Sziasztok! Én Szilvi vagyok tavaly voltam szilveszterezni stavrosban idén is megyek csak az a baj, a barátnőm nem tud jönni. Ezért szeretném ha esetleg valakivel egy szobában tudnénk lenni vagy többen. várom válaszotokat. szilvi
Sziasztok!Ma délelőtt megérkeztünk Stavrosból!Az időt nagyon kifogtuk,így az útolsó hétre!!!!Szerencsénk volt!!!Fotókat lassan feltolom s már most várom a Stavrosi szilveszteri bulit!!!Üdv!Knut
Szia.
Most nagyon irigy vagyok!
De nem baj akinek van lehetösége az menjen és élvezze minden percét!
Engem kárpotol egy kicsit a görög est szombaton!!!
Ö van stavroson???Ha igen kérnék szivességet!Ha lehet.
drága fortuna:-))) Képzeld most beszéltem a barinőmmel aki még kint van görögbe s azt mondja negyven fok van:-)))) Most még dolgozik de két hét múlva jön haza már várom nagyon:-))Kapatk erre a két hétre ingyen szállást egy hotelben azt mondják marha szép!Hát mi is ott lehetnénk!!!!!!))
Hello Bejja!!!
Nekem azt jelenti ez a kép hogy menni kéne de nagyon!!!
Holnap mennek az utolso turnusért a szuper soförök!!!!
Bár ott lehetnék a buszon!Csak egy kicsit magamba szivnám azt a csodálatos levegöt és ehetnék a csirkésnél egy gyrost és még sorolnám a végtelenségig de inkább nem fájditom a szivünket!!!!
Az irodás témák meg nem ide tartoznak van külön topikja.Bár lenne mit mesélni drága J.N. úrról!!!!!!Ja s ez tényleg nem a reklám helye szóval ne reklámozzunk!!!