#1283972010-03-10 10:52:42 Válasz a #128388. hsz-ra
OFF 2008-ban voltunk Toloban, szinte végig autópálya volt. Egyedül Szerbiában volt Nis után kis szakasz, ami nem pálya, ill. Tolo előtt kb. 100 km. A többi mind. Rikának igazavan, mert a buszok tényleg kényelmesek, főleg az emeletesek. A kis 'földszintes' buszokon picit kisebb a hely az ülések között, rövid lábúak előnyben! Lényeg, hogy odafelé nagyon jó lesz, mert eltelik az idő az izgalmas várakozással, hogy vajon milyen lesz a nyaralás, hazafelé pedig azért, mert az ember picit azért szokott hazagondolni, és várja az 'otthon, édes otthont'. OFF vége (csak mert ez nem az utazás autóbusszal topik )
#1284002010-03-10 11:11:22 Válasz a #128397. hsz-ra
Igazad van.....teljes mértékben...én is bocsánatot kérek, hogy itt a busz témával elvittem a topicot.
Nézegetem a térképeket....ki és milyet használ?
Kristi jelezte már, hogy a térképén rajzolgatja, jelöli azokat a helyeket, melyeket mindenképpen meg akarnak majd nézni.
Tavaly kicsit meghosszabbodott előszezonban az út, tekintve hogy Belgrádban kamionszervízt kellett keresnünk, mert elment a busz sebességváltójából minden páros fokozat. A sofőrök mindent megtettek az ügy érdekében, és végül még mikor 30-31 óra után megérkeztünk Toloba, meg is tapsolta az összes utas őket. Az út hosszú volt, de nagyrészt mindenki örült a végére, hogy biztonságban és épségben megérkeztünk a célállomásra. Elégedetlenek mindig vannak. Ja és Grand Tours volt!
Tudjátok mit kerestem ma egész nap? De nem találtam.
Melissani Tavak (vagy Tó?) belépőjének az árát.
Találtam egy magyar beszámolót, ahol annyit utal rá, hogy az "igen drága jegy".
Másik angol oldalon, meg, hogy 2 főre 5 € egy hajó és a hajóban egy evezős emberke lesz. Na de nem tudom, ez mikori beszámoló.