Azt hittem, hogy Jox már kifogyott az effajta kínzó eszközökbõl.
Nem baj. 6 hét múlva, ha haza jövök, én is így apránként fogom adagolni. Mindent lefotózok, amit megkostolunk. Négyen megyünk és megfogadtuk, hogy mindig különbözõ étkeket rendelünk, aztán pedig körbe kóstolunk.
Lesz mit fotózni.
Ilyen terítõt a Makedoniában nekünk is adtak az elsõ szóra 3 db-t. Én is kerestem a boltban, de sajnos csak virágmintával találtam és az nem hozta a tervet. Sajnálom, mert jobb móka lett volna ilyennel teríteni a barátainknak az élménybeszámolóink alkalmából. Ez a 3 a kicsinek lett szánva, nem akartam belõle elvenni magunknak. Na majd jövõre jobban keresem.
Oké, persze, írtam is, hogy mi is láttunk kisboltban 5 db volt becsomagolva kb 2 euró volt az ára. Ezért kértük, hogy hozzanak nagykerbõl, ahol olcsóbb. Aztán így jártunk. Vicces volt és hasznos is, jó sokáig kitartott a 10 kg.
Hát persze, adtak volna pár terítõt csak úgy, emlékbe is, de nekünk használatra kellett és vásárolni akartunk, mondjuk 40-50 darabot. Na ezért történt így. A sok-sok itthoni kerti parti, amire kellett a cucc, az mondjuk tavasztól õszig átlag havi kettõ-három buli, 15-20 fõ vendéggel!!!
A "bevásárlás" négy éve történt, most tavasszal már el is fogyott , de nem kérte a Mami, hogy hozzunk újra.
Te jó ég, Judit, én a 10 kilót biztosan nem hoztam volna el. De az idén már majdnem én is kunyerálni akartam az éttermekben egyet, mert rajta volt a sziget térképe is...de nem mertem.
Ugyan nem étel, vagy ital téma, de szorosan kapcsolódik.
Képzeljétek, négy éve, mikor elõször voltunk Görögországban, Anyósom, aki nagy vendéglátó, rengeteg szabadtéri grillpartit, bográcsozást rendez itthon, kérte, hogy próbáljunk szerezni olyan eldobható terítõt, amit minden étteremben használnak. Nahát az ABC jellegû üzletekben igen drágán adták, megkérdeztük tehát a pincér srácot, akivel nagyon összebarátkoztunk, hol lehet olcsóbban beszerezni.
Mondta, õk úgyis mennek nagy tételben vásárolni, majd hoznak nekünk. Így is lett. Csak arra nem számítottunk, hogy nem ötven vagy száz darabos kiszerelésben adják, hanem kilóra! Így aztán boldogan tértünk haza 10 kiló terítõvel!!! (Persze, a boldogság csak akkor jött el igazán, amikor sikerült hazaindulás elõtt is lecsukni a csomagtér tetejét.....)
Kyra, most jól értem, most jöttél haza a nyaralásról? (bocsi, e nem tudom azt a sok dátumot fejben tartani, amit mindenki ír). Várjuk a fénykéepekt és beszámolót
Igazad volt a Mythos-al kapcsolatban. Isteni finom sör.Nagyon ritkán iszom alkoholos italt de ezt Rodoszon nagyon megszerettem.. Hoztam is haza pár dobozzal.