#1037662009-06-09 08:45:59 Válasz a #103761. hsz-ra
Próbáljuk elérni a megadott számát ill e-maileztünk ,nem válaszolt.Kifizettünk neki tavaly még családonként 60000-ft előleget,adott papiírt is róla most pedig elnyelte a föld
#1037872009-06-09 09:58:06 Válasz a #103766. hsz-ra
Szia Évki!
Azért ez sok kérdést felvet.
Elég gyakori név... Ki ő? Magán szállásadó vagy egy iroda képviselője? Honnan ismertétek? Azt írod, papírt adott a befizetésről. Hivatalos papír, nincs rajta bélyegző? Személyesen fizettetek neki vagy átutalással?
D.
Még nem sikerült teljesen végigolvasni a korábbi hozzászólásokat, előre is elnézést a duplikásért.
Szóval Aeolus buszos utakkal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy milyen tapasztalatotok van? Azt olvastam, hogy nem beszélnek a buszon magyarul és szlovák nyelvűek a filmek, valamint a telepített idegenvezető nem segít a magyaroknak - de ezek nálam nem kizáró okok, a 10 éjszaka az általuk kínált áron talán nálam megérné. Korfus Agios Petros apartamjaikat nézegetem, esetleg valaki nyaralat már abban?
Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat.
#1046062009-06-15 19:15:09 Válasz a #104603. hsz-ra
Szia!
Én tavaly Pargaban voltam az Aeolussal...Igaz nem beszéltek a sofőrök magyarul és szlovákul volt a film is de a kinti idegenvezető nagyon segítőkész volt....ezektől az apróságoktól eltekintve amik számomra nem is túl lényegesek teljesen meg voltam velük elégedve..
Ráadásul szerintem a 10-11napos turnusokat ők kínálják a legkedvezőbb áron....Sokan rossz véleménnyel vannak erről az irodáról de én azt mondom neked hajrá....!!!
#1047472009-06-16 13:37:06 Válasz a #104603. hsz-ra
Ha a hellasz keresőjébe beírod, hogy Aeolus, azzal megkönnyíted a keresgélést. Én az ellentábort "képviselem", nem a busz, és nem az idegenvezető miatt, hanem az általuk adott szállás miatt, mi velük soha többé sehová. De olvasd át a pro és kontra véleményeket a kereső segítségével, és utána könnyebben tudsz dönteni.
#1047912009-06-16 17:17:17 Válasz a #104603. hsz-ra
Szia!
Mi tavaly velük voltunk Pargan.Nekünk az irodában azt mondták,hogy már megoldották a nyelvi problémákat de ez nem igaz.Se magyarul se angolul nem beszéltek a sofőrök és egy csöppet se voltak kedvesek.Végig a szlovák lakodalmas zenét bömböltették a buszon,szó szerint könyörögni kellett nekik,hogy kapcsolják már ki!Idén meghívtak minket a Top Tours-hoz,hogy osszuk meg velük a tapasztalatunkat mert itt volt az iroda magyarországi képviselője akinek elpanaszoltuk a tapasztalatainkat.Számomra ekkor jött a meglepi:a hölgy azt mondta Ő soha nem menne a saját irodájával buszos útra mert tudja,hogy szörnyű!!!
Nem akarlak elkeseríteni,talán már jobb a helyzet,de nekik köszönhetően Mi soha többet nem megyünk buszos nyaralásra!
#1047942009-06-16 17:22:46 Válasz a #104603. hsz-ra
Szia Bdorci
Nincs egy hete,h.hazajöttünk velük és tavaly is
velük voltunk.Minden ok.apróbb dolgokat leszámítva.
De nem is lehet megfelelni egyformán,egyszerre 2embernél többnek
Én jövőre is vszinű keresem majd a kombiútjaikat