Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1681
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26647 Üzenet linkje2007-05-02 21:58:56 

Igen pont ezt nyomozom, hogy mit hogy lehetne kibliccelni icon_smile.gif
A meteorákhoz biztosan szervezetten megyünk. Thesszalonikibe és Olymposra egyénileg. És most azt keresgélem hogy hogyan lehet nem szervezettem menni a skiathosi hajókirándulásra!mert valahol olvastam hogy befizették a kikötõben! Csak nemtom hogy ez Paraliaról volt e! Ha tudsz valami infót akkor írj!

# 1682
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csumez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26648 Üzenet linkje2007-05-02 22:41:09 

Sziasztok! Junius 9-tõl nyaralunk Paralián. Nagyon sok hasznosat olvastam a hozzászólások között, de ennek ellenére több kérdésem is lenne. Most ami rögtön érdekelne, hogy helyileg hol található a csúszda park? Mert valszeg oda is egyénileg oldanánk meg az utazást. Elõre is köszönöm!
# 1683
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26651 Üzenet linkje2007-05-02 23:07:29 

Szia!

Már utánanéztem hogy hogyan lehet elérni! Van honlapjuk is amúgy! A linket megadom: http://www.waterland.gr/

Ha Thesszalonikibe átmentek vonattal Katerinibõl, akkor vagy a vasút elõtt vagy pedig az Aristoteles térrõl tudsz indulni busszal!Ingyenes járat visz az aquaparkig! 25 E a beugró! Tudsz nekik e-mailt is írni!Nagyon készségesek! Én már írtam a busz visszaindulási idõpontokkal kapcsolatban. Úgy tudom hogy a legelsõ busz az 9kor indul az állomástól! De ennek azért még kérdezz utána ott vagy nézz szét a honlapon, de az a legbiztosabb ha ezzel kapcsolatban írsz nekik!

Remélem tudtam segíteni!

Húúú de sokat tudok ahhoz képest hogy 2 hónap múlva indulunk Paraliára elõször!!!!!!! Jó csak poén!!! icon_lol.gif

# 1684
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26653 Üzenet linkje2007-05-03 07:59:48 

Tudja valaki, hogy a Katerini piac mikor van nyitva? (minden nap, vagy a héten csak 1x)
# 1685
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26654 Üzenet linkje2007-05-03 08:23:39  Válasz a #26647. hsz-ra Előzmény #26647

Igen, Meteorákhoz mindenképpen szervezetten menjetek, mi is úgy mentünk. Nem tudom már mennyi volt de megérte. Thessz.-be nem mentünk de vonatozni szerintem jobban megéri mint a szervezett út. Olympos-on nem voltunk talán oda is megéri a szervezett út, mert az mégiscsak egy hegy... eltévedtek stb.
Csúszdapark úgy emlékszem Thessazlonikiben van. De ott sem voltunk.
Tavaly Rodoszon mi is egyénileg mentünk hajókirándulásra és fele annyiért mint amennyiért az iroda kínálta útját. Paralián nem emlékszem ilyen lehetõségre de biztos van. Általában az irodák ugye rátesznek úgyhogy érdemes utána nézni a kikötõben majd ha kiértek...

# 1686
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26668 Üzenet linkje2007-05-03 11:55:29  Válasz a #26653. hsz-ra Előzmény #26653

Szia!
Minden szombaton van.

# 1687
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26669 Üzenet linkje2007-05-03 11:58:10 

diszi írta:
Igen pont ezt nyomozom, hogy mit hogy lehetne kibliccelni icon_smile.gif
A meteorákhoz biztosan szervezetten megyünk. Thesszalonikibe és Olymposra egyénileg. És most azt keresgélem hogy hogyan lehet nem szervezettem menni a skiathosi hajókirándulásra!mert valahol olvastam hogy befizették a kikötõben! Csak nemtom hogy ez Paraliaról volt e! Ha tudsz valami infót akkor írj!

Szia!
Skiathoszra, Voloszból tudtok indulni, odáig meg busszal vagy autóval.

# 1688
Csumez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26682 Üzenet linkje2007-05-03 13:42:28  Válasz a #26647. hsz-ra Előzmény #26647

Igen, a hajóútra a kikötõben is lehet fizetni, én is olvastam több helyen is. Állítólag így olcsóbb, mint valamelyik utazási irodánál lenne fizetve. Mi az Olympost is egyénileg oldjuk meg, mert négyen is leszünk, így sokat sporolunk azon, ha menetrend szerinti busszal utazunk fel. A végállomástól pedig séta a hegyre... Hát akkor majd valahol kinyomozom, hogy hol találjuk helyileg a viziparkot. Addig is ha valaki tudja a település nevét, megköszönöm segítségét.
# 1689
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26689 Üzenet linkje2007-05-03 14:02:02 

Olvass egy picit feljebb ott már leírtam hogyan juthattok oda!
# 1690
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26692 Üzenet linkje2007-05-03 14:09:16 

Egy kicsit hosszú az út Skiathosig, nem? Én úgy hallottam hogy 2 óra busz+1 óra hajó. Azt hittem közelembrõl is lehet indulni hajóval! Mert így isten tudja hogy mikor érünk haza! És a végén még lemaradnánk az utolsó buszról! Így valósznûleg az is szervezett út lesz icon_confused.gif
# 1691
Anyta71
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26704 Üzenet linkje2007-05-03 15:00:16  Válasz a #26692. hsz-ra Előzmény #26692

Szia Diszi!

Olvastam, hogy Skiathosra szeretnétek menni. Mi tavaly voltunk, 40EUR/fõ volt az út az irodával szervezetten. Szerintem menjetek szervezetten, ha van rá lehetõségetek, mert egyénileg megoldani ezt szerintem elég rázós. Mi Paraliára autóval mentünk, de nem mertem volna a két gyerekkel bevállalni egyéni szervezéssel a Skiathosi utat. Jobb volt így, nem volt gondunk semmire. Ja és állítólag nem jössz ki sokkal kevesebbõl. Reggel 6-kor indult a buszunk Paraliáról kb. 8 órára voltunk Volosban. A hajóút kb. 2,5 óráig tart, elég messze van. A hajón tök jó volt, a kapitány szórakoztatta a közönséget, táncolni tanított, jó zenék mentek, úgyhogy hamar elment az idõ. Ja és láttunk delfineket is. Skiathos gyönyörû hely, csak az volt rossz, hogy kb. 2,5 óra szabadidõnk volt, mert utána visszakellett menni a hajóhoz, ott volt a találkozó és mentünk egy skiathosi strandra. Megmondom õszintén én meg még jópáran inkább maradtunk volna még nézelõdni, mert strandolni Paralián is tudunk, így meg elég futós program volt. Képzeld voltak hárman akik nem értek oda a hajóhoz, kb. 4-5 percet késtek, és a hajó elindult. S mikor meglátták,hogy szegények a parton integetnek, ugrálnak, hogy vegyék már észre õket, akkor az egyik hajó visszafordult értük. Úgyhogy pontosak legyetek, mert otthagynak, bár én nem bántam volna, még úgy el lettem volna ott egy hetet is. Visszafelé pedig a két hajó közt - mert két hajó ment egyszerre Volosból a szigetre, - vizicsata volt. Lufikba töltöttek vizet, és azzal dobálóztak, tök jó volt különben, mi gyõztünk. A másik hajón egy kicsit eláztak, akik elöl álltak. Szóval jó az a kirándulás, egy kicsit húzós az ára az igaz.

Szia és jó nyaralást!

anyta71

# 1692
Csumez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26706 Üzenet linkje2007-05-03 15:08:59  Válasz a #26689. hsz-ra Előzmény #26689

Igen, írásom után rögtön tovább olvastam. Köszi az infót!!!
# 1693
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26713 Üzenet linkje2007-05-03 16:40:52 

Hát igen...elég hosszú az út!, de legalább hajókázunk a tengeren! És én ezt nagyon szeretem! Valószínûleg szervezetten megyünk! A mi irodánknál 35 E.
Köszi az infókat!

# 1694
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26723 Üzenet linkje2007-05-03 17:53:44  Válasz a #26713. hsz-ra Előzmény #26713

Juhi: Köszi, kár.

A Skiatos nekünk is kevesebb volt az utazási irodában, majd ott derült ki, hogy 45 icon_sad.gif
Ma jött meg a másik u.iroda levele és idén is 45 lesz. De lehet, hogy megint megyünk, most már otthon vagyunk benne icon_smile.gif

Nagyon jó volt az út nem unatkoztunk és nem volt drága a hajón az ital és mindig volt jegük(ouzohoz is az kell bõven)! A sziget is szép, a koukounaresi strand meg remek. Fürdeni lehet máshol is, de van-e ilyen (biztos, de hol?), ha igen, akkor jelezzétek, megyünk icon_smile.gif

# 1695
Hermione
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26726 Üzenet linkje2007-05-03 19:10:05  Válasz a #26653. hsz-ra Előzmény #26653

Szerdán és szombaton van Katerinibe piac.Tav. legalábbis úgy volt,bár nemhiszem,hogy azóta változtattak volna. icon_lol.gif icon_lol.gif [/b]
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 112 113 114 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu