Szia András79!
Mikor voltál ott?Mi jövö kedden megyünk.Minden info érdekel.Lyzuska mesélt már róla és képeket is küldött,de azért nem lehet az embernek elég infoja.
Üdv.Éva.
Kyra,
egyre elképesztõbb a történet, szörnyû.
Tényleg nem értem az ilyen szintû utálat okát, kíváncsi lennék, változott-e azóta a helyzet. Megértem, hogy ezt személyesen nem akarjátok megtapasztalni idén.
Tavaly nekünk kimaradt Lefkimi, pedig terveztük, hogy elmegyünk, csak nem maradt rá idõ, de ha legközelebb eljutunk Korfura, talán megnézzük. Majd mesélj róla, kérlek.
A képek alapján nekem tetszik!
Szívesen mesélek és sok képet is készíteni szeretnék. De még sok nap van az utazásig. Már nagyon, nagyon várjuk!
Korfu szépsége kárpótolt minket a szállodai sérelmekért. Már sokkal rutinosabb utazó vagyok mint az elsõ utunknál. S egy hasonló stílusú nõstény ma már nem jelent problémát. Pillanatok alatt szétszedem mint foxi a lábtörlõt.
Lehet hogy rosszul nézem az oldalt, de itt is azt látom, hogy augusztus közepén 55 euro / éj, akárhogy számolom, az átszámítva 1 hétre 1 fõnek: 45 ezer Ft.
Szia andrás engem személy szerint árrak érdekelnének mert friss info az friss info étterem árrak és hol etettek mely étterembe melyik élelmiszer boltba jártatok melyik volt olcsó ja és voltatok-e FAQ programon ha voltatok melyiken és megéri-e válaszod elöre is köszi
ÉN AUGUSZTUS végén megyek Sidariba
Sziasztok a páromal úgy döntötünk hogy szeretnénk össze házasodni augusztus végén KORFUN ill sidarin ha van valakinek errõl infolya azt meghivnám a lagzira
Egyszer már valamikor volt errõl szó itt a fórumon. Görögország rajongóként lementettem a linkeket, hátha jól jön valamikor.
Ajánlom figyelmedbe a következõ linkeket. Láttam másik fórumon is kérdezted ezt. Csak ide másolomba, ha nem gond!
Görög esküvõ: http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=410
Szerintem kicsit késõ már egy augusztusi esküvõt összehozni Korfun, biztosan sok papírmunkával, utánajárással járna, de talán nem lehetetlen.