Kalymnos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 301
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Timike22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
161 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26544 Üzenet linkje2007-05-01 19:12:15  árak

Sziasztok!

Arra valaki emlékszik, hogy a tavernákban így milyen árban voltak a kaják? meg esetleg hogy ha vki ment közértbe vásárolni mennyit költött?

olvastam így a kajákról meg italokról egy másik topicon de ott nem voltak konkrét adatok.

VAgy bármilyen árra emlékszik vki? icon_smile.gif icon_smile.gif

Köszi a válaszokat icon_razz.gif

Üdv Timike icon_smile.gif

# 302
Karaj
Aktív fórumos
Aktív fórumos
213 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26542 Üzenet linkje2007-05-01 18:01:45 

Sziasztok,

Mond mindenki minden felet. En otodszorre megyek most gorogbe, de meg sosem kapott el a hasmars. kopp kopp kopp. icon_smile.gif
A csapvizbol nem ajanlatos inni, de ha megis sikerul akkor sincs semmi gond. Fogat mosni es hasonlok, nyugodtan lehet.
En inkabb azert nem javaslom, mert teljesen mas az ize annak a sos vizbol csinalt edes viznek, mint amit itthon nekunk megszokott a belesunk. magyaran szolva eleg szar ize van.
En amondo vagyok, hogy igyatok Mithos Pils nevu sort. Nalam ez viszi a palmat.

Udv,

# 303
Timike22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
161 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26535 Üzenet linkje2007-05-01 13:15:15  Óvatosan a vizzel

Szia icon_smile.gif

Köszi a gyors választ, igazából anyukám mondta meg pár ismerõsöm hogy vigyázni kell, persze azt tudom hogy nem olyan súlyos a helyzet mint Egyiptomban mondjuk de azért jobb félni mint megijedni.

icon_eek.gif

Mindenesetre már elolvastam itt a kajálással kapcsolatos dolgokat korábban is icon_smile.gif

Üdv Timike icon_smile.gif

# 304
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26526 Üzenet linkje2007-05-01 11:02:01 

Timike, csak röviden:
a víz nem olyan vészes, én sokszor ittam már csapvizet odakint. Persze, nem ajánlott abból inni, de nem is hemzsegnek benne ezerszámra a bacik. A jégkocka ugyanúgy nem árthat, mint ahogy a forralt víz sem, mert mindkét hõmérsékleten elpusztulnak a kórokozók (amúgy meg a koktél alkoholból van, és mint tudjuk az alkohol fertõtlenít). Ha nagyon félsz a fertõzésektõl, akkor ajánlott az éttermi étkezés elõtt egy erõs snapszot (pl. Ouzot) inni.
A görögök sosem vizeznek fel bort!!!!

Komolyan, ha nagyon érzékeny gyomrod van, akkor kicist figylej oda, hogy miket eszel, de ezt is inkább az erõs fûszerezésre értem. Ha meg nincs ilyen godnod, akkor viszonyulj ugyanúgy mindenhez, mint itthon is, hiszen Görögországban nincs mitõl tartanod.
Mindnféle gyümölcsöt lehet enni, meg kell mosni.
Nem tudom, ki beszélte tele a fejed ezekkel a butaságokkal, de nem Dél-Afrikába mész. Én nemrég voltam (egy afrikához tartozó szigeten), de ott nem paraztam ennyit.

# 305
Timike22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
161 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26517 Üzenet linkje2007-05-01 10:08:13  Volt már valakinek hasmenése?

Sziasztok!

Az a kérdésem lenne, olvastam egy másik forum témában hogy mi az amit lehet vinni és mit nem.

Az utazási irodában azt mondták hogy nem fogyasztható a csapvíz.

Mennyire fogyaszthatóak a koktélok, mert hogy a jégkockákat is csapvízbõl készítik és nagyon félünk hogy el kap minket a hasmenés.

Ételbõl mi az amire szintén vigyázni kell, tehát így saláták terén.

Azt tudom hogy gyümölcsbõl csak ilyen héjasat lehet enni ( dinnye, mangó)

Borokat felvizezik vagy tisztán adják?

Akinek van ilyen élménye az ossza meg velem a forumon .

Köszi Timike icon_smile.gif

# 306
Scoth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26110 Üzenet linkje2007-04-24 19:50:27 

# 307
Scoth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26109 Üzenet linkje2007-04-24 19:48:04  Re:

Timike22 írta:
Sziasztok!

Idén augusztusban megyek a párommal Kalymnos szigetre két hétre, rengeteg képet láttam és lenyûgözött a sziget icon_smile.gif

Az a kérdésem lenne, hogy nem tudom hogy ki de vki a Horizon apartmanban szállt meg, mi is itt fogunk két fõs stúdióban.

Vki nem tudna feltenni olyan képet ami a szobát megmutatja, utazási katalógusban csak 1 kép volt icon_sad.gif

Csak kiváncsiságból érdekelne, hogy hogy nézz ki mégis.

Egyébként aki kinnt volt tud vmi jó robogó kölcsönzöt nem olyan emberfeletti áron, mert mi is ki akarunk. szóval minden ilyen infó érdekelne icon_smile.gif

köszi elõre is a válaszokat.

Timike icon_smile.gif

Hello!
Mi (is) a Horizon-ban voltunk, itt van1-2 kép a szobaból (ról) is.
https://members.chello.hu/pentax/pages/kalymnos_2006_0813_091222.html

HA az emeleti 2 fõs apartmant választottátok akkor arra azért számítsatok hogy elég aprócska szoba(kb 4,5 x 4,5 m lehet?+fürdõ és elõtér ami suintén nagyon kicsi )de két fõnek elég ..és a kilátás kárpótol.. icon_smile.gif Az alsó szintek valamivel tágasabbak.

# 308
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26056 Üzenet linkje2007-04-24 13:52:14  Válasz a #26050. hsz-ra Előzmény #26050

Szia Timike22!

Olvass vissza pár oldalt, találsz infót a Horizon apartmanról, sõt az egyik belinkelt cím alatt több képet.

# 309
Timike22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
161 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26050 Üzenet linkje2007-04-24 13:19:15  Nyaralás 2007.08.25

Sziasztok!

Idén augusztusban megyek a párommal Kalymnos szigetre két hétre, rengeteg képet láttam és lenyûgözött a sziget icon_smile.gif

Az a kérdésem lenne, hogy nem tudom hogy ki de vki a Horizon apartmanban szállt meg, mi is itt fogunk két fõs stúdióban.

Vki nem tudna feltenni olyan képet ami a szobát megmutatja, utazási katalógusban csak 1 kép volt icon_sad.gif

Csak kiváncsiságból érdekelne, hogy hogy nézz ki mégis.

Egyébként aki kinnt volt tud vmi jó robogó kölcsönzöt nem olyan emberfeletti áron, mert mi is ki akarunk. szóval minden ilyen infó érdekelne icon_smile.gif

köszi elõre is a válaszokat.

Timike icon_smile.gif

# 310
Scoth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22433 Üzenet linkje2007-03-11 11:50:37 

Hosszú szünet után csatlakozom az elõttem szolóhoz.

A HORIZON-t a legjobb kilátással rendelkezik (szerintem) és csodás a mindennapos naplemente az erkélyrõl!!
képek:
http://members.chello.hu/pentax/pages/kalymnos_2006_0813_091222.html icon_cool.gif

# 311
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20810 Üzenet linkje2007-02-22 04:16:04 

macinicky írta:
... helyileg ahol volt a szálloda milyen volt a környék közel volt a város stb...Látom hogy az apartman nem a parton van milyen közel van a part üzletek vannak ott milyen a part. ...

Az apartmanok mind partközelben vannak, de szinte mindhez lépcsõzni kell a hely adottságaiból adódóan. Az egész sziget marha pici, de annyi látnivalóval, hogy nekünk 17 éjszaka és nappal is kevésnek bizonyult. Massouri és Mirties egybeépült, a Horizon épp a kettõ határán van. Pici szobák, csodás kilátással, bár ez is minden szállásra elmondható, mert mind hegyoldalban van, és a hegy felé nem építkeznek, tehát értelemszerûen minden szoba a tengerre néz. Üzletek és szórakozóhelyek dögivel, este megpezsdül az élet, megtelnek a tavernák. Szombat esténként szabadtéri zene a fõtéren (ha jól emlékszem a dátumra), csodás hangulatban, a helyiek táncolnak az úttesten, az autók-motorok meg kerülgetik õket. Napközben ellepik a hegyoldalt a hegymászók, tök jó látvány. Ha konkrét kérdésed adódik, csak bátran.

# 312
Macinicky
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20537 Üzenet linkje2007-02-18 11:58:37 

Sziasztok.Most regisztáltam magam elõszö mert láttam hogy ti a Horizon apartmanba nyaraltatok.Megnéztem a képeiteket és érdeklõdnék hogy helyileg ahol volt a szálloda milyen volt a környék közel volt a város stb...Látom hogy az apartman nem a parton van milyen közel van a part üzletek vannak ott milyen a part. icon_biggrin.gif Idén nyáron készülünk Kalymnoszra.Minél elöbb tudsz válaszolni örülnék.Köszi
# 313
Akela
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20337 Üzenet linkje2007-02-13 08:00:35 

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy rábukkantam erre a fórumra, mert érdekelt milyen tapasztalataitok van. A nyáron akarunk menni barátnõmmel Kalymnos szigetére. Egy újságban olvastunk errõl a gyöngyszemrõl. Itt még az a jó, hogy kevés magyar van, nincs túl nagy nyüzsi. Már alig várom, hogy mehessünk. Massuri várost szemeltük ki. Ja és arról nem is beszélve, hogy az ár sem túl rázós. Az utazási iroda ami a legjobbnak tûnik és ide szervez utakat Aelolus. Több nagyvárosban van irodájuk.
Sziasztok, lehet hogy Massuriban találkozunk!!!4 icon_lol.gif icon_lol.gif

# 314
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16457 Üzenet linkje2006-10-23 00:57:05 

Igen, azok is az én képeim.
# 315
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16281 Üzenet linkje2006-10-17 07:29:47 

Szia kónyu!
Bele néztem a képekbe, a Thassosi is mind a tiéd? Sajnos nincs idõm teljesen végig nézni, de majd újra bele kezdek. Nagyon jók a képek. A Kalymnosik is nagyon szépek.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu