Igazából énse tudnék ott, de talán sehol másutt másfél két hetet eltölteni, hogy minden nap az legyen a program, hogy kimenni a strandra kifeküdni aztán strandolni mindig ugyanott és ugyanúgy.
Ez egykét napig jó, de aztán az ember új ingerekre vágyik.
De első Toló-s utunknál énse tudtam ezekről, de akkor volt a távolabbi nevezetességek bejárása kocsival és Hydra felfedezése.
Mondjuk Karathonában talán az oda vezető part menti út vadregényesebb mint maga az öböl ami első kicsit kopárabb szélesebb első része lehet sokaknak csalódás lesz. Nekem is inkább az öböl kanyarodó vége tetszett ami a képeken is van.
De lehet, ha kocsival megyünk és nem biciklivel a parti úton akkor nem áradoznék itt róla.
De amúgy Vivari öböl engem jobban vonz lehet mert azt nap közben nem láthattam.
Nemsemmi lenne egy vitorlással Nafplioból elindulni és ezeken a helyeken megállni aztán tovább Spetses, Hydra, Poros
Egyébként tegnap volt a Travelen Hydra-ról szó, egy nő utazott körbe Görögországban, de mindig azt a részt kapom el mikor elkezdi mondani, hogy ott jön a hajója és azzal, hogy utazik át egy másik szigetre.
Jó lenne már látni egyszer elölről is ezt a filmet mindig ettől a résztől látom kb
Szia Sellin! Napflonban tudtam a legolcobban tankolni az egész országban . 10-20 centtel volt olcsóbb mint máshol . A határ és Larissza között nagyon kevés a kút! Larisszától - Athénig 30-40 km. A Peloponnészoszon nem láttam egy kutat sem ,az autópálya mellett! Több kútnál szóltak előre, hogy kártyával nem lehet fizetni. üdv:kokszi
Nagyon köszönöm a gyors és hasznos információkat.
Kokszitól kérdezném még, hogy mivel írta, hogy a határ és Larissza között kevés a benzinkút, tudna e segíteni abban, hogy hol tudom megnézni, hol vannak benzinkutak, vagy ő esetleg az utazása alapján emlékszik-e rá, hol tudott tankolni határtól Toloig. POI pontok, útvonal tervező vagy valami hasonlóra gondolok.
Kriszta, örülök, hogy ott van irodátok, hasznos info volt számomra.
Üdvözlettel és szép élményeket mindenkinek!
Csenge
Szia Sellin ! A határnál ,és utána úgy 5 km -re van 1-1 kút .Aztán a fizetős szakasz elején 1 kaggylós. Ha emlékeim nem csalnak, akkor utána nagyon sokáig semmi! Az É.- részen nagyon kevés a kút! Ha gondotok lenne,akkor le kell menni a pályáról. Minden nagyobb faluban van kút! Navit ,nem használok ,térkép párti vagyok! Szép utat ! üdv kokszi !Bocs, az offért!
Sziasztok! Volt már valaki az ARIS Hotelben? Valami infó esetleg róla? Érdemes félpanziós megoldást a hotelben választani? Minden hasznos infót, véleményt szívesen fogadok! Üdv.
#1115512009-07-29 17:33:43 Válasz a #111534. hsz-ra
Szia
felpanzio tuti hogy van az Arisban a szobakrol nem tudok sajnos nyilatkozni mert nem voltam meg fenn soha de szerintem inkabb az egyszerubbek koze tartozik
udv
Kriszta
Szia dian77!
Nekünk is 33-34 órát mondtak előre, ezért mi nagyon meglepődtünk, hogy 24 óra alatt leértünk...szerintem beleszámolnak a határokra több órát, azért mondanak ennyit.