Szia Asteri!Nem tudom, hogy honnan érdemes átmenni a szigetre. Mi mindenképpen úgy szeretnénk menni, hogy saját autóval, ha Szalonikibõl mennénk, akkor nem kellene olyan sokat autózni.Gondolom úgy viszont a komp lenne egy kicsit drágább.A hajóút is hosszabb onnan ha jól sejtem.Igaz, hogy Pireus viszont sokkal messzebb van. Tehát nem is tudom, hogy melyik lenne a legjobb megoldás.Bevallom õszintén, hogy egy kicsit cidrizek a hosszabb hajóúttól.
Szia Ágica!
Én Pireusból mennék mindenképpen. Mivel autópályán tudtok menni Athenig, így szerintem egyszerûbb is ha félsz a hosszabb hajóúttól. A neten találsz komp menetrendet és jegyárat is. Krétáról Santorínire én is onnan néztem ki.
Mikor mennétek?
Olaszországból is megy komp, de azt én nagyon drágának találtam.
Szia Asteri! Köszi az infókat. Csak jövõ nyáron mennénk, de már most nézegetem a neten, hogy hová menjünk, mit lenne érdemes megnézni. Megirnád nekem még annak az oldalnak a címét ahol a kompok menetrendje és az árak vannak. Elõre is köszi!
Sziasztok!
Mi idén júniusban szeretnénk Santorinire menni. Ugye tényleg olyan gyönyörû mint mondják? Kamarin lenne a szállásunk, az konkrétan milyen hely?
Elõre is köszi az infokat
Zeora
Ha nem lenne gyönyörû, nem mondanánk
Azt javaslom, nézd mega fotóalbum összes santorinis albumát (van egy pár, keresd ki névsor szerint), akkor meglátod, mirõl beszélünk.
És milyenek az árak? Azt hallottam drága. Tavaly Krétán voltunk, gyrostálat ettünk majd minden nap, annyira jó volt, és ketten itallal együtt 15 EUR-t hagytunk ott. Ehhez képest milyen Santorinin?
Köszi
jaj hát ezt most csak ugy feldobtam
meg mert annyira vonz már kezdetek óta
nekem is azok a fehérre meszelt házak és kék zsarugáterek jelentik az igazi görög vidéket
oda ha megkéne hallnom ott akkor is elmennék
Santorini szigetét nem elég csak egyszer látni mert csodálatos élményt nyújt !!! Javaslom nézd végig az összes fotót az albumokban és nagyon fogod várni , hogy "élõben " is lásd! Az élet ott semmivel sem drágább mint itthon. Kamari jó választás nem fogod megbánni. Mi már 3.éve járunk vissza mert nem lehet betelni a gyönyörû szigettel!!!!! Ha részletekre vagy kíváncsi kérdezz nyugodtan!