Sziasztok! mindenkinek köszönjük a jó kívánságokat! már tényleg csak pár óra és felszállunk a buszra! minden készen áll az indulásra! minden fontos infót összegyűjtünk és majd megosztjuk veletek amit lehetőségünk lesz rá, de legkésőbb amikor hazaértünk! az utánunk indulóknak kitartás, már nekik sincs sok! A holnap utazókkal hamarosan találkozunk!
Indulások remélem simán ment, mert a homokóránál már nem volt Grandos busz 7:22-kor, csak a Szépművészeti előtt a lámpánál állt egy, de az úgy tűnt nekem üres, azt inkább a Spanyol csapatnak képzelem hogy jött a 7.30-as induláshoz.
Na de majd egyszer Kristiék megírják, hogy rendben volt-e? Na meg ha az indulás csúszik is, de a sofőrök ügyesek, attól még a holnap reggeli 7 órási kompot elérhetik, és ez a lényeg!
Jajjjj...de kíváncsian várom, hogy mikor, és mit mondanak először???!!))
sziasztok megérkeztünk a görög idő szerinti 8 órás kompot épp ,hogy elértük.(7.35-re voltunk a kikötőben) az idő szuper, a szállás is ,a tenger szerintem nem hideg ma már fürödtünk is
Az út hosszú volt de kibírható.Viszont ha a határoknál több mit 1 órát kell várni kizárt,hogy elérjétek a reggeli kompot és utána már csak du. 4-kor van!!!!
Autót most megyünk bérelni ha minden igaz 12 napra 350€ lesz egy hunday gezt 5 személyes.Ja a benzin 1.5 az árak pedig nem változtak szerintem a megszokott Görög árakhoz képest.
Majd még jelentkezem és írok mi a helyzet itt.