#1747712011-09-01 15:54:36 Válasz a #174764. hsz-ra
A Dimitrisnél homokos part van, sőt igazság szerint az egész öböl homokos, néhány kisebb részen van csak kavics, de nem túl sok.
Csemetével is alkalmas fürdésre, szépen lassan mélyül.
Bővebben nem tudok írni, mert rohanok, mi már holnap indulunk.
Ha van kedved olvasd el a tavalyi beszámolómat, sok minden benne van, mindenhol autóval voltunk, kivéve az Ypsariót, ott dzsippel.
A Dimitris kiváló szállás, nagy hűtővel, rendes tűzhellyel, sütővel, óriási terasszal. Ha ezt választod, nem fogsz csalódni.
Remélem, sikerül foglalnod, és nagyon jó nyaralást kívánok!
#1747692011-09-01 15:47:45 Válasz a #174764. hsz-ra
Szerintem a Dimitris előtt a legjobb a part,lassan mélyülő,homokos.Ha a merülgetés alatt a pipával való búvárkodást érted,akkor kb 3 perc sétára a Tarsanas előtti szikláknál van erre lehetőség.A parton jól lehet közlekedni babakocsival mert az üzletek elött betonozott út van.Mi kirándulni sokfelé voltunk autóval,kinyomtattam beszámolókat és úgy mentünk.Legjobban a nagy Márványpart tetszett,igaz utánna moshattuk a kocsit.Itt a legtisztább a viz,alig volt valaki,csodás viz alatti féyképeket csináltam.
Köszönöm a válaszokat! Egyelőre még nincs meg a szállás, mert még vannak függőben levő kérdések, de mindenképpen megyünk:)
Dimitris előtt milyen a part, strand, babának is való? Merre van olyan strand esetleg, ahol van homokos rész is, és lehet kicsit merülgetni is?
Véleményetek szerint mi az,amit feltétlenül meg kell majd néznünk,és esetleg autóval, babakocsival elérhető?
Köszi:)
#1746882011-08-31 21:13:11 Válasz a #174655. hsz-ra
Szia Csillag 77!
Mi a múlt héten jöttük haza,a Dimitrisben laktunk az 1-es parti lakásban.Az apartman tágas,a konyha viszonylag nagy,én többször főztem is.A kilátás csodálatos,reggel a tenger morajlására ébredtem.A háziak is kedvesek és minden közel van.Viszont szombaton buli volt a szomszéd bárban,többször felébredtem az éneklésre.Ettől eltekintve nagyon jó választás,már holnap visszamennék.
#1746682011-08-31 17:58:05 Válasz a #174655. hsz-ra
Szia Csillag77!
Tavaly voltunk a Blue View apartmanban (akkor még szerepelt az Aeolus kínálatában, idén már nincs benne). Mi szerettük, nem volt vele semmi gondunk. Igaz, hogy a "konyha rész" elég kicsi volt, pontosabban: egy pult mosogatóval és a rezsóval, szekrény semmi, csak a mosogató alatti rész. A kajáinkat /kenyér, pár konzerv, stb./ az éjjeli szekrényen kellett tárolnunk. Pedig lett volna hely a mosogató fölött szekrénynek, de hát túléltük. A ház földszintjén laktunk, onnan is tengerre néző kilátásunk volt, az emeletekről még szebb. A tengerpart kb. 5 perc sétára volt.
Viszont egy dologra vigyázni kell, az apartmanhoz tartozott egy különálló házacska, két 2 fős apartmannal. Onnan nem volt kilátás sem és olyan elszigetelt volt a gyönyörű virágos teraszos nagy háztól. Két szlovák házaspár kapta meg, balhéztak is rendesen az idegenvezetővel, hogy ők ott nem maradnak.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha esetleg van még kérdésed az apartmannal kapcsolatban, írj, ha tudok válaszolok.
#1746652011-08-31 16:37:39 Válasz a #174655. hsz-ra
Csillag77
Mi a Dimitrisben voltunk tavaly, nem a parti, hanem az utcára néző lakásban, nagyon jó választás volt
Az Ifigénia majdnem mellette van, mindkettő a központi részen.
Ebben az időszakban azért még van erre jövés-menés.
Képeket, meg véleményeket itt találsz, a Dimitrisnél a saját véleményemet, képeimet is!
http://www.thasos.hu/index.php.....Itemid=129
Időközben még nincs szállásunk, de alakulgat a dolog.
Esetleg valaki nem tud infót a Blue View studiókról, Dimitris apartmanról vagy Ifigénia parti stúdióról?
#1746092011-08-30 20:46:00 Válasz a #174492. hsz-ra
Szia csillag 77!
Minden évben a két utolsó héten /irodai szervezésben/ voltam a szigeten. Ami úgy szept.l8 -tól okt. eleje. Egyedül a tavalyi év volt olyan, hogy a második héten napozni keveset lehetett, de a tavalyi év ősze nálunk sem volt szép. Az első hét napozásra, fürdésre nagyszerü volt. A viz tökéletes, de a szigetre jellemzően, ha rossz az idő jobban hullámzik a tenger, mint az öblökben. Nagyon jó kirándulni, és az ottani lakosok mindennapjaiba is jobban belelátsz, mert kevesebb a turista. Persze kevesebb a taverna, és az ajándékot árusitó üzlet is. /Az, hogy ez évben korábbi időpontban megyek, nem az én hibám./