A Sotiria esetében öt ágyas apartman a 3. emeleten van. 2 külön hálóból állt, amik a konyhából nyíltak. Én még ekkora konyhát nem láttam eddigi útjaim során. A konyha felszereltsége a szokásos: tányér, evõeszköz, 5 fõre, néhány edény... . Minden van benne ami szükséges.
Volt ventillátor és tv is a szobában.
Az erkélyek tágasak. Kényelmesen elfértünk az asztal körül. Ennek a szobának az erkélyérõl még a tengert is lehetett látni.
A fürdõvel egy probléma volt, amit az elõzõ nyaralók okoztak. A lefolyó eldugult. A mester 3-4 órán belül megérkezett és megoldotta a problémát.
Ezután már zavartalan volt a nyaralás.
Én csak errõl az apartmanról tudok nyilatkozni. Igaz, hogy vendégként voltam itt, mert a barátnõmék laktak ebben az apartmanban. Õk meg voltak elégedve vele.
El Greco: a ház a település Platamonas felöli, északi részén van, a tengertõl kb 150 m-re. 3 emeletes, légkondis, tv-s. A négyágyas szobákban tényleg csak 4 ágy van (pótágy nincs) és az ágyak egy légtérben vannak, a konyhával is.
Sotíria: a település déli részén, a végéhez közel helyezkedik el, a tengertõl kb 150 m-re. Csak a harmadik emeleten vannak a szobák. A 3ágyasok egylégterûek, az 5ágyasoknál két szoba van, külön konyha, fürdõ. A szobák és az erkély tágasak. Van tv, légkondi nincs.
Dias: szintén a település déli részén található, nem messze a Sotiriától. 3 emeletes, légkondis, tv-s, otthonos berendezéssel. Az apartmanok szintén két szobából, konyhából, fürdõbõl állnak. Tartozik hozzá egy kis udvar is székekkel, asztalokkal, gyerekhintával.
Szia Asutó! Látom ti is közelebb utaztok az idén Neoi Poriban nem fogtok csalódni mi már nyaraltunk ott. Gyönyörû a környezet . Nekünk nagyon tetszett. Mi az idén Neos Marmarasra megyünk szeptember 1-10-ig a Grand Toursal. Örülök hogy megtaláltalak. Szia Erika
Sziasztok Neoi Poriba megyünk szeptember17- okt 02ig. A Jimakos Tourssal a Panthenon N.2 apartmanba. tudna valaki erröl valamit irni. Jö e valaki ebbe az idöbe. kösz
Szia Vegan! Errõl az apartmanról , ahová Ti is és mi is megyünk , infokat Bogobeától kaptam! De ezt már Te is olvastad biztos. Mi június 16. án este /éjjel/ indulunk! Nagyon várjuk mi is már! Ti késöbb mentek , igy ha vissza jöttünk irok infokat a házról meg amire kiváncsi leszel! De ha indulásig valamit megtudok , írok! szia! Pithon
Köszi a gyors válaszokat. A Dias Zeussal megyünk ha igaz (elõbb a többieknek is el kellene dönteni...) és ott a Sotiris nagyon olcsónak tûnt, ezért voltam egy kicsit elbizonytalanodva. Ezekkel az infókkal viszont nagyon szimpinek tûnik. Remélem lesz még hely
Tud valaki abban segíteni, hogy ha meg akarom nézni a fõoldalon a képeket és beszámolókat, újra be kell jelentkeznem, viszont mindig hibát ír ki....ide viszont minden további nélkül be tudok jelentkezni.
Ja és még valami. Az irodában azt mondták, hogy gyüjtsük az eurot, mert Macedoniában korrupt rendõrök hada vár, és "megbírságol".... Ettõl egy kicsit tartok, meg a Szerbektõl is. Másfél éves gyerekkel nem szívesen "szórakoznék" rendõrökkel....
Szerintetek jobb ha Bulgárián megyünk keresztül? Az mennyivel hosszabb idõben?
Na meg az útlevél. Azt mondták az irodában, hogy 6 hónap legyen a lejáratig. Ez meg milyen hülyeség....eddig mindenhol 3 hónapot hallottam.
Kíváncsi leszek pici lányom hogy bírja majd az utat. Van valakinek ötlete vagy tapasztalat, hogy érdemes menni, "felkészülni" a hosszú autóútra?
Az igaz, hogy a Meteorákhoz pici babát nem engednek fel?
Bocs ha hülye kérdéseket teszek fel de nem vagyunk valami nagy utazók. Két éve kezdtünk külföldre járni, elõször Horvátországban voltunk (ami nagyon tetszett minden szempontból) tavaly meg Zantén, ott viszont hiányoltam a görög vendégszeretetet és a gyrost A picivel ez az elsõ nyaralásunk, tavaly galád módon itthon hagytuk anyukámmal.
Ha jól tudom akkor a problémád az lehet, hogy nem a fõoldalon: a hellasz.hu-n regisztráltál.
Próbálj meg ott regisztrálni. Onnan már minden elérhetõ lesz.
Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, hogy ha meg akarom nézni a fõoldalon a képeket és beszámolókat, újra be kell jelentkeznem, viszont mindig hibát ír ki....ide viszont minden további nélkül be tudok jelentkezni.
Yvett
Valószínûleg csak a Fórumon regisztráltál.
Regisztrálj a Hellasz.hu fõoldalán a Regisztráció menübõl!
Szia Pithon!!:)
Köszi, igen, szerintem már az összes létezõ oldalt elolvastam Nei Poriról:):) És hol van még a július....?!:)
Akkor jó nyaralást nektek!!! És várom a részletes beszámolót majd!:):)
Szióóó:)
majd számolj be, hogy ott hogy éreztétek magatokat, én jókat hallottam róla. Nézem idõnként a pargai képeinket, még mindig csoda, hogy ott jártunk. Neoi Poriban az vonzott, hogy onnan talán eljutok Athénba, az Anett tours az idén 2 napos utat is indít, remélem, hogy lesz rá jelentkezõ.
köszi az infót, ennyi séta nem tûnik soknak, tavaly Pargán 1,5 km-re voltunk a parttól és a központtól is, azt is megszoktuk. Amúgy meg fittnes-nek sem rossz a séta. üdv
Szia Asuto! Biztos , hogy beszámolok. De nektek is nagyon klassz lessz tényleg szép a környék. Szerintem az Olimposzra is menjetek fel nagyon klassz. A Platamoni várat se hagyjátok ki. Györgyiékkel is váltottunk emailt írta , hogy Romániába mennek. Az is szép mi tavaly agusztus végén voltun egy hétig Svájcba az is gyönyörû volt sok erdõ hatalmas hegyek. De nekem szivemcsücske Görögország. Elõszõr úgy volt idén nem megyünk el is voltam keseredve de az eggyik kollégámék rávettek menjünk eggyüt õk még nem voltak a tengernél. Sikerült jó áron találni ezt az utat és így mégis megyük./Kettõnknek 63000Ft./ De így jobban érzem magam csak még sajna sokat kell várni. Te anyukáddal mész? Szia Erika
Nagyon köszönöm az infókat Rebekának,B Robertónak,és faopálnak.Sokat segítettetek vele.Már nagyon várjuk hogy láthassuk Görögországot!!!MIndenkinek jó nyaralást kívánunk!