#1971072013-01-04 15:31:06 Válasz a #197082. hsz-ra
Gaby, mikor mi két éve szeptemberben voltunk Toloban, akkor sem indul Olympiába az út, legalábbis amikor mi ott voltunk nem.
Kb 180 km Tolotól (biztos nem pontos), nem akartak annyit buszocskázni a vendégek - mondták.
De egyénileg autóval szerintem sokkal kényelmesebb menni, el lehet ott igazodni bőven egyedül is, idegenvezető nélkül. Ráadásul út közben is rengeteg a látnivaló, meg tudtok állni bármikor bámészkodni.
Mi Olympia-ba szeretnénk eljutni szervezett úttal. Maga az ókori olimpiák színhelye, Héra és Zeusz temploma nagyon vonzó számunkra. Maszek kirándulással szerintem nem látunk és nem tudunk meg annyit. Igaz húzós az ára. A többi csavargást autóval, vagy busszal tennénk meg. Szeretünk összeállni másokkal, igy az autóbérlés is kevesebbe kerül fejenként.
Szia Gabi!
Véleményem szerint, ha egyébként is autóztok, akkor egyénileg is ellátogathattok Olympiába. Így is meg lehet nézni mindent. Sőt, a saját tempótokban tehetitek mindezt. Ami, egy ekkora területen, azért nem mindegy, és ugye a meleggel is számolni kell.
Ezen kívül, autóval sok egyebet is láthattok útközben, sőt, a visszaútra akár másik utat is választhattok. És még a nyugati parton is pancsolhattok egyet, ha úgy gondolnátok.
Sok infót tettem erről a beszámolómba, ha gondolod olvasgasd át.
Ha egyéb segítség kell, amit nem írtam, akkor csak szólj, ha tudok segítek
Szia Unic!
Látom mégsem egyszerre megyünk. Láttam az Elektrá-t, de nem tudok róla semmit mondani. Tavaly volt egy kis probléma, azt hiszem oda fizettek be, de a Yannisba kaptak szállást.
A gigatérképen nem tudok bejelölni , de az Eleana szállás fölött van egy épülő ház, na azzal szemben van az Elektra. Van egy horgony az oldalán az ablak alatt.
Remélem érhető voltam.
Az még nem biztos. Lehet két hét lesz belőle. Attól függ az üzleti dolgaim, hogy futnak be. Most azért rendeztem a dolgokat mindenképpen legyen hely Toloba és a második hét vagy lesz vagy nem. Nekem csa a 23,30 vagy 6-os időpont megfelelő. Választottam a középsőt. És ha minden bejön akkor a második héten van esély valahova helynek lenni. VAgy lefelé vagy felfelé. A thetis apartman be van jelölve és azt írták mellette van az elektra és a hotel Thetis is. Így megvan a térképen.
#1973972013-01-10 17:48:55 Válasz a #197373. hsz-ra
Unic, valóban a Thetis apartman, és a Thetis hotel közvetlen egymás mellett van, illetve egymással szemben, az út két oldalán. Az apartman emeleti erkélyéről a hotel medencéjére látni..meg a tengerre.
Az apartman előt is van egy másik szállás, akkor ezek szerint az az Elektra...ránézek már a gigapanra mindjárt.
#1974282013-01-11 11:53:57 Válasz a #197333. hsz-ra
Szia Unic!
2010-ben mi az Oasis apartmanban voltunk, de ismerősök ugyanakkor az Electrában. Voltunk náluk többször. Az ár ugyan annyi volt,mint a mi apartmanunk, de mivel szálloda, a szobában még egy kés se volt, csak két pohár, és elég pici a szoba. Ők bánták, hogy nem apartmanba mentek. Az Electra srégen szemben van a Thetis medencéjével, és akkor az Elecra vendégei ingyen használhatták a Thetis medencéjét. Egyébként az utcába befordulva jobbról a második ház, ha jól emlékszem.
#1974382013-01-11 17:43:16 Válasz a #197428. hsz-ra
No akkor csak az az Elektra, amelyikre én gondoltam.
Emlékszem, mindig ki volt rakva két nagy lavór a bejáratához, lábmosónak.
Egyébként a Thetis apartmanosok is ingyen használhatják a hotel medencéjét, de a ki fenének volt kedve a tenger közelsége mellett...
Sziasztok! Augusztus 30.-án indulunk Toloba, a Dimitra apartmanba. Valakinek van tapasztalata erről az apartmanról?
Tudnátok árakat írni, hogy kb. mire számítsak? (gyros, éttermi árak, bolti árak)
Melyik éttermet ajánljátok, stb.....
#1976882013-01-17 09:20:31 Válasz a #197668. hsz-ra
Szia Latos749 !
A tavasz végén megyünk mi is Toloba. Immár negyedik alkalommal a Dimitrába. A berendezés maga egyszerű, edények, evőeszköz annak megfelelően, ahány fős az apartman. Naponta takarítanak, törölközőt adnak és cserélik is(heti egyszer). A felszereltség nekünk tökéletesen megfelelt. Hozzáteszem sokat nem tartózkodtunk a lakásban . Rengeteg a látnivaló, nem lehet betelni vele. Étkezésre az Ilias tavernát, a Hotel Romvi tavernáját vagy a Tsirost ajánlom. Nálunk ez utóbbi vitte a pálmát .....GYROS, souvlaki, pastíció..........minden étel isteni finom volt. Árakat nem nagyon tudok neked írni. A gyros pitában talán 2 euró valamennyi, a gyros tál 7-8 euró között lehetett. Ez úgy nagy általánosságban elmondható, hogy a főételek ára 6-8 euró között mozog. Koktélozni, kávézni, frappézni az Iliashoz közel lévő kávézóba jártunk (sajnos a nevét nem tudom), ami a sarkon van,de megfordultunk a Gorilla bárban is, ami a Dimitránál, a fő út túloldalán található.
A part,boltok, zöldséges, pékség szintén közel vannak a szálláshoz.
Ha érdekel ezen a linken meg tudsz nézni néhány képet, amit Toloban készítettem:
https://plus.google.com/114712574647512461583/posts