Mi nem közvetlenül az Aeolushoz fizettünk be, hanem egy közvetítõ irodához, a Start utazási irodához.
(Bevallom, akkor még azt hittem, hogy ez az õ saját útjuk, és így kikerülhetem az aeolust. )
Van itt egy nagyon kevdes Ildikó nevû ügyintézõ, aki azonnal segít mindenben. És õ e-mail-ben küldte el a részvételi jegyet, meg a tájékoztatót.
Sziasztok. Mi pénteken mennénk és még mi sem kaptunk levelet, oda telefonáltam, és azt mondták, hogy mindenkinek kipostázták, és menjek be az irodába és ott kinyomtatnak nekünk egyet. Jó hozzáállás! Végül is nincs jelentõsége, mert tudjuk, hogy honnan és mikor indulunk.Nem is értem, hogy minek ez az izgalom.
És holnap már csak 2 nap, aztán 1, ééééééés........
Nem mintha már meglennék mindennel, hétvégén csak nem vásároltunk be, úgyhogy az még holnapra vár...
Mi a múlt héten értünk haza, Parga pont olyan szuper hely mint tavaly volt. Az utazással nem volt probléma korán ott voltunk csak a szobáink készültek el késve. Haza 15 órakor indultunk, így világosban végig élvezhettük a szerpentineket. Gõzerõvel épül az autópálya, tavalyi évhez viszonyítva több szakaszt átadtak, így rövidül az út, de még egyes helyeken így is félelmetes, de jó volt világosban látni. Jól éreztük magunkat, sikerült feltöltõdnünk a következõ nyárig Görögországgal.
Sajnos a Parga Express már nem közlekedik A Valtos végén lévõ kikötõben haldoklik,de szerencsére a kapitányt láttuk.
Nem mentünk át Paxosra, mert amelyik hajónak tetszett az utja szélhámos volt a kapitánya baleknek nézett bennünket, így nem mentünk. Szerintem tavalyhoz képest nem lett drágább, a fakultatívok ára sem változott, de nem mentünk egyikre sem. Busszal, vizitaxival utaztunk.
Örülünk, hogy ismét jól éreztétek magatokat!
Az idegenvezetõrõl Te sem tudsz semmi jót mondani?
Fakultatívokat tudod melyik nap vannak?
Köszi elõre is!
Kedd-Acheron
Csütörtök-Korfu
Szombat-Jón tenger
Szlovákiai magyar, de inkább szlovák fiú, Milán a neve, megérkezés napján öt óra körül tartja a megbeszélést amit mi átaludtunk és ezzel nem voltunk egyedül.Majdnem fél háromra lett kész a szobánk, addig már kétszer bejártuk Pargát és amikor egy órakor visszajöttünk még nem volt kiírva a megbeszélés, mikor felébredtünk akkor már vége volt.
Szerintem szerencsétlen dolog az érkezés napján ilyen koránra tenni.
A szlovákoknak fél nyolckor volt.
Aki ott volt azt mondta, hogy nem maradtunk le semmirõl.
Az irodában este 8-10-ig van, ott be lehet fizetni.