#1429412010-07-07 10:51:01 Válasz a #142500. hsz-ra
Szia!
A fakultatív programokkal gond van a Jimakosnál? Én kinéztem az oldalukon egy kirándulást az Olymposra, mert az ára is jó és azt írták, hogy visszafelé megállnak a Lidlnél és lehet vásárolni. De ha nem túl megbízhatóak, akkor egyedül két gyerekkel inkább nem kísérleteznék velük.
Én még nem mentem busszal mert valahogy attol irtózom.
Álltalában a buszon kb 75-80 személy fér el és enyi emberböl mindig akad 1-2 aki mindenkinél mindent jobban tud várni kell rá stb.
Maradok a saját kocsinál.
#1425022010-07-04 21:17:49 Válasz a #142424. hsz-ra
Ez így igaz. Most is ott van az irodában. A tulaj a Jimmy maga nem semmi figura.
Bár nekünk nem nagyon segítettek semmiben. Mindenféle indokot kitaláltak. Érkezéskor semmi tájékoztatás nem volt. Bár 33 óra buszozás után örültünk ha megkaptuk a szállásunkat.
Én az idén a tui-val megyek egyénileg.
A barátom szülei már hosszú évek óta mióta megvan az iroda csak velük mennek busszal vagy egyénileg de még mindig pozitív volt a visszajalzésük.
A koléganőmet elküldtem velük nei poriban most juniusban busszal.
Studióba voltak befizetve de kint 1 6 személyes apartmant kaptak kb 15nm terasszal.
A nei pori irodában lévő csaj a sophy nagyon rendes és odafigyelő. Nem tudsz kérni tőle olyat amire nem tudja a megoldást.