Próbáljuk elérni a megadott számát ill e-maileztünk ,nem válaszolt.Kifizettünk neki tavaly még családonként 60000-ft előleget,adott papiírt is róla most pedig elnyelte a föld
Azért ez sok kérdést felvet.
Elég gyakori név... Ki ő? Magán szállásadó vagy egy iroda képviselője? Honnan ismertétek? Azt írod, papírt adott a befizetésről. Hivatalos papír, nincs rajta bélyegző? Személyesen fizettetek neki vagy átutalással?
D.
Még nem sikerült teljesen végigolvasni a korábbi hozzászólásokat, előre is elnézést a duplikásért.
Szóval Aeolus buszos utakkal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy milyen tapasztalatotok van? Azt olvastam, hogy nem beszélnek a buszon magyarul és szlovák nyelvűek a filmek, valamint a telepített idegenvezető nem segít a magyaroknak - de ezek nálam nem kizáró okok, a 10 éjszaka az általuk kínált áron talán nálam megérné. Korfus Agios Petros apartamjaikat nézegetem, esetleg valaki nyaralat már abban?
Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat.
Szia!
Én tavaly Pargaban voltam az Aeolussal...Igaz nem beszéltek a sofőrök magyarul és szlovákul volt a film is de a kinti idegenvezető nagyon segítőkész volt....ezektől az apróságoktól eltekintve amik számomra nem is túl lényegesek teljesen meg voltam velük elégedve..
Ráadásul szerintem a 10-11napos turnusokat ők kínálják a legkedvezőbb áron....Sokan rossz véleménnyel vannak erről az irodáról de én azt mondom neked hajrá....!!!
Ha a hellasz keresőjébe beírod, hogy Aeolus, azzal megkönnyíted a keresgélést. Én az ellentábort "képviselem", nem a busz, és nem az idegenvezető miatt, hanem az általuk adott szállás miatt, mi velük soha többé sehová. De olvasd át a pro és kontra véleményeket a kereső segítségével, és utána könnyebben tudsz dönteni.
Mi tavaly velük voltunk Pargan.Nekünk az irodában azt mondták,hogy már megoldották a nyelvi problémákat de ez nem igaz.Se magyarul se angolul nem beszéltek a sofőrök és egy csöppet se voltak kedvesek.Végig a szlovák lakodalmas zenét bömböltették a buszon,szó szerint könyörögni kellett nekik,hogy kapcsolják már ki!Idén meghívtak minket a Top Tours-hoz,hogy osszuk meg velük a tapasztalatunkat mert itt volt az iroda magyarországi képviselője akinek elpanaszoltuk a tapasztalatainkat.Számomra ekkor jött a meglepi:a hölgy azt mondta Ő soha nem menne a saját irodájával buszos útra mert tudja,hogy szörnyű!!!
Nem akarlak elkeseríteni,talán már jobb a helyzet,de nekik köszönhetően Mi soha többet nem megyünk buszos nyaralásra!
Nincs egy hete,h.hazajöttünk velük és tavaly is
velük voltunk.Minden ok.apróbb dolgokat leszámítva.
De nem is lehet megfelelni egyformán,egyszerre 2embernél többnek
Én jövőre is vszinű keresem majd a kombiútjaikat