Nem kell rögtön nyakra menni! 100x utaztam már, de ilyen menetrenddel még nem találkoztam. Csak kijött a pillanatnyi méreg, ennyi. A fent nevezett irodához semmi közöm, csak annyit tudok, hogy a keddi charterrel utazom. Várom a hivatalos információt a szabim miatt.. sajnos jó előre le kell fixálni
Lehet ezt akármeddig magyarázni.. ha az ember 8 napra fizet be, és legtöbb esetben nem két fillért..főleg a hotelesek. És nem, nem kapom vissza, mert a gépnek vissza kell érnie időben Budapestre. Kár, hogy ezt megtehetik, téma lezárva!
hogy a közlekedési eszközök, köztük a repülők este és esetenként éjszaka is közlekednek? de, az. főleg egy nyaralóhelyen lehetetlenség megoldani, h minden járat napközbeni, sőt délelőtti legyen.
amúgy meg utolsó nap visszakapod.
OK, vettem! Utaztam már párszor, és tudom, de azért egy kicsit bosszantó, hogy a második napon esek be az éjszaka közepén.. ez szerintem annyira nem általános..
#2264892015-01-26 14:10:37 Válasz a #226486. hsz-ra
Ez egy évről-évre visszatérő kérdés. A nyaralás időtartamába beleszámít az utazás is. Tök mindegy, aznap hánykor száll fel a géped, vagy indul el veled a busz.
Az Aegean nyílván nem..és magamtól nem is foglalnék esti gépre jegyet. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mik a tapasztalatok? Járt-e már így valaki, hogy ugrott egy napja?
#2264842015-01-26 13:20:27 Válasz a #226483. hsz-ra
Hello,
mit kellene, hogy kompenzáljon?
Az Aegean nem utazási iroda, hanem légi társaság és egy esti járatról beszélünk.
Vonatra és buszra is van esti jegy, ráadásul sosem lesz ettől kedvezményes ...
A Sun&Fun oldalán leltem egy kis infó szösszenetet, hogy a Aegean keddi Budapest-Rodosz chartere 20:20-as indulással van tervezve.
Így éjfél után ér a kedves vendég a szállásra, ergo egy nap mínusz.. remélem, hogy ez még változni fog! Egyébként ilyen esetben van joga az utasnak bárminemű kompenzációra?
Mivel charterjáratról van szó, az utaztató irodát vagy irodákat kell megkeresned az igényeddel, h adnak-e el neked csak repjegyet. Megkerülni őket nem tudod.
Ha esetleg a wizz air fogja repülni úgy, h rendesen meghirdetik, mint menetrend-szerinti járatot, akkor tudsz majd simán venni a társaság magyar nyelvű honlapján. De mondom, ennek perpill még nincsen nyoma.
Köszönöm, ez gyors volt. Az ibusz honlapján foglalható Debrecen-Heraklion, de csak Gouves vagy Hersonissos a választható szállás. Jobban szeretnék csak repjegyet venni. A szállást, meg minden mást is magunknak intézném.
A debreceni repülőtér honlapján is olvastam, hogy Zakintosz mellé Krétát és Korfut is felvették, mint új desztinációt. Csak még nem mentünk repülővel, így nem tudom, hogyan is megy ez.
Sztem meg kéne kérdezni közvetlenül az ibusztól ha ott olvastad. Jelenleg ilyen járat nincs, bejelentve sincs, ezért nem találsz jelenleg jegyet sem (még?).
Azok segítségét szeretném kérni, akik jártasak a repülős utazásokban. Több helyen olvastam (ibusz honlapja, debrecen airport), hogy az idei évben Debrecenből is indul repülő Krétára. De ettől több információt nem találtam. Hogyan szokott ez működni? Csak a szerződött utazási irodával lehet utazni vagy közvetlen a wizz air oldalán is lehet jegyet foglalni? Valószínű, hogy én bénázok, de sem indulási időpontokat, sem repjegy árakat, semmit nem találok. Hol rontom el? Hogyan tudok ennek utánanézni?
mint írtam közvetlenül a nyári menetrend megjelenésekor általában jó áron szoktak lenni (de ez nem szabály). de szintén működni szokott, h 6-8 héttel az indulási időpont előtt érik el mélypontjukat az árak. és ez sem dzabály.
folyamatosan követni kell, és ha olyan áron van ami számodra megfelelő akkor vedd meg, utána meg rá se nézz többet.