Sziasztok, Vettem a fáradságot és visszaolvastam 2009.júni közepéig. Szomorúan tapasztaltam , hogy az engem érdeklő Sarti beach apartmanban úgy látszik még senki nem volt mert egyetlen oldalon sem említik. Ha valaki mégis járt ott kérem ossza meg velem az ismereteit pl. konyha felszereltsége stb.
#1242192010-01-24 13:55:22 Válasz a #124212. hsz-ra
Szia Kristi, Köszi de ezeket már mind végig néztem. Az ismereteim szerint a Dias, a Campus és az Androméda irodáinak vannak itt szobái.
Csak azt szerettem volna ha valaki aki már lakott itt attól tudok valamivel többet. MInden iroda más felszereléssel hirdeti , van aki TV-vel persze lehet, hogy annál van is a Dias-nál szerintem nincs--nem hiányzik--.
Szerettem volna tudni milyen a konyha felszerelése de mire indulunk addigra hátha valaki jelentkezik ez ügyben.
Egyébként nagyon rendes tőled, hogy utána nézel a dolgoknak,Köszi !
#1242262010-01-24 17:42:31 Válasz a #124219. hsz-ra
Konyha felszerelése szinte mindenhol ugyan az,főleg az irodák által kiadott apartmanoknak:
1-1 lábos v.fazék 1 serpenyő.Pohár (több fajta)evőeszköz,esetleg tésztaszűrő,tányérok,fakanál,merőkanál.szóval semmi extra dologra ne számíts.Nekünk bőven elég szokott lenni ez is,hisz nem szoktunk kint főzőcskézni
Én mindig viszek magammal:konzervnyitó,dugóhúzó,éles kés,konyharuha,saját evőeszköz.
Sartin van egy 1€ bolt, ott szoktunk venni még mosogatószert,szivacsot,esetleg saját poharat.
Szerintem ne a konyha kössön le ha kint vagytok, inkább a látnivalók érdekeljenek
Lassan,nagyon lassan mennek a napok... Ha kinézek még a havat és a hideget látom... Brrrr.... De jó is lesz néhány hónap múlva
Nyáron már megjönnek az első fecskék élménybeszámolói és az árakról is megtudunk néhány információt
Ki mire és mennyit költött
Szerencsére nálunk van egy görög tv adó és így nap mint nap görögözhetek
#1242322010-01-24 18:46:15 Válasz a #124226. hsz-ra
Sajnos a konyhától nem tudok teljesen meg szabadulni mert 2-hétig nem lehet csak Tavernába járni. Mindíg viszek valami félkész dolgot ami pár napig az ebéd gondot megoldja este meg ugyis valami ottani eledel.
Természetesen a látni való a lényeg, már alig várom.
De én is csak a havas tájba " gyönyörködöm " mint te / ti !
Nekem még 243 nap és SARTI!!!!!!!!!!Minden mennyiségben, minőségben.
Az igazat megvallva tavaly se hittem milyen gyorsan eltelik.
Mostanában mindíg január elején foglalunk, aztán számoljuk a lencseszemeket.
#1242902010-01-25 14:39:50 Válasz a #124232. hsz-ra
Márta!
A görög kaják és görög éttermek valóban jó választás egy kis előgörögözésre
Én időnként leszaladok a közeli művelődési házba görög táncházba Ilyenkor tánctanítás és össztánc is van
De kinn is szeretnék elmenni a görög estre... Azért mégiscsak más
Nem tudom mennyire fog gyorsan eltelni az idő, de bízom benne, hogy nagyon
Én is január elején fizettem be a nyaralást, még az árakat sem tudták De így még a tavaj áron mehetek és mivel egyben befizettem még kedvezményt is kaptam Már csak indulni kellene
Ma én is a Sarti oldalak bújtam a neten Elolvastam mindent a kajákról, kiránduló helyekről, emberekről
Pedig már sokadszor megyek Göröghonba, de mindig jó olvasgatni és nézegetni a képeket
Jövő héten már valóban február Itt a nyár? Legyen úgy