Szia Sandra!
Idén voltam Dél-Krétán,Makris Yialoson,életem legszebb nyaralásán,de szeretnék eljutni oda,ahol te élsz/de jó neked..../csak sajna kevés iroda visz Nyugat-Krétára,szinte nincs is már Chaniai leszállással út.Ha van kedved irhatnál pár szót a településről és Agia Marinaról,úgy tudom,szinte egybeépültek.Előre is kösz!!!
Sziasztok.
Mi kint élünk Krétán. Egy véletlen sodort ide minket, de azt hiszem ez volt a legjobb ami történhetett velünk... egyszerűen imádjuk!
Bárki bármilyen kérdéssel fordulhat nyugodtan hozzám, hátha tudok segíteni...
Ahol Maria lakott, vagy az anyja?
Ahol Maria, az nekem kívül esett ezen a fűutca részen, de a képzeletem szerint az alagutas bejárattól bal kéz felé kellett odamenni egy kisebb utcán ("török negyed").
Nem az alagút, hanem ahogy kilép az alagútból a kis térre...szinte láttam a szemeim előtt a házakat és minden ugyanúgy nézett ki a képzeletemben, ahogy a videófilmen. Talán mert az író remekül tudta leírni.
Ezt most nem teljesen értem. Ha a könyvben elég hosszasan kitérnek arra pl., hogy az alagutat taglalják, ami ugye jelképes és valóságos dolog is, az sztem elég hasonló képzeteket kelt mindenkiben, ha látta, ha nem látta.