#1238822010-01-20 10:12:01 Válasz a #123864. hsz-ra
Köszönöm szépen
De remélem minden oké lesz, csak még olyan messze van
Ha rajtam múlna, már holnap indulnék... Azt hiszem ott most is jobb idő van, mint nálunk. Addig szorgalmasan lesem a Sarti oldalakat és beszámolókat
Azt fedeztem fel, hogy az interneten látott és a Zeustól kapott térképen egyazon ap.máshová van elhelyezve / más számmal / vagyis
Zeus 1-szám Sarti B ap.,ugyanitt Internet 37-szám de Sarti Bay Inn ap. és más is az épület. Az Internet az általunk foglalt Sarti B.ap-t a SARTI BEACH feliratra teszi 40.-számmal Hotel megjelöléssel és két különböző helyre. Nem hiszem, hogy egy tömbön belül két egyforma épületet építenek ? Tud erről valaki valamit ??? Köszi.
#1239522010-01-21 10:12:15 Válasz a #123843. hsz-ra
Szia Kristi! Gyönyörűek a képeid! Meg tudnád nekem mondani,hogy a 33-42 fotók hol készültek,úgy értem ez valami piac féle? És a 236 fotó ? Hol van ez a part pontosan? Mi idén júliusban megyünk először Sartira,de ezt a helyet nagyon szeretném közelről is megcsodálni.Nagyon köszönöm előre is!
#1240082010-01-21 20:15:06 Válasz a #123952. hsz-ra
A piacos képek Marmarason vannak ahol minden héten csütörtökön van piac,de nem nagy szám én jobbra számítottam
A 262-környéki képek a narancsparton készültek.
Sziasztok, Vettem a fáradságot és visszaolvastam 2009.júni közepéig. Szomorúan tapasztaltam , hogy az engem érdeklő Sarti beach apartmanban úgy látszik még senki nem volt mert egyetlen oldalon sem említik. Ha valaki mégis járt ott kérem ossza meg velem az ismereteit pl. konyha felszereltsége stb.
#1242192010-01-24 13:55:22 Válasz a #124212. hsz-ra
Szia Kristi, Köszi de ezeket már mind végig néztem. Az ismereteim szerint a Dias, a Campus és az Androméda irodáinak vannak itt szobái.
Csak azt szerettem volna ha valaki aki már lakott itt attól tudok valamivel többet. MInden iroda más felszereléssel hirdeti , van aki TV-vel persze lehet, hogy annál van is a Dias-nál szerintem nincs--nem hiányzik--.
Szerettem volna tudni milyen a konyha felszerelése de mire indulunk addigra hátha valaki jelentkezik ez ügyben.
Egyébként nagyon rendes tőled, hogy utána nézel a dolgoknak,Köszi !
#1242262010-01-24 17:42:31 Válasz a #124219. hsz-ra
Konyha felszerelése szinte mindenhol ugyan az,főleg az irodák által kiadott apartmanoknak:
1-1 lábos v.fazék 1 serpenyő.Pohár (több fajta)evőeszköz,esetleg tésztaszűrő,tányérok,fakanál,merőkanál.szóval semmi extra dologra ne számíts.Nekünk bőven elég szokott lenni ez is,hisz nem szoktunk kint főzőcskézni
Én mindig viszek magammal:konzervnyitó,dugóhúzó,éles kés,konyharuha,saját evőeszköz.
Sartin van egy 1€ bolt, ott szoktunk venni még mosogatószert,szivacsot,esetleg saját poharat.
Szerintem ne a konyha kössön le ha kint vagytok, inkább a látnivalók érdekeljenek
Lassan,nagyon lassan mennek a napok... Ha kinézek még a havat és a hideget látom... Brrrr.... De jó is lesz néhány hónap múlva
Nyáron már megjönnek az első fecskék élménybeszámolói és az árakról is megtudunk néhány információt
Ki mire és mennyit költött
Szerencsére nálunk van egy görög tv adó és így nap mint nap görögözhetek