Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1471
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6799 Üzenet linkje2006-04-28 11:48:18 

Köszi, ezek jó hírek! Hát én olyan nagyon hülye vagyok, hogy már a jövõ évit tervezgetem. (Férjem szerint nem vagyok normális!) Az idei nyárra már minden el van intézve, nincs mit tenni mást, csak várni az indulást, nekem meg hiányzik, ha nem tudok Görögországgal foglalkozni! Így egy kicsit elöl járok.
Csu

# 1472
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6795 Üzenet linkje2006-04-28 10:32:37 

Szia Csu! Igen vannak a parton nyugágyak, de nem pénzes volt tavaly még, hanem a szemben lévõ étteremtulajdonosé, és fogyasztás ellenében lehetett használni. Mi amikor leértünk a partra, akkor kijött mindig valaki az étterembõl összeírta, hogy mit kérünk, és utána egész nap fekhettünk nyugodtan. Általában kértünk egy-egy frappét, meg valami innivalót és kész. Úgyhogy szerintem méltányos volt.
A Diashoz közel van a part, kb. 50 m talán? Csak egy kis úton kellett lesétálni, és ott voltunk. A többi apartman az mind messzebb volt azért. Te mikor indulsz, vagy csak még tervezed az utat?

# 1473
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6794 Üzenet linkje2006-04-28 10:28:39 

Szia Anikó!
Fényképeken láttam, hogy a parton lehet nyugányat és ernyõt bérelni, de az lenne a kérdésem, hogy a Diashoz közel esõ részen is lehet-e? Tényleg közel van a part?
Köszönöm!
Csu

# 1474
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6775 Üzenet linkje2006-04-27 11:57:49 

Szia REbeka! Épp most írtam Krisztának a csomagolásról, hogy mennyire utálom. Ugyanígy járok mindig mint Te. Tavaly a buszsofõrök sem mosolyogtak, amikor megemelték a csomagunkat, fõleg hazafelé. Makriban a piacon annyi mindent összevásároltam, hogy több csomagunk volt, mint odafelé. Pedig akkor is volt. De szerencsére a földszinten laktunk. Most viszont legfelül, úgyhogy meg kell gondolni, hogy mit csomagolok. Vigyél üres táskát a vásárfiának. Most számoltam ki, hogy már csak 44 nap, és indulunk. Te tanárnõ vagy, hogy a ballagást kell várnod? Akkor az egész nyarad szabad utána, nem? az jó dolog! Csak hamar eltelik gondolom, és utána meg nagyon hosszú az év. De már itt a nyár ezerrel, legalábbis itt nálunk most, úgyhogy nagyon kellemes. Szia.
# 1475
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6769 Üzenet linkje2006-04-26 19:17:07 

Anikó!
Igen kicsit aljas volt a megjegyzésed! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Ugyanakkor én is úgy vagyok vele, hogy indulás elõtt olyan jó készülõdni, vágyakozni. A nyaralás 2 hete meg hamar elszáll. Aztán meg nekem dolgoznom kell a ballagás napjáig, de aztán nyár 1000-rel! Ha jól belegondolok, utána már alig lesz idõm kipihenni magam a nagy útra és összepakolni. Most meg, hogy az én autómmal szeretnénk menni a hely is korlátozott lesz. Eddig nem sokat válogattam, gyakorlatilag a férjem autójába befért a ház is. Az más kérdés, hogy a fele holmit nem is használtuk. Én csak pakoltam, pakoltam, a férjem meg mosolyogva legyintett. icon_biggrin.gif Aztán meg amikor Parálián a felsõ emeleten volt az apartmanunk már nem mosolygott. icon_confused.gif De a tulaj fia sem, aki segített nekünk. icon_wink.gif

# 1476
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6767 Üzenet linkje2006-04-26 18:52:40 

Szia Rebeka! Tavaly mi is így jártunk, hogy a 19-es már elkelt, és így 2 db studióban voltunk. Valóban kényelmesebb volt abból a szempontból, hogy a fürdõszoba stb. Viszont mi tavaly a földszinten voltunk, úgyhogy tenger kilõve volt. De így viszont volt egy cicánk, a háziaké, aki bejárt a szobába, meg nem kellett annyit lépcsõzni. De most csak hárman megyünk a kétszobásba, úgyhogy csak nem lesz gond a fürdõszoba. Remélem! Én is reménykedem a fotóból ítélve, hogy talán a sarokról majd látjuk a tengert, de ha nem az a legkevesebb. Majd lesétálunk és gyakran megnézzük. Jaj már számolom a napokat! Szeretnék mindenrõl beszámolni nektek, de azt azért annyira még nem várom, mert az azt jelentené, hogy már itthon leszek. Úgyhogy még várjatok egy kicsit nyugodtan. (Ez aljas volt egy kicsit!?) Szia.
# 1477
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6766 Üzenet linkje2006-04-26 18:25:23 

Mi is a 19-esre pályáztunk, de bár ki is fizettük, már elkelt. Lehet, hogy éppen a Krisztáéké lesz? icon_lol.gif Ha igen akkor szinte az egész emelet a miénk lesz, kösse fel a gagyeszt aki még mellénk kerül! icon_biggrin.gif
Mivel várhatóan minden oldalról lesz erkélyünk, ha a tenger valahonnan is látható akkor ott lesz az evések színhelye! icon_biggrin.gif
Nekünk végül is a kétszobás apartman árában jobb a 2 db studió, a leányzók már nagyok, övék lesz a nagy studió, mi felnõttek pedig birtokba vesszük a kicsiket. Így több fürdõszobánk van, és bár nem sietünk a nyaralás alatt, azért mégis kényelmesebb így. Jártunk már így egyszer, csak megérkezéskor ajánlották fel ezt a megoldást. Krisztáéknál még kicsik a fiúk, fõleg az apró, náluk ez nemigen mûködne.

# 1478
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6765 Üzenet linkje2006-04-26 15:15:33 

Sziasztok lányok! Tegnap nem tudtam idejutni. Már mondtam Krisztának, hogy itt rendszabályok vannak a gépnél, nem csak úgy van, hogy leülök, be kell tartani az idõbeosztást. Már nagyon izgulok én is. annyira belémhoztátok a görög érzést, hogy már indulnék ezerrel én is. Hát én úgy tudom Rebeka, hogy igazából csak a tetõszobából lehet látni a tengert, mert mellettünk is van egy nagy emeletes ház, de azért biztosra nem tudom. A miénk most a 19-es apartman, mert csak ez az egy, ami két szobás, konyhás apartman, majd megírom, hogy onnan lehetett-e látni a tengert. Én is nagyon szeretnék úgy ébredni, reggelizni, hogy közben a tengert nézem, úgyhogy reménykedem. De ha Ti olyan sokan lesztek semmi gond, mert tavaly mi párszor összeszedtük a kaját, piát és a földszinti teraszra lepakoltunk. Ott mindig szól a zene, és a háziak, és barátaik is szinte minden este ott ülnek, beszélgetnek. A vendégek is sokan. Úgyhogy az a hely kimondottan társasági összejövetelekhez ideális. Van ott büfé is, úgyhogy lehet frappét, fagyit, italokat rendelni. Szerettünk ott üldögélni. Úgyhogy ajánlom nektek is majd. Ha hazaértem, majd megírom, hogy láttam-e a tengert, vagy nem. Én most május 1-re tervezek egy grillezést, valami görög ízzel, remélem összejön, mert már második napja esik az esõ itt nálunk. Már kicsit unom. A napsütés az igazi!!!!!
Egyenlõre ennyi jutott eszembe, majd még írok, ha valami fontosnak vélt dolog eszembe jut. Sziasztok!!!!

# 1479
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6725 Üzenet linkje2006-04-24 20:30:00 

Rebikém!

A hétvégén mi már ezen túl vagyunk, szegény Anikónak éppen ma meséltem, hogy tegnap grill sütés, görög sali hozzá, majdnem baklava is volt, de nem volt dióm tölteléknek, így túró lett a vége, mind ez vacsi elõtt neki, nekem vacsi közbe. icon_lol.gif icon_lol.gif
Az illatok mint odakint amikor sült a fincsi húsi, és tettem az asztalra a salit. Az oregánó, és a olivaolaj hmmmmmmm. icon_wink.gif
Közben jó kis görög zene. icon_lol.gif

Isteni volt a tegnapi nap!! icon_wink.gif icon_lol.gif

# 1480
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6723 Üzenet linkje2006-04-24 20:28:01 

Szasztok csajok!

Úgy látom engem már teljesen kihagytok ebbõl az egészbõl.

# 1481
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6721 Üzenet linkje2006-04-24 20:22:08 

Anikó!
A Kriszta és a görögrõl való beszélgetés........? Ne félj, nem unta! icon_lol.gif icon_lol.gif Épp oly zakkant mint mi icon_lol.gif icon_exclaim.gif Így van Kriszta? icon_wink.gif
Azt akartam még kérdezni tõled, hogy melyik apartman néz a tengerre. A miénk lesz várhatóan a 16, 18 és a 20-as. Az utóbbi mindenképpen a lányoké lesz, ismerve a rendtartási szokásaikat valszeg nem az õ erkélyük lesz a közösségi terünk. icon_confused.gif De hát mi 7-en leszünk, a Krisztáék 4-en..... Mit ne mondjak, nem valószínû, hogy az erkélyeken tartunk nagy bulikat. icon_lol.gif Én viszont imádom már reggel látni a tengert. Tudod a reggeli fincsi kávé, utána isteni görög péksütik, a tenger illata..... Hmmmm!! Már megint összefutott a nyál a számban. icon_rolleyes.gif
Hát lányok én nem is tudom hogy bírom ki jun. 26-ig. icon_sad.gif Azt hiszem hétvégén mi lányok, szûk családi körben valami görögöt fõzünk. Ki jön még? icon_wink.gif

# 1482
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6720 Üzenet linkje2006-04-24 20:21:38 

Anikó! icon_lol.gif

Hogy én unom, az MSNen veled a beszélgetést, görögországról!!! icon_lol.gif
Honnan vetted ezt!!

Örülök ha valaki beszél velem, a nyaralásról a tengerrõl, GÖRÖGORSZÁGRÓL!

Olyan édes sztorim volt az elõbb. A férjem az elõbb egy bevásárlóközpont újságját olvasgatja, és mondja nekem, hogy xx Ft-ért van, görög utazótáska, kitört belõlem a röhögés. icon_mrgreen.gif Szóval a görög, az görgõs utazótárska volt. icon_lol.gif Rendesen fertõzök itthon úgy gondolom. icon_wink.gif Amikor veled befejeztük a beszélgetést, megkérdezte tõlem, akkor indulunk görögbe?? icon_wink.gif

Olyan édesen várja már! icon_biggrin.gif

Rebi!

Én reggelente kezdek itt, csak már nem akarok 7 elõtt írni, nehogy itt a többiek hülyének nézzenek. icon_redface.gif De úgy látom ezzel a dologgal még se vagyok egyedül! icon_wink.gif

Bizony még 6 nap és május, és ha jobban akarom még ezt fokozni, lassan 2 hónap és indulunk, végül is ez se hangzik rosszul! Nem igaz?? icon_rolleyes.gif

# 1483
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6715 Üzenet linkje2006-04-24 19:33:51 

Szia Rebeka! Én is így érzem, hogy szinte már beteges ez a dolog. De ha idejövök, itt már nem érzem annyira betegesnek. Nekem már közelebb van, mint nektek. Ez vigasztaló, de azért kár, hogy nem együtt leszünk. Krisztával is csupa görögrõl beszélgettem, már lehet, hogy unta is szegény.
# 1484
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6711 Üzenet linkje2006-04-24 15:17:58 

Lányok!
Ezerrel süt a nap, fürdõruciban lehet füvet nyírni! Jó lesz ez már! Ahogy a Kriszta írta: még 6 nap és jövõ hónapban indulunk. Már én is hallom a tenger morgását, számban érzem a kalamari ízét! Hmmmm!!!! Már az érzést is imádom! icon_exclaim.gif
Addig is, ha bekapcsolom a gépet azonnal itt kezdek, még akkor is ha két percem van. Köztetek legalább nem érzem magam komplett õrültnek, hogy mindig Görögországnál kötök ki, pláne így közeledve a nagy naphoz. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 1485
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6706 Üzenet linkje2006-04-24 12:43:18 

Szia Kriszta! Már rég írtál ide, úgyhogy jó volt, hogy felháborodtál a Rebeka írásán, így legalább reagáltál rá. Épp ma álmodtam a tengerrel, mert a hétvégén már annyira jó idõ volt, hogy teljesen nyári hangulatba kerültem. Örülök, hogy én megyek közületek elõször, de azért sajnálom, hogy mikor Ti indultok én már itthon leszek, és szomorúan, hogy vége. Esetleg reménykedhetek, hogy nyár végén még eljutok valahová, dehát az már nem annyira biztos. Mindenesetre már nekem van a legkevesebb hátra az indulásig. Minden rosszban van valami jó is!!!!!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 98 99 100 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu