Egyébként egy másik fórumon Te is érdeklődtél a férjed nevében,hogy hol lehet az all.in ellátás keretében söröcskét inni?/medence melletti bárban stb.../az én kérdésem is hasonló jellegű volt.
Még egy kis off,aztán tényleg sohatöbbé,senkinek:sajnos,nem lehet gyerekem,6xment el,a gombóc még most is a gyomromban van,miután irtad,hogy neki parancsolgassak...sajnálom,ez is csak egy emberi gyengeség,amit nem szabad itt elárulni senkinek.
Úristen!
Nem akarok magyarázkodni,mert nem érdemes,bármit irok,témarágás jön utána,csak azért irtam téma lezárva/fosós téma részemről,NEM a Tunézia téma/!Parancsolgatni pedig senkinek nem szoktam és föl sem merült bennem.Sajnálom,hogy úgy vetted,kedves Valcsi!
Ezért irtam én a vitatéma topicba,hogy nem érdemes irni semmit,valaki úgyis beleköt előbb-utóbb,ha nem ebbe,hát másba.
Duna TV:TUNÉZIA-nap március 20-án!
csak azt a csökönyös uracskámat kellene egyszer már rávezetnem a lényegre.Minden ismerőse riogatja,mondanak mindenfélét,ő pedig ugye elhiszi.Mondtam én,hogy nem kell mindenből enni és olyan ,,trutymósabb"/bocs,ez ugrott be a vincseszterembe /kaját pedig egyáltalán nem kell megkóstolni,ráadásul ott van a pálesz fertőtlenitőnek,amit azért megiszik néhanapján. /
Zsebkuty!
Igaz, nem szó szerint írtad, hogy fél, de azért ha elfelejtetted volna mit írtál, fentebb idéztem! Ez bizony azt jelenti szepéva és az én olvasatomban, hogy fél a kajáktól és ki tudja még mitől amivel riogatják.
Abban teljesen igazad van, hogy mindenkinek más tetszik és szíve joga oda utazni ahová akar.
Egyébként parancsolgatni az uracskádnak vagy a gyerekednek parancsolgass (téma lezárva), de ne nekem!
Szia Szépéva
Nagyon kíváncsi leszek az élményeidre
Sok időt töltöttem az általad említett helyszineken,
rengeteg csodás élményben volt részem
A szívem csücske e hely
Üdv,Macsosz
Valcsi!
Ha hazaérünk beszámolok (belföldön is röpködünk helyi kisgéppel, úgyhogy ki tudja). Lakunk majd Kairóba, Nílusi hajón és a Vörös tenger partján is, így elég sokat megismerünk az országból.
szepeva
Kedves mindenki!Nem irtam,hogy fél,azt irtam,hogy az egyiptomi képek tetszenek neki jobban.Mindenkinek más tetszik,téma lezárva.
Egyébként,ha valaki ráér március 20-án tévét nézni,Duna TV-n egész nap TUNÉZIA-NAP lesz!!!
Tunéziai biztonságról úgy általában!
A Turisták által gyakran látogatott helyek, teljességgel biztonságosak. Helyben nem követelik meg, hogy az okmányaidat magadnál tartsd, de a szálloda nevét címét azért tudjátok. A tunéziai kormány nagyon védi a turistákat, ezért általában ha probléma adódik, a turistának adnak igazat, ezért a Polisz emlegetése gond esetén elég hatásos. Ha valaki mégis úgy gondolja, a helyi piacot, vagy a lakosság által látogatott helyeket keresi, és nem a turisták által sűrűn látogatott helyeket, az legyen óvatos. Első sorban a zsebesekre, nagyon profik, mert nagyon büntetik öket. A piaci tömegben dolgoznak, semmilyen óvintézkedés nem felesleges. Ez nem a bazár, hanem a valódi piac. Vizet palackozottat, az élelmiszerek, egyebek kellő körültekintés mellett mind majdnem itthoni biztonságúak. Tapasztalataim, Soussra, Tuniszra, vonatkoznak
Én is csodálkozom a férjeden, hogy Tunéziától fél, Egyiptomtól pedig nem. Én nem mennék semmi pénzért Egyiptomba, éppen a sokkal rosszabb közbiztonság és sokkal nagyobb kosz miatt. Az egyik kolleganőm járt ott és alig várta, hogy hazajöjjön. A szállodában szuper minden, csak ki ne tedd a lábad. Inkább megnézem DVD-n a piramisokat és elmegyek nyugodtan nyaralni más országba pl. Tunéziába.
Egy kis odafigyeléssel meg lehet úszni a hasmenést. Nekem nagyon érzékeny a pocakom, de kutya bajom nem volt, pedíg sok mindent megkóstoltam. Arra vigyáztam, hogy utcai árusnál ne egyek, csapvizet ne igyak és jégkockát se tegyek semmibe. Gyümölcsöt is bátran ehettem, soha nem volt problémám.