Szia, akkor tudod Santorinit fotózni Kréta felé menet, ha azon az oldalon ülsz ahol a kocsiban a vezetõ, vagyis A jelû ülés az ablak melletti és tuti látod onnan Santorinit.
Visszafelé pedig pont fordítva az anyósülés oldalán kell ülni és ez azt jelenti, hogy az F jelû ülés az ablak melletti.
Tehát ha ketten mentek odafelé az A-B ülést kérjétek , visszafelé E-F-et és akkor egymás mellett fogtok ülni és a B és E ülésekbõl is lehet látni.
Egyébként odafelé a felszállástól számított másfél óra múlva lehet látni Santorinit. Van olyan gép-járat ahol bemondják, hogy most nézz ki a gép ezen oldalán és látod Santorinit, de van ahol nem szólnak.
Köszi Petros! De van akinek sokkal jobban sikerülnek, igaz, hogy egy kis sonykompakt digitálissal csináltam, úgyhogy ahhoz képest tényleg jók lettek.
Tavaly én is kifejezetten az A ülést kértem, mert le akartam fényképezni és sikerült is! Most júliusban a C-ben ültem a folyosó mellett, onnan is lehet látni, csak fényképezni macerásabb, két emberen keresztül -
Abban tudtok segíteni, hogy ha átmegyünk Santorinire szárnyashajóval return jeggyel, és csak másnap akarunk visszajönni, érvényes-e így a jegy, vagy külön kell megvenni......?