#1976982013-01-17 14:06:16 Válasz a #197697. hsz-ra
Csak hogy csatlakozzam az előttem szólókhoz
Tényleg szuper, nagyon sok minden visszaköszönt, aminek már utánanéztem. (még jelenleg ez az idei terv, nagyon-nagyon bízom benne, hogy összejön, régi vágyam teljesülne)
OFF: a többi leírás is tetszett, ott is voltak ismerős dolgok, jó volt nézni a sok szép képet! Remélem még folytatod majd Lehet tudni, hogy a következő témának mi lesz a címe majd?
tán már kicsit neked is sok lesz, de én is gratulálok, király az oldal.
Bár én nem voltam Krétás, de most kicsit az lettem
Gyönyörűek a képek, jók a leírások!
Hűűű,Viizo,ez aztán fantasztikus volt! Jó volt olvasni és a képeket nézegetni! Mi még csak az északi oldalon jártunk,de tervben van a déli rész meghódítása is Köszönöm az élményt!
Üdvözlettel:
Napfény
#1976542013-01-15 20:14:37 Válasz a #197652. hsz-ra
Szurkolok Neked! Biztosan nem fogsz csalodni. Nekunk nagy kedvenc, egyszer meg visszamegyunk, csakugy mint a Peloponesosra. Csak ne lenne olyan hosszu az ut... Egyebkent mi sem irodaval mentunk. Jo tervezgetest!
mindy
#1976532013-01-15 19:43:59 Válasz a #197651. hsz-ra
Szia Viizo!
Jaj, de jó kis csemegét alkottál! Gratulálok! Még csak átfutottam, de már most látom, hogy van benne nekem való! Alaposabb vizsgálatnak vetem alá, az tuti!
Remélem, egy másik topikban említett ...sziget-ről tervezett oldal, az Kréta!
Kretan hol keresel szallast? Helyileg mindegy vagy van valami elkepzelesed? Mi az eszaki reszen voltunk egy nagyon szuper apartmanban, ami szerintem nem volt draga. Ha erdekel irok Neked rola.
Szia Mindy!
Köszönöm a felajánlást, de én egész máshol keresgélek, délen.
Konkrétan Paleochorán és Agia Galinin. Ez utóbbira van már tippem, előbbire még nincs. De nem adom fel, mert ez a hely kell, a terveimhez.
Északra sok iroda kínál szállást, meg a neten is rengeteg van. De az én elképzelésem kicsit más. Azért szurkolhatsz, hogy összejöjjön!
#1976502013-01-15 18:41:28 Válasz a #197624. hsz-ra
Szia melus16!
Kretan hol keresel szallast? Helyileg mindegy vagy van valami elkepzelesed? Mi az eszaki reszen voltunk egy nagyon szuper apartmanban, ami szerintem nem volt draga. Ha erdekel irok Neked rola.
#1976242013-01-14 22:47:38 Válasz a #197620. hsz-ra
Szia Misiarc!
Nem változtak a tervek, ezért akár találkozhatunk is szeptemberben.
Jelenleg első helyen ez áll nálam, ha nem jön közbe semmi, akkor így is lesz!
De Ti kétszer is? Hát megesz a sárga irigység menten.
Szállásotok is van már, meg repjegy?
A napokban én is leskelődtem szállás téren. De nem leltem, olyat ami megfelelne.
Vagy az ár sok, vagy nem az én stílusom. Persze ezek csak a neten fellelhetők. Levelezni még nem kezdtem.
Ha úgyis mész, akkor jó lenne néhány tipp ez ügyben. A helyszínen többet látsz majd.
Meg hát, hozol nekem egy csomó tapasztalatot, alig fogom várni, hogy hazaérjetek. És mesélj, és mesélj....
Egyébként minél jobban vizsgálhatom a helyet, annál biztosabb vagyok benne, hogy ez kell nekünk. Gyalogtúra, busz, hajó, stb.