#1974642013-01-11 23:06:19 Válasz a #185397. hsz-ra
Szia Bubuka68!
Olvastam, hogy tavaly az Apostolisban volt a szállásotok. Kevés információt és képet találok az apartmanról. Kérlek írj róla milyen volt!
Üdv.:Évuska
#1974512013-01-11 19:21:05 Válasz a #197445. hsz-ra
ha ugyanarrol beszélünk az ady uton,akkor nekem még volt alkalmam látni egyben és müködés közben is,majd láttam tönkremenni és persze a teljes épitkezést is hogy most egy lakoépület álljon a helyén
Szia MINDEN NEI PORI IMÁDÓNAK!!
SIKERÜLT!! le tudtuk foglalni a régi szobánkat a Dora Apartmanban. Alig várom, hogy indulhassunk )) Sajnos (financiális okok miatt nem az) ősszel megyünk, mivel azt tudjuk megfizetni és a tenger akkor már elég meleg ahhoz, hogy én is bele merjek menni. Úszni nem tudok, félek, mivel az "édesapám" úgy akart megtanítani, hogy a Kispesten lévő strandon 6 évesen beletaszított az úszók medencéjébe. Én csak csodáltam, hogy fenn tudnak maradni a víz felszínén. Olyan fóbiát okozott, hogy ha nem érzek a talpam alatt talajt elkezdek szédülni, kiver a víz (a vízben!) és hányingerem lesz. Tehát nem úszom, csak élvezem a vizet.
Érdekes módon IMÁDOM A TENGERT! Minden pillanata élvezetet fog szerezni a számomra, biciklizve járjuk be a környéket, távolabb jutunk el mint gyalog. (Bár Platamon vára elég messze volt gyalog). Száz szónak is egy a vége: IMÁDOM GÖRÖGORSZÁGOT, NEI PORIT, A TENGERT, A SZÁLLÁSADÓNKAT ÉS A PINCÉRÜNKET, VALAMINT A ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS SZÁLLÍTÓNKAT IS!!
#1972982013-01-08 16:15:07 Válasz a #197285. hsz-ra
Köszi Évuska!
Biztos, hogy ti mentek előbb, mert mi aug. 27-én megyünk.
De már bizonyára nektek is lesznek akkor információitok a korábbi turnusokból.
Csak már ott tartanánk!!!!
#1972712013-01-07 23:34:21 Válasz a #197233. hsz-ra
Thomas! Én is köszönöm az infokat! Biztosan nem lesz semmi gáz, és nagyon jól fogjuk érezni magunkat itt is, éppen úgy, mint eddig bárhol Görögországban.
A további infók pedig úgyis érkeznek majd, amint beindult a szezon.
Hurrá, úgy néz ki, hogy 06-18-tól irány Nei Pori, Dora apartman
Előtte két nap Olympic Beach Jó lesz 9 éjszakát elölteni ismét Görögországban. Nagyon várom
#1972332013-01-06 22:49:28 Válasz a #197040.#197204.#197223.hsz-ra
Szia pévi/Évuska/1962!
Mint korábban már írtam,az elmúlt 2-évben a Fotiniban szálltam meg.
Lapozzatok vissza a 684.oldalra a térképhez,ugyan nincs jelölve az Apostolis de behatárolható.
A Zorba út és a Samaraki út sarkán található a (F)Fotisz ház,közvetlen mellette a Samaraki úton
az Apostolis apartman.Tehát eléggé a peremen van de csendes,nyugis környék.
Kb: 5 perc sétával elérhető a tenger.Én 2 pékségről tudok az eggyik a térképen jelölve van,
a másik a Templom mögött van ahol a postaládát jelölik. A Dias kinti irodája az Evi tours is ott található,
egyéni utazásnál először oda kell menni bejelentkezni.Buszos útnál is azt hiszem ott áll meg először a busz
Nei Porin,és az idegen vezetővel megy tovább a szállásra.Az apartman kívülről igényesnek néz ki,
sajnos bent nem voltam de nem hallottam rosszat róla.Van légkondi de napi 5 €-ba került tavaly.
Ha még valamire kíváncsiak vagytok írjatok pü-t.
#1972232013-01-06 20:57:59 Válasz a #197204. hsz-ra
Szia!
Mi már lefoglaltuk a szállásunkat ebbe az apartmanba,így marad az a verzió,hogy majd ott igazán meglátjuk!!!!A többi iroda által felrakott képek alapján nem tűnik azért rossznak!Mi már jártunk úgy is ,hogy itt nem írtak a szállásról igazán rossz véleményeket,de mi még is csalódtunk egy kicsit mikor személyesen megérkeztünk!Most már várjuk az utazást és a többit majd meglátjuk.
#1972042013-01-06 16:58:36 Válasz a #197040. hsz-ra
Szia pévi!
Én is nagyon várom az Apostolisról a véleményt. Mi is ezt néztük ki, mert van benne családi szoba. Bizom benne, hogy kapunk valami információt az apartmanról mielőtt foglalunk. Nagyon kevés képet találtam róla és az utazási irodák is elég szűkszavúak. Üdv.Évuska
Hozzád intézném a kérdésem, mert te legalább tudod, hogy hol van, kívülről már láttad az Apostolis apartmant.
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e a közelben pékség, mert reggelente nagyon szeretem a friss, ropogós kenyeret, vagy péksütiket.
Dias-os utitársaktól hallottál-e valami közelebbit az apartmanházról?
Nincs-e túlságosan a "prérin"? Mármint hogy nem esik-e túlságosan a település szélére? Illetve, ha igen, nem túl zavaró-e?
Én beljebb szerettem volna lakni egy kicsivel, de bizonyos rajtam kívülálló okoknál fogva, úgy tűnik, ezt az apartman kell válasszam.
Szóval, ha tudsz, kérlek válaszolj! Előre is köszi!