Úgy tudom,Ierapetrából indul oda hajó,belépõt kell fizetni,nem tudom,mennyit,fehér kavicsos,ha oda akarsz menni,mindenképp úszócipõ javasolt,állitólag trópusi a környezet,sztem ird be a keresõdbe és sokmindent megtudhatsz róla,bár én kihagyom,inkább elmegyek keletre megnézni Vait,de te ne hagyd ki,legalább ha hazajössz,beszámolsz a tudatlanoknak.
Vai - szerintem kutya...sza hozzá képest . Vai egy mesterségesen felfújt ... - hmmm - nem jött be
Hát pont ezért mondom,hogy mindenki legyen itt is és ott is,igy sehol sem lesz tömeg.Igazatok van,mivel mindenki máshogy gondolja,látni kell mindkettõt,aztán majd kiderül,kinek mi jön be.
Vai nekem sem jött be igazán.A fák nem szépek,nincs egészséges színük,nem szép zöldek,hanem mintha száradnának,olyan sárgásak,nem az amit vár az ember,de ez csak az én szerény véleményem....
Sejtettem, hogy késnek a buszok , de kösz, hogy szóltál! Ha hazaérünk leírom, hogy tetszett Ierapetra és Kréta. Arról, amiket eddig képeken és leírásokban olvastam, azt hiszem igazad lesz, és visszavágyok majd én is.
Mi már három hete befizettük a teljes összeget, és csak annyit mondtak, hogy egy héttel az indulás elõtt hívnak fel, és mondják meg, mikor indul a repülõ. Miután "csendes" és "szerény" stílusomban méltatlankodtam, és elmondtam, hogy nekem 200 km-rõl tovább tart Pestre feljutnom, mint onnan Krétára repülni, közölték: április végén, május elején már tudni fogják az indulást. Ha érdekel, csörögjek rájuk. Van stílus ...
Sziasztok!
A néznivalók hosszú sorához nem bántam meg, hogy hozzácsaptuk Agios Nikolaos-t sem...Igaz, 48 fokban tömegközlekedtünk odáig, de nagyon klassz érzés volt a hídról az egyik oldalon a tavat, a másik oldalon pedig a tengert bámulni...olyan jó nektek, hogy Krétára mentek...majd meglátjuk, én jól választottam-e.
Köszönöm az élmémyt. Sajnos mi este 21 körül landoltunk, az is gyönyörû volt, csak másképp. Szépek voltak a fények, de nem nagyon láttuk a tengert!
Majd idén amikor reggel 8-8.30 körül landolunk, biztos gyönyörû lesz!
Annyira, de annyira mennék már!
Jox!ISTENKIRÁLY vagy!!!Nagyon köszi,gondolom élõben még szuperebb ugyanis én még életemben nem repültem,csak gondolatban szárnyaltam.Noni!Neked is köszi az infót,sejtettem,hogy nem kell semmit erõltetni,majd talán minden megoldódik!Reméljük júniustól is ilyen jó idõ lesz!
Így igaz, valóban 37 fok van, pedig csak 13:15 van! Három napja afrika felõli meleg hullám van. Tenapról mára éjjel 28 fok volt a legalacsonyabb hõmérséklet és ma már reggel 8-kor 31 fok volt. Légkondival van 26 fok a szobában. Ha minden igaz ma tetõzik és holnaptól csökken a hõmérséklet. Kréta nyugati részén már tûz is volt vasárnap és tegnap.
Szia Zsebkuty!
Bár tudtam volna valami infót mondani! De, amint tudok v.mit, szólok Neked! Lehet, hogy az idén mi is úgy járunk, mint Kvalcsi tavaly Krétán? Hajnalban járunk kirándulni a hõség miatt? CSAK JÁRNÁNK MÁR!!! Istenem! De sok ez a 60 nap, ami még hátra van!