na... mindenki készülõdik... én meg csak sárgulok az irigységtõl..
na de azért nekem sem lesz ám olyan rossz egy hét múlva ilyenkor..
jó utat és felejthetetlen nyaralást kivánok mindannyiótoknak!!
Az idõ szuper lesz, ez már biztos.
Mi a GEORGE appartmanban leszünk, hallottam már jót is rosszat is errõl az építményrõl, de remélem ,hogy alvásra megfelel mert mi ennél többet nem szoktunk a szálláson tartózkodni. Jó utat NEKTEK!
Igaz,mi holnap délután indulunk,de én is jó utat és kellemes nyaralást kívánok!Lehet,hogy kint összefutunk,mert elég sokan megyünk innen a Hellasztól is.Hol szálltok meg?
Holnap délben indul busz a Hõsök terérõl, azzal megyünk, meg haza is buszozás lesz, az utazásiiroda szervezte, kb 22 óra, de nekem mindegy, csak Görögországban kössek ki:)
Mi szombat hajnalban vágunk neki az útnak. Tesz-e így valaki közûlletek?
Kicsit tartok a határtól (RÖSZKE) tavaly 6 órát vártunk mire átléptük a határt, remélem az idén nem így lesz. Üdvözlet mindenkinek és nagyon jó nyaralást!!
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam miket írtok,de mostmár én is hozzá tudok szólni.Mi 17-én megyünk Stavrosra.Végre megkaptuk az utazási jegyeinket.A Dias zeusszal megyünk.Az apartmanunk zsákbamacska már megbántam hogy nem választottam konkrét helyet.Stavros apartmanok közül valamelyik.Mivel kisgyerekkel megyük azért remélem nem a legeldugottabb helyen lesz.Majd ha hazajöttünk beszámolok milyen volt.
Mi 21.-én indulunk haza. Mindannyian az Alexandrosban leszünk plussz még a potyautasaink ... Bocsi...!! Igyekszünk jók lenni!! Majd megfegyelmezem a társaságot!! De tényleg, gondolunk a többi lakóra! Ti meddig lesztek? Lesz veletek kis gyerek?
sziasztok
lehet hogy korábban már irták, de még az jutott eszembe, hogy a strandokon fogyasztás ellenében ingyen használhatók a napozóágyak és ernyõ. elég ha naponta 1x rendelsz vmit, pl frappé vagy vmi üditõ, ezek 2 euroba kerülnek.. és egész napra tied az ágy.
örülök hogy tetszetek a fotók, remélem stavros élõben is ennyire tetszeni fog.
aztán ha visszajöttetek, tessék élménybeszámolni.!!
Szia Oszi!
Az alexandros palaceban is vannak ezek a dolgok, kés,villa,kanál. Rezso van melegités céljára. A szobában van egy francia ágy ,egy nagy tükör, olyan fésülködõ asztal féleség és egy kétajtos szekrény. A mi szobánkhoz volt egy terasz is reggelente ott kávéztam a párommal. A medence az tökéletes ahhoz hogy nappal vagy akár este egy jot usszál. A medence mélysége a legmélyebb részénél 3 méter. Vali