#1807732012-03-11 10:48:47 Válasz a #180772. hsz-ra
Az elözőböl valamiért kimaradt a
"Szia Vicosz" pedig oda írtam...
Ami a térképet illeti, a booking oldalon, ha rákattintasz egy szállásra, van egy olyan lehetőség, hogy "térkép". Oda katintva, megjelenik az adott település, (ha kicsinyítesz, akkor a többi település is) szállás lehetősége. Persze, csak azok, amit a bbooking-on kersztül lehet lefoglalni.
Üdv. Mindenkinek!
Július elején megyünk az Apollonnal nyaralni az Alexandros apartmannba. Az lenne kérdésem, mivel egyik nap szeretnénk más helyre is ellátogatni, hogy hol érdemes autót bérelni, mi kell hozzá, mennyiért lehet 1 napra kibérelni (4 fő)? Válaszotokat előre is köszönöm.
Attila!
Szia Attila.
Tavaly augusztusi árakat tudok mondani. Kia Picantó vagy Fiat Panda egy napra 30 euró, két napra 60 euró, illetve egy hétre 200 euró az ára. Ha kisétálsz az apartmanból balra fordulsz, elmész az épülő templom mellett, kb 300 méterre van egy kölcsönző. Én ott kérdeztem. Gondolom a jogsin kivül mást nem kérnek. Nem béreltem mert autóval mentem, csak megkérdeztem az árakat.
Mi először Stavrosra terveztük, hogy megyünk, de valahogy Sarti lett belőle.
Ahogy elnézem Sartira többen járunk, vagy csak a fórumozók között vagyunk többen?
A magyarok körében Sarti nagyon népszerű, sokkal többen járnak ide, mint Stavrosra. Mindkét hely csodálatos természetéi környezetben fekszik. Sartinak jobb a tengerpartja.
Június 22-én megyünk Stavrosba az Apollon travellel, Alexandros apatmanba.
Szeretnénk nagyobb motort bérelni, 125-200 cm3 közöttit.
Tudna valaki árakat? 2-3 napra bérelnénk.
#1859642012-06-01 20:52:45 Elöször Görög földre...
sziasztok!!!
hetek óta olvasgatom a topikot a 2011-es élménybeszámolók óta.Életemben elöször megyek Görögországba,Stavrosba júni 8-án.Nektek köszönhetően úgy érzem már mindent tudok a városkáról és hihetetlenül várom,hogy saját szememmel is láthassam!!
oh és 13 éve nem voltam még itthon sem nyaralni szóval ez most igazán fontos pihenés lesz kettesben a lányommal!!!
Sziasztok, én is hetek óta böngészem a hozzászólásokat, a beszámolókat, és nézegetem a képeket Elég sokszor jártunk már Görögországban és régen ugyan, de már Sztavroszban is nyaraltunk. Nagyon kíváncsi vagyok , hogy mi minden változott azóta és az itteni hozzászólások miatt én is szinte látom magam előtt az egész falut.Mi csak augusztus végén indulunk , szintén az Alexandros ap.-ba az Apollonnal, úgyhogy folyamatosan lesem, hogy miket írnak majd az újonnan hazatérők.Sok idő van még az utazásunkig, mégis nagyon be vagyunk sózva, számoljuk a napokat, és lessük az új híreket