajnalban. Nos hogy ez itt is mûködik-e azt nem tudom, majd kiderül. Bízzunk a kék zászlóban! icon_lol.gif icon_lol.gif
# 1379
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8590 Üzenet linkje2006-06-13 21:40:37 

Koszos volt tényleg, láttam a képeket. Kihordta a víz a kagylómaradványokat és fél méter hínár volt a vízben. Szinte be sem mentek.
Ez tényleg nagyon elõ-elõszezon volt. Gondolom akkor még nem figyeltek annyira oda, de már takaríthatják! Vagy mit szoktak vele csinálni? Nem is tudom! Ha azt mondja hogy nincs akkor biztos nincs. Örüljünk neki! icon_razz.gif
Paralián gondolom a sok bulizós emberke miatt koszos. Vagy ott is hínáros?
Ha nyugodt nyaralásra vágysz biztos jó lesz Makri!Meg gondolom majd eljártok mindenfelé! Csak jó lehet egy nyaralás!!! icon_biggrin.gif

# 1380
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8589 Üzenet linkje2006-06-13 21:33:32 

Nos ha 1 hete jöttek haza és az elsõ héten voltak Makriban akkor az bõven elõszezon volt. Nyílván ez nem Parália, kis falu, tehát az élet késõbb indul. Anikó semmi koszos tengert nem mesélt, én a koszos tengert eddig Parálián tapasztaltam.
Nos itt csak magamat gyõzöm, hogy jó lesz az, másrészt ha messzebb kell menni fürödni nem gond, Paráliáról is minden nap autóval mentünk tisztább, nyugisabb helyre. Majd jön jövõhét elején Anikó és részletesen beszámol.

Kriszta!
Eddig arról szólt a dolog, hogy valszeg mi érkezünk elõbb és friss kávéval várlak. Ha összejött a hétvége akkor tiéd a kávéfõzés joga! icon_lol.gif icon_lol.gif
Azért kíváncsi vagyok ki fog a másik két studióba kerülni az emeleten. Remélhetõleg nem háklis, pihenni vágyó, idõs házaspár, mert ennyi gyerkõc mellett........ icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 91 92 93 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu