na..mondtam én, hogy velem van a baj..érdekes, hogy herakliont senki nem említette.. a többi kettõtõl meg messze voltunk sajna...de legközelebb az a rész jön..
a benzin meg 1.3 körül volt, ami hasonlít az itteni árakhoz.
erre a kirandulasra erdemes elmenni ; persze van olcsobb is
- Suzuki nyitott Jeep-el , a kedves vendegek vezetnek ( ????? ) , stb. ........
Hú, ezt én is szívesen kipróbálnám! Le is mentettem a linket, ha visszamegyünk, tuti nem marad ki. (De jól is jött volna nekünk néha egy ilyen járgány sofõrrel együtt... - rengeteg idõt megtakaríthattunk volna. )
Krétán szerintem nem nehéz jó fotókat csinálni,mert adja magát a táj.A férjem már hülyét kapott tõlem ,mert útközben is mindig megállítottam,hogy fotózhassak vagy éppen rám kellett várni,hogy még ezt is meg azt is lefotózzam.Természetesen ez csak a töredéke az ott készült képeknek.
Szóval én már nagyon várom a jövõ nyarat,hogy újra Krétán lehessünk,a mi nyaralásunk június végére,július elejére esik,ilyenkor még nincsenek olyan sokan és szabira is akkor jöhetünk.
Krétán szerintem nem nehéz jó fotókat csinálni,mert adja magát a táj.A férjem már hülyét kapott tõlem ,mert útközben is mindig megállítottam,hogy fotózhassak
Sztem ezzel nem vagy egyedül, én is folyton megálltam fotózni, meg hát szinte mindenki. A hegyekben néha az volt a baj, hogy nem volt alkalmas hely megállni pont ott, ahol a legszebb volt a kilátás.
Kedves Antero
hát...azt hiszem mindannyian nagyon "sajnálunk" a nagy
meleg miatt
És azt is,hogy senki nem irigykedik egy cseppet sem,hogy így tengeted a napjaid
További nagyon jó idõtöltést a forró Paradicsomban
Üdv,Macsosz