Az Easyjet-re nagyon haragszom.Tavaly Skóciában összetörték az egyik bőröndünket.Természetesen sehol nem lehetett embert felhajtani, aki foglalkozott volna az esettel.Edinburgh-i reptér volt az ominózus.
Kedves Maci!
Te biztos vagy benne, hogy a bőrönd sérülése az EasyJet-nek köszönhető? Bárki a hunyó, mindenképpen baj, de nem vagyok biztos benne, hogy ők a hibásak. Aki tudja, világítson engem ki ebben az ügyben. Nem az indító és fogadó reptér alkalmazottai pakolnak ill. dobálják a csomagjainkat?
Csak azért, ha ilyen előfordul, tudjuk kire kell haragudni.
szepeva
Lehet, hogy így van.Ámbár a lutoni reptér üvegfalán keresztül easyjet mellényt viselő embereket láttunk pakolni.A Wizzair és a Ryanair cégekkel még nem volt gondunk.
Szia. Köszi a kérdést... Minden rendben volt a repülőúttal, a gép pontosan indult, és egy picit még előbb is érkezett a bécsi reptérre mint a menetrend szerinti landolási idő. Ez az, amire igazán illik az eseménytelen út kifejezés
Már kezdtem megörülni... Tényleg jó ajánlatok vannak, de csoda nem történt. Számomra most csak a Héraklion-i járat lett volna érdekes, de az majd csak a nyári menetrendben gondolom... Pedig jó lett volna hazarepülni Karácsonyra.
Nézd mega skyeurope oldalát, Bécsbe vinne a gép, onnan vonattal Bp. odavissza 29euro...
Mivel már mindjárt karácsony, ezért sajnos 219 euro oda, viszont ha 31-én jönnél vissza, akkor vissza 129 euro a repülőjegy.
Malévval 261,9 euro oda-vissza illetékkel együtt, mindennel együtt, és Budapestre hozna
...Feltéve,ha a sztrájk nem szólna közbe
A hirekben egyébként nyilatkozott a WIZZ-vezér,mondta,hogy abbahagyhatnák a sztrájkot,máshol feleannyian dolgoznak a reptereken,mint itt Budapesten és mégis minden rendben megy...
NO COMMENT!!!/Egyéb ismeretek hiányában!/