- a hajnal 3-kor olcsobb a jegy regi urban legend, alapja nincs.
-netes utasfelvetel: valoban 14 nap (csak ennyi, mert ryanair-nel pl. 21), am egy perccel sem tobb. vagyis, mikor a mi jaratunk ket hettel korabbi gepe menetrend szerint leszallt, akkor nyit az online utasfelvetel.
nehez ezt hol leirni, remelem ertheto...kethetes nyaralas eseten az ember mar a helyszinen van (hiszen azzal a geppel ment ki, aminek majd a pestre erkezesekor nyit az utasfelvetel), mikor a hazautra megnyilik az utasfelveteli lehetoseg. tehat ket hetes nyaralasnal a hazautra becsekkolast kint kell intezni.
am ez nem szokott problema lenni: nekem eddig mindig engedtek kinyomtatni a szallon, de ha ez megsem megy, egy netkavezoban fillerekert megvan (sokkal olcsobban, mintha repteren csinalna pultnal az ember)
Mehetünk konténerben :- )Emlékszel mit írtam miért megyünk Wizzairrel?hát lehet hogy mégis konti lesz belőle...persze ha még a légiirányítők is sztrájkolni fognak pénteken akkor be fogok gurulni ...
Még valami, mi a helyzet a Wizzairnél szállított napernyővel , fel lehet adni a csomaggal együtt vagy külön díja van?
Mondjuk ha rászíjazom a csomagra akkor elvileg nem lehet gond ugye?
Azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e az "Elsőbbségi beszállás" szolgáltatást megvenni a WizzAirnél?
Van értelme? Használható szolgáltatás, vagy csak pénzlenyúlás az is?
Azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e az "Elsőbbségi beszállás" szolgáltatást megvenni a WizzAirnél?
Van értelme? Használható szolgáltatás, vagy csak pénzlenyúlás az is?
Csaba
Én ezt úgy döntöttem el, hogy tök mindegy mikor szállok be a repülőbe, az eleje és a vége is ugyanoda megy ugyanakkor. Másfél óra nem olyan időtartam, amit még akár állva is ki ne bírna az ember.
Persze nincs olyan tapasztalatom, mikor szabadrablásos alapon működik a székfoglalás, csak bízom benne, hogy normális emberekkel leszek körülvéve.
#2046212013-06-17 15:26:04 Válasz a #204611. hsz-ra
en sosem hasznalom ezeket a szolgaltatasokat de ha mar, akkor a nagyobb labhelyet inkabb vennem (ugyanannyi az ara). mivel ez esetben foglalt helyed van, nincs ertelme a sorallasnak, akar utoljara is felszallhatsz akkor is leulhetsz a foglalt helyedre-es meg a labtered is nagyobb lesz, tehat kenyelmesebben utazhatsz.
en sosem hasznalom ezeket a szolgaltatasokat de ha mar, akkor a nagyobb labhelyet inkabb vennem (ugyanannyi az ara). mivel ez esetben foglalt helyed van, nincs ertelme a sorallasnak, akar utoljara is felszallhatsz akkor is leulhetsz a foglalt helyedre-es meg a labtered is nagyobb lesz, tehat kenyelmesebben utazhatsz.
Mivel mi kicsik vagyunk (163 és 173 cm), nem létszükséglet a nagyobb lábtér. S mint említettem, másfél órát ki lehet bírni. Nyilván, ha 200 cm-es lennék, és tizen x órát kellene eltöltenem a repcsin, akkor nem gondolkodnék az "extrákon".
Csak szeretném jelezni, hogy lefoglaltuk a repülőjegyeket. Bár eléggé megijesztettetek, hogy már csak felfelé megy az ára. Figyeltem folyamatosan, és tényleg felfelé ment. Ezért beiktattuk a B és C tervet. (bus and car)
Aztán a hétvégén olcsóbb lett a jegy. Kb. annyi, mint a busz. Így lefoglaltuk, kifizettük. Most már csak az utasfelvétel van, meg persze az utazás.
Tudom, tudom, hogy olcsóbban is lehetett volna, de az őszi svájci utunknál már ügyesebbek leszünk.
#2046892013-06-19 08:34:30 Válasz a #204672. hsz-ra
Szia Cofffos,
Igen, én is megvettem a héten a repjegyünket visszafelé is, mert olcsóbb lett.
Mondjuk, még így sem a legolcsóbb, de azért jelentősen csökkent.
Türelem olcsó jegyet terem.
elsőre úgy tűnt, h előnyös lehet ez a változás, ám az árakat nézve jelenleg úgy tűnik nekem, h inkább csak arról van szó, h bevezették a feladott poggyászra a felárat.
Sziasztok!
Szokott valaki a Liszt Ferenc reptéren parkolni? Úgy értem, hogy ott szoktátok hagyni az autót egy-két hétre, ha onnan mentek nyaralni? Vagy hol érdemes hagyni, ha messzebbről jövünk és nem tudjuk megoldani a feljutást másképp? Várom a tapasztalatokat ezzel kapcsolatban! Előre is köszönöm!