Most olvasom Áginál, hogy Ő lett az Aeolus idegenvezetője IS.
Ha olvas Bennünket Aeolusos utazó, akkor felhívom a figyelmét Ági oldalára!
Érdemes olvasgatni! http://thasos.hu/
#1860932012-06-03 10:55:38 Válasz a #186068. hsz-ra
Szia Messinia!
Addig-addig filózol, amíg csak az egyikbe lesz hely!
És akkor eldől a kérdés magától
Jól van, csak viccelek. Szerintem egyik sem lehet annyira rossz döntés, hogy megbánd utólag.
Az lenne jó, ha valaki írna, aki volt már főszezonban a Barbarában, és megtudná mondani, hogy mennyire ér el az esti zsivaj hangja.
Mert, ha nagyon hallatszik, akkor egyből ki tudnád tárni.
Jajj, nem hogy közelebb jutnék a döntéshez, egyre jobban nem tudok választani.
Megmondom őszintén, a Barbara elég forgalmas helyen van (állitólag), és talán ennek a legszegényesebb a bútorzata..(nem vagyok sznob! csak feltűnt:))
Szóval Viki vagy Ifigénia. Ja, és ennél a kettőnél wifi is van, szeretjük a reggeli kávé mellett a hireket olvasgatni.
Szóval itt tartok, és egyelőre fogalmam sincs.
Pedig már Melinda is elmondta a vélelményét, megyek is visszaolvasom a levelét.
#1860492012-06-02 18:59:07 Válasz a #186041. hsz-ra
Szia Messi!
Nem drágább, de gondolom tudják mi, mennyiért? Összehangolják az árakat, helyiek, kis közösség, szigeten élnek. Kíváncsi vagyok hogyan döntesz, talán találkozunk kint.
#1860452012-06-02 18:39:16 Válasz a #186041. hsz-ra
ezek nekünk is benne voltak a pakliban
a Barbara van legközelebb a parthoz,előtte jártunk el minden nap.
a másik 2 az út túloldalán a hegyen van,de igazából ez sem távolság,minden közel van.ha a nyugalmat szeretitek akkor a hegyiek,ha a nyüzsgést,akkor a Barbara.bárcsak már nekem is csak döntenem kellene
#1860412012-06-02 18:16:19 Válasz a #186036. hsz-ra
Szia Vikso,
az az igazság, hogy anno én megirtam a paramétereimet Áginak, meg azt, hogy lehetőleg ne legyen túl drága a szállás, itt főleg azon lehet spórolni (a benzinen nem nagyon, a kaján meg nem nagyon akarok...), és ezek alapján ajánlott nekem összesen négyet.
Az egyik ezek közül az Anna hegyi, amit a párom nem szeretne, neki nem tetszik.
A másik három: Barbara, Ifigénia hegyi, Viki hegyi. Na ezek közül kellene döntenem.
A Mariat nem ajánlotta, lehet, hogy ezeknél drágább?
#1860362012-06-02 16:50:38 Válasz a #186034. hsz-ra
Szia Messi!
Csak úgy átfutottam amit irtál. Ajánlom S.Potamiasban a Maria apartmant. Negyedik alkalommal megyek oda. Nem duskálok a pénzben, mégis vállalom. Nézd meg a Thassos.hu oldalon, a "tengertől távoli szállások" /ami egyébként csusztatás, igaz nem a tengerbe lóg a lábad/ cimszó alatt.
#1860342012-06-02 16:46:45 Válasz a #186025. hsz-ra
Én alapból parti szállást nem is néztem. Én sem szeretem Ezek a centrum szélén lennének.
Már kb ezer képet megnézegettem, de muszáj lassan dűlőre jutnunk.
A hónapban mindenképp foglalunk, addig nekünk is eldől a fix időpont is.